Skocz do zawartości
Maks!

Sound Blaster Audigy 2 Oem

Rekomendowane odpowiedzi

1696524[/snapback]

Parę postów wyżej napisałem sprostowanie :) według opisu sklepów ów karta nie posiada tego portu.

zamówiłem w proline i niestety jednak są normalne, nie są pozłacane :(  ja bym polecał jednak proline bo przesyłka doszła do mnie dosyć szybko, żadnych problemów i mogę w każdej chwili sprawdzić gdzie jest moja paczka.

1696618[/snapback]

Jak dla mnie nie ma kolosalnej różnicy pomiędzy pozłacanymi, a zwykłymi, swojego czasu miałem słuchawki z pozłacanymi końcówkami, które się wytarły, jak grały zajebiście tak też teraz grają, nie słychać różnicy, a jak nie widać różnicy to po co przepłacać! ;)

A2 OEM nie kosztuje tyle co taki A2 ZS, więc nie spodziewajmy się nie wiadomo czego.

Edytowane przez IchBinLaden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć, włąśnie wczoraj zobaczyłem jak tani jest A2 w apollo i aż mnie zatkało. Mysle kupić, ale obawaim się że sprzedadzą mi (nie znam się na wyglądzie kart dzwiękowych) jakegoś kastrata zamiast tego co ma być.

Napiszcie czy są jakieś charakterystyczne rzeczy na któe zwrócić uwagę przy zakupie.

I jeszcze jedno ten Audigy w apoll.pl,

http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=4&no_...&show_vendors=0

rozumiem że ma te same funkcje sprzętowe i programowe i obsługuje te same efekty jak ten z komputronik.pl

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15004 - Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS bulk

tyloko czego nie ma że jest taki tani??

dzięi za kazdą odpowiedz

marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym topicu jest prawie wszysto opisane: 1698561[/snapback]

spoko, przeczytałem ten topik wcześnije tak jak ze dwa podobne, ale ciąlge nie wiem czy jeżeli chodzi o funkcje jak thx, cmms3d, EAX® Advanced HD™, CMSS 3D i dysponuje tym samym zestwawem co jego drożsi bracia, bez żadnych obciętych funkcji itp jak np mxy gforce?

aha i jeszcze jedno ,czy oprogramowanie media center do Audigy będzie na nim działało, to ściągnięte ze srony producenta?

Edytowane przez QauczuQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem chcę zaktualizować stery do grafy przez stronę www wchodzę sciągneło wszystkie krytyczne dodatki wtym driver update 1,84,55 zaczyna go instalowac i pojawia sie że nie ma w systemie audigy 2 wtf?? :blink:

1698812[/snapback]

http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=115285 i szukaj postu z Oct 11 2005, 14:47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do tej karty Audigy 2 Oem mogę podlaczyć głosniki Logitech x-530?? Przeczytalem tu w temacie ze creative stosuje Jecki 3 kanalowe jakby, a logitech ma 3 zwykłe Jecki. I mam problem czy jak kupię tą kartę to bez problemu podłączę swoje głośniki. Jak ktos wie to prosze o szybką odpowiedz bo sklep jest do 17:00 :) A jutro do pracy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, dzieki. to po obiedzie lece do sklepu :)

EDIT: No zdecydowanie czysciej gra niz na CMI z pł.głów. :) Bass jest zdecydowanie lepszy, jakby głebszy, ciesze sie ze trafilem na ten watek bo od jakiegos czasu szukalem dzwiekowej ale niemoglem sie polapac w modelach :)

Edytowane przez bikol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis przybyl do mnie kurier z Proline - jak nietrudno sie domyslic, wlasnie ciesze sie dzwiekiem z Audigy 2 :D

Teraz jeszcze dobre glosniki (choc te moje jak na 2.0 i tak niezle sobie radza) <_<

Jedna ciekawostka - nie dostalem sledzia z portem joysticka. To normalne, czy mam do nich pisac, ze dostalem niekompletne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj kupiłem to Audigy2 w Proline za 109zł no i jestem zachwycony dźwiękiem bo przesiadłem się z ALC850 :) Tylko albo mi sie wydaje, albo spadła mi trochę ilość klatek w CoD :blink: Jak zauważyłem stery, które Creative dołącza na płytce są już nieźle wiekowe. KXów nie chcę instalować bo słyszałem, że mulą gry no i pytam was o radę, które zainstalować? Testował już ktoś te bety ze strony Creative'a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie wracam z Apollo z Audigy 2 OEM(raze ze śledziem ), ale co mnie zaniepokoiło to recenzja na tomshardware :

http://www.tomshardware.pl/video/20031007/audigy-13.html

i tam pisze że wersja ZS obsługuje nową wersję EAX 4.0 Advanced HD, to znaczy że ten OEM jej nie obsługuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj kupiłem to Audigy2 w Proline za 109zł no i jestem zachwycony dźwiękiem bo przesiadłem się z ALC850 :) Tylko albo mi sie wydaje, albo spadła mi trochę ilość klatek w CoD  :blink: Jak zauważyłem stery, które Creative dołącza na płytce są już nieźle wiekowe. KXów nie chcę instalować bo słyszałem, że mulą gry no i pytam was o radę, które zainstalować? Testował już ktoś te bety ze strony Creative'a?

1700486[/snapback]

No wlasnie, wnosza cos wogole te nowe stery?

Warto sie bawic w update (mam te z plytki w tej chwili)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi