Gość fredus Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Mam pytanko znacie jakis wentyl o wymiarach 70x70x25 żeby był wmiare cichy i niestety MUSI MIEC PREDKOSC OBROTOWĄ NIE MNIEJ NIZ 3000 RPM/MIN wiem że trudno znalezc taki wentyl ale może jednak, na allegro takiego nie znalazłem :( Edytowane 20 Września 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Swego czasu były kiedyś na allegro wentylatory 7x7cm CoolerMastera. Kosztowały chyba ok 8 zł. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 A czemu musi mieć te 3000 RPM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 LOL, "cichy 3000 obrotów" - chyba masz zatkane uszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Cichy to znacxzy nie tam 17 db ale nie wiecej niz 26-27 db Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mam pytanko znacie jakis wentyl o wymiarach 70x70x25 żeby był wmiare cichy i niestety MUSI MIEC PREDKOSC OBROTOWĄ NIE MNIEJ NIZ 3000 RPM/MIN wiem że trudno znalezc taki wentyl ale może jednak, na allegro takiego nie znalazłem :( 1659523[/snapback] Krótko i na temat: http://www.pc-fan.pl/product_info.php/cPat...10ea4ec62ddd966 ....i tyle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 26dBa to nie cicho - ja miałem do tej pory 70mm w Volcano 7+ i tylko jego było z kompa słychać - na 3k RPM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Cichy to znacxzy nie tam 17 db ale nie wiecej niz 26-27 db 1660326[/snapback] :blink: To mógł napisać tylko zdeklarowany fan piecyków od intela jadący na AC :lol: 27dB to dla ciebie cicho? Rozumiem, żeś przygłuchy (może od swojego pc właśnie?)? Cisza, to jeden, góra dwa wentylatory z prędkością obrotową nie większą niż 1000rpm (sensowne są tylko 120mm). Kto twierdzi inaczej, ten widać życia nie zna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 draak => pieknie to ujales ;] choc jak wentyl ma dobre lozysko i nie ma kratek to nawet up to 1,5k jest znosne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Dokładnie, Niemiec- jak nie ma grilla albo nie jest na chłodnicy albo... nie dmucha przez filtry z gąbki ;) U mnie powyżej 1000obr/min przez finy na chevettcie już sobie świszczy powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 przez chlodnice to nawet papscior na 7V potrafi poswiszczec sobie ;] mi teraz w budzie "hucza" fanderki i jestem happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Tak jak i mnie ;) Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...