M4TEUSZ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Po przeglądnięciu danych ze steama dostępnych tu wyszło że przeciętny komp gracza ma: Łącze internetowe 2048Kbps - :shock: a właściwie :x RAM - 512MB-999MB, sądząc po liczebności poprzedniego przedziału raczej 512MB 1xProc - Intel 2,3-3GHz lub AMD 2-2,2GHz ATI Radeon 9600 - dziwi jednak ogromna popularność ścigaczy typu FX5200, GF4MX, R9200 Windows XP SP2 80GB HDD ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Wszystko sie zgadza:> Moj komputer jest troche ponad przecietna, ale w domu mam tez jeden znacznie lepszy i jeden gorszy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) nawet lacze misie zgadza :D wlasnie, co w tym dziwnego :lol2: Edytowane 7 Października 2005 przez narkoman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Z kumpli ktorych znam, ponad polowa nie ma neta i ponad polowa ma zestaw oslawiony juz: cos jak duren 800 mhz ge force 2/4 256 mb ram. Dziwne te dane ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Z kumpli ktorych znam, ponad polowa nie ma neta i ponad polowa ma zestaw oslawiony juz: cos jak duren 800 mhz ge force 2/4 256 mb ram. Dziwne te dane ;/Huh? Takiego kompa to ze swieca szukac teraz :P Moi znajomi maja w wiekszosci wlasnie te "przecietne";] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 U mnie sporo ludu ma dosc mocne maszyny :) Albo wcale nie maja :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hehe, prawie sie zgadza [; tylko mam gorszy procek, hdd 40 i 512 neo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 bo to staty graczy steam'a... wydaje misie ze tam tylko oryginaly moga grac nie ? jak ktos nie ma na kompa lub neta... nie ma na oryginal gierki... i po co mu oryginal skoro nie ma neta ? ;] dosc logiczne chyba nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 LOL jak to staty graczy steam, to raczej maja dobre kompy. Przeciez ktos ze slabiakiem nie kupil by Hl2 albo cs:s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ta standardowy. wez pod uwage ze ankieta jest robiona wsrod wszystkich uzydkownikow steam'a na calym swiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) A co powiecie na 233 osoby które mają pogoniony proc AMD więcej niż 3,7GHz, że im się azot nie skończył przed końcem logowania :lol: Zresztą też zaliczam się do elity która ma notorycznie mniej niż 1GB wolnego na HDD :razz: Edytowane 7 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No to wszystko sie zgadza , tylko karty graficzne jakies slabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jak w morde strzelił ;) Z tym ze mam 9550 zamiast 9600 :P No i lacze troche mniejsze, ale za to nadrabiam HDD :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) LOL jak to staty graczy steam, to raczej maja dobre kompy. Przeciez ktos ze slabiakiem nie kupil by Hl2 albo cs:s... 1688173[/snapback] ja sourca kupiłem, a co! :wink: da sie grać ale i tak wole 1,6 :banana: a mam axp 2ghz, 512ddr no i radzia 9550 420/560 Edytowane 7 Października 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja mam 9200se [; ale dzieki uber-pr0 configowi momentami mam 100fps w 1024x758 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 po kazdej zmianie sprzetu i formacie , nowozainstalowany steam znow przeprowadza test komputera do tej ankiety, wiec jestem w niej liczony conajmniej 5 razy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja mam 9200se [; ale dzieki uber-pr0 configowi momentami mam 100fps w 1024x758 [; 1688461[/snapback] dx7? :wink: leborg ja bym powiedzial 3 w ciagu roku ;] Ale takie sa zestawy steama. Ciekawe jakby sie prezentowal odpowiednik Rockstar? Albo id software...Blizzard? edyta: XP Dodatek SP 2 (Build 2600) 7,622 0.91 % :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) po kazdej zmianie sprzetu i formacie , nowozainstalowany steam znow przeprowadza test komputera do tej ankiety, wiec jestem w niej liczony conajmniej 5 razy :lol: 1688467[/snapback] No ale jeśli wszyscy tak robią to co to zmienia? Zresztą może też tak być, że steam trzyma te informacje per konto, a wtedy możesz sobie instalować steama co 5min, a i tak w tej ankiecie nie nabijesz swojemu konfigowi złamanego %. Jedyne przekłamanie które tu występuje, to popularność serii R9600 do których to kart były dodawane kupony HL2. Zresztą można wysunąć z tej statystyki ciekawe wnioski: Mocny proc, taka sobie ilość RAM (tylko 5,5% ma GB i więcej!), wysokie miejsca wśród grafik okupują wspomniane w pierwszym poście "demony" prędkości (HI-ENDY co je niby każdy na zachodzie ma to tylko 10%), aż strach pomyśleć co by było gdyby nie wspomniane kupony, co to wam przypomina? ...no właśnie hipermarkety rullz :? Edytowane 7 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 kukifas - ja mowilem o druniach 800 mhz ge force 2 256 ram... a ty z takim kompem wyjezdzasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 @orgiusz w dx8.1 [; w 7.0 niekture mapy kaszaniasto wygladaja i swiatla nie sa takie jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Kiepski ten przeciętny komputer gracza. Pewnie wschodnia Europa im statsy psuje :-] ----- Coś mało tych 7800. Ledwo 0.40%. Ah oh ;] Jestem jeden z niewielu :] Edytowane 8 Października 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 a co w tym dziwnego że mało najlepszych części? Na zachodzie się gra na konsolach :) Tylko maniacy kupują grafiki za 2 tysie, skoro mogą mieć najnowszą konsolę za mniej niż to. A że ceny gier nie robią im różnicy to .... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 a co w tym dziwnego że mało najlepszych części? Na zachodzie się gra na konsolach :) Tylko maniacy kupują grafiki za 2 tysie, skoro mogą mieć najnowszą konsolę za mniej niż to. A że ceny gier nie robią im różnicy to .... :lol2: 1689621[/snapback] Tez mi najnowsze konsole, sprzed dobrych 4 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 ja mam 9200se [; ale dzieki uber-pr0 configowi momentami mam 100fps w 1024x758 [; 1688461[/snapback] Ale monitor masz jakiś dziwny :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Ohoho... ale zdziwiła mnie ilość posiadaczy FX5600... myślałem, że tylko ja jestem taki głupi, że go kupiłem :). Najbardziej zdziwili mnie posiadacze 4 proców. o_O. Chyba, że są to ludzie z Intelami 2 rdzeniowymi z HT :], ale wątpie, aby w rzeszy 900 000 graczy, tylko 8 osob miało by takiego proca. Pewnie jacyś amerykańscy fanatycy grają na kompach serwerowych :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Poprawiło mi to humor :-P - mam ponad przeciętnego kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Gdyby nie proc i mem byłbym ponad przeciętną. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Tez mi najnowsze konsole, sprzed dobrych 4 lat :D 1689683[/snapback] X-kloc 360 soon :) .... Magia Micro$oftu ... ech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Poprawiło mi to humor :-P - mam ponad przeciętnego kompa :) 1689728[/snapback] mm no je tez :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Macie ponad przecietnego kompa... do czasu, za rok to bedzie sredniak ;) Mam nadzieje ze popsulem humor :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...