skinny500 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cholera nawet nieźle. Jak wpłnie trochę $$ to kupuje Freezer`a 2x120 + 2xAkasa Amber 120, do tego dwie złączki i jak dobrze rozumię to gratis dostanę AirTrapa i barwnik. Całość z przesyłką by wyszła ok 240zł... ~100zl mi brakuje :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cholera nawet nieźle. Jak wpłnie trochę $$ to kupuje 1677264[/snapback] powiem ze nawet bardzo dobrze rozumiesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 no ceny ładne, tylk czekać na f2g i f2n :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 no ceny ładne, tylk czekać na f2g i f2n :) 1677294[/snapback] z f2n i f2g sytuacja jest banalna.... uszkodzona frezarka ktora ladnie soie miala z tym radzic :/ i wszystko stoi w miejscu... jada na 'zapasowej' ktora ledwo wyrabia z f2s... jak wroci z naprawy... :> f2n i f2g sie pojawia... kiedy? mnnie nie pytajcie... wiecie jak dzialaja serwisy czegokolwiek w PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Walka o klientów has just begun.. ;] Konkurs na MP jest nawet fajny.. :> Szczególnie ostatnie pytanie o ilosc finow jest arcyciekawe.. Niestety nie mam przy sobie łady żeby je policzyc a infa o konkretniej liczbie finow nie widzialem... Bedem musial kombinowac.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 wlasnie przed chwila doszla jeszcze promocja na fandery jakbyscie chcieli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No no Sam wlecial z promocjami i jest conajmniej dobrze :D barwniki po 7 zl! :> a ja musialem 10 dac a bylem beta testerem!! :D heheh joke :P mysle ze freezery szybka zejda bo 219 z wentylami do tego airtrap i barwnik gratis to po prostu rewelka :) gratuluje i czekamy na kolejne spadki cen :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No no Sam wlecial z promocjami i jest conajmniej dobrze :D barwniki po 7 zl! :> a ja musialem 10 dac a bylem beta testerem!! :D heheh joke :P mysle ze freezery szybka zejda bo 219 z wentylami do tego airtrap i barwnik gratis to po prostu rewelka :) gratuluje i czekamy na kolejne spadki cen :PP 1677514[/snapback] promocja to nie spadek cen :( ceny wroca do swojego poziomu po 23 pazdziernika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 wlasnie przed chwila doszla jeszcze promocja na fandery jakbyscie chcieli ;) 1677513[/snapback] Latwiej byloby chyba juz napisac co NIE jest w promocji :wink: W sumie ja nie skusze sie na nic, bo wszystko co potrzebuje juz mam i dopiero co zlozylem rev 7 swojego WC (i mam zamiar juz nie przerabiac nic mozliwie jak najdluzej :wink: ). Ale te promocje to swietny sposob na rozpropagowanie WC wsrod innych - keep on goin' B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Latwiej byloby chyba juz napisac co NIE jest w promocji :wink: W sumie ja nie skusze sie na nic, bo wszystko co potrzebuje juz mam i dopiero co zlozylem rev 7 swojego WC (i mam zamiar juz nie przerabiac nic mozliwie jak najdluzej :wink: ). Ale te promocje to swietny sposob na rozpropagowanie WC wsrod innych - keep on goin' B) 1677521[/snapback] nie no az tak to nie jest... na 600 produktow 'tylko' 15 czy 20 jest w promocji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) BardZo bym prosił o porównanmie nagrzewnic Black ice pro 2 I TEGO FREEZERA 2x120mm lub podanie jakis linków z góry dzieki :wink: Edytowane 1 Października 2005 przez Kosiarz_1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No dobry pomysł, bo jakoś nikt sie jeszcze nie wypowiadał natemat tych chłodniczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No dobry pomysł, bo jakoś nikt sie jeszcze nie wypowiadał natemat tych chłodniczek. 1677911[/snapback] mam nadzieje, ze Kyniek dzis pokaze test... ja wiem co to jest i ja wiem kto to robi... ale jak powiem czy uwiezycie? ;) NIE ... wiec nie powiem... sooon testy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Szczególnie ostatnie pytanie o ilosc finow jest arcyciekawe.. Niestety nie mam przy sobie łady żeby je policzyc a infa o konkretniej liczbie finow nie widzialem... Bedem musial kombinowac.. ;] 1677508[/snapback] Osobiście radzę dobrze przeczytać pytanie :) A odpowiedź znajduje się w naszych artykułach w tej czy innej postaci. Edytowane 1 Października 2005 przez nazir123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No dobry pomysł, bo jakoś nikt sie jeszcze nie wypowiadał natemat tych chłodniczek. 1677911[/snapback] A zwłaszcza ze oferta jest na serio zajebi... wiec fajnie by było jakis tescik ukulac porównac tEGO freezera z jakimis innymi albo cos w tym stylu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ja we wtorek bedę miał gotową platformę testową. Powiem tylko że ze znośnymi temperaturami pojedyńczy freezer starcza na procki do 110W. Mój Barton mobile ma w tej chwili około 120W (12,5 x 210@1,975vcore) W tle leci prime, radio internetowe no i piszę do was. Układ: F2s Rev.2; AT-305 ; Freezer +2x akasa amber; woda /płyn do chłodnic 50/50 około 1,2l; węże cristal z castoramy 12/16. Temperatura otoczenia (stopnie Celsiusza) 24,5 stała :D Temperatura cieczy ustabilizowała się na 33,5 Temperatura procka (EPOX 8RDA3+ pro nowiutka, odczyt z diody) 47 stopni. Według wyliczeń skorygowanych o wahania vcore(czasem wskakuje na 2v) Przybliżony opór termiczny układu wynosi 0,1875 C/W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 no to wydajność uriela , jeżeli wyniki są dokładne, nic nadzwyczajnego ; / ale i tak nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 no to wydajność uriela , jeżeli wyniki są dokładne, nic nadzwyczajnego ; / ale i tak nieźle 1678199[/snapback] ale tu raczej chodzi o chlodncie nei o blok ;) Benito napsiz jakie miales tempy na szrocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ale tu raczej chodzi o chlodncie nei o blok ;) Benito napsiz jakie miales tempy na szrocie 1678200[/snapback] a ja myśłałem że chodzi o blok benita [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 no to wydajność uriela , jeżeli wyniki są dokładne, nic nadzwyczajnego ; / ale i tak nieźle 1678199[/snapback] c/w z roznych serwisow (maszyn testowych) nie mozna porownywac, pozatym Sam juz napisal ze tu chodzi o chlodnice ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ja we wtorek bedę miał gotową platformę testową. Powiem tylko że ze znośnymi temperaturami pojedyńczy freezer starcza na procki do 110W. Mój Barton mobile ma w tej chwili około 120W (12,5 x 210@1,975vcore) W tle leci prime, radio internetowe no i piszę do was. Układ: F2s Rev.2; AT-305 ; Freezer +2x akasa amber; woda /płyn do chłodnic 50/50 około 1,2l; węże cristal z castoramy 12/16. Temperatura otoczenia (stopnie Celsiusza) 24,5 stała :D Temperatura cieczy ustabilizowała się na 33,5 Temperatura procka (EPOX 8RDA3+ pro nowiutka, odczyt z diody) 47 stopni. Według wyliczeń skorygowanych o wahania vcore(czasem wskakuje na 2v) Przybliżony opór termiczny układu wynosi 0,1875 C/W 1678168[/snapback] Gdyby teraz tak dorzucic 6800 z o/c i 1.4v na gpu? :wink: Wlasnie to mnie troche dreczy czy na takiego pelnego configa z mocną grafa starczy bip2, czy trzeba bawic sie w bix'a (ktory jest szczegolnie wobec tej promocji dramatycznie drozszy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Gdyby teraz tak dorzucic 6800 z o/c i 1.4v na gpu? :wink: Wlasnie to mnie troche dreczy czy na takiego pelnego configa z mocną grafa starczy bip2, czy trzeba bawic sie w bix'a (ktory jest szczegolnie wobec tej promocji dramatycznie drozszy). 1678219[/snapback] zauwaz ze mniej zaplacisz za 2x freezer 2x120 niz za jednego BIX2 :D !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Chodziło mi o wydajność chłodnicy. Bo takie osiągi ma tandem F2S rev 2 +Freezer 1 Co do proca to już pisałem. Barton Mobile 2500+ @2625Mhz Vcore 1,975v I on stoi na tej małej chłodniczce. Jak założycie Freezera 2 to temperatura na pewno spadnie o ładne kilka stopni mniej, bo jedynka przestaje wyrabiać jak już mówiłem gdy procek pobiera powyżej 110W. zauwazcie, że mam w układzie 1 blok Więc jak chccie chłodzić grafę i inne rzeczy to polecam freezera 2, który powinien sobie dac radę przy w miarę znośnych temperaturach. Edytowane 1 Października 2005 przez BENITO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No zakupy poczynione :), czekam z niecierpliwością na przesyłkę. Ceny super. Tak trzymaj Sam :) Tylko szkoda że trzeba będzie poczekać jeszcze trochę na NB i GPU :mur: Pozdrawiam HawkEye PS. Miałem cichą nadzieję że będzie również promocja na pompkę Cooltek'a, ale cóż wszystkiego mieć nie można, może kiedyś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A czy do tego freezera 2x120 mozna bez problemu wkręcic krócce NK12(choinka) czy bedą z tym problemy <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A czy do tego freezera 2x120 mozna bez problemu wkręcic krócce NK12(choinka) czy bedą z tym problemy <_< 1678501[/snapback] zadnych pod warunkiem ze bada na 1/4" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Ja mam takie pytanie, czy ten napis przy nagrzewnicach... tfu przy chłodnicach był od dawna: !! Króćce należy dokupić osobno !! ? Jakoś nie dojrzałem tego wcześniej :unsure: Edytowane 1 Października 2005 przez Jamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ja mam takie pytanie, czy ten napis przy nagrzewnicach... tfu przy chłodnicach był od dawna: !! Króćce należy dokupić osobno !! ? Jakoś nie dojrzałem tego wcześniej :unsure: 1678527[/snapback] tak, nie bylo tego napisu pojawil sie z kilku powodow... najwiekszym z nich byl ten ze dostawca kroccow NIEZGODZIL sie na wziecie udzialu w promocji... a co za tym idzie cena chlodnicy nie bylaby tak mocno atrakcyjna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jeśli chodzi o porównanie wydajnosci z nagrzewnicami, to mogę powiedzieć, że Freezer 2 ma niemal identyczną wydajność co nagrzewnica od dużego Fiata/poloneza, która nigdy nie była używana w samochodzie (zero kamienia i syfu) a na pewno jest dużo lepsza niż mosiężny Żuk/Nysa na 2 wiatraki 120. Na szczęście niedługo duże volvo :D w pełni odsyfione. Samhain musiałby wykombinować Freezera 3 a moze więcej żeby mu dorównać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Freezer 3... :> nie mowie nie ;) co do revolucji, znajcie me wredne serce... Hydorek 30 tez sie zalapal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...