luki_pc Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 i dostalem moje nowe lacze z multimedia 256kb :) pingi na Onet.pl - ok 40ms, WP.PL - 20-30ms Juz mi sie podoba bo sa 3 razy mniejsze niz poprzednie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Badanie wp.pl [212.77.100.101] z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=11ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=11ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=13ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=10ms TTL=122 Badanie onet.pl [213.180.130.200] z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=29ms TTL=55 Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=28ms TTL=55 Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=31ms TTL=55 Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=29ms TTL=55 256/256 Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Hubabuba222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Badanie wp.pl [212.77.100.101] z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=11ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=11ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=13ms TTL=122 Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=10ms TTL=122 Badanie onet.pl [213.180.130.200] z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=29ms TTL=55 Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=28ms TTL=55 Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=31ms TTL=55 Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=29ms TTL=55 256/256 Wieczorem ok 23 wygladalo tak samo :) A tak mnie strasznie znajomi przesrzegali ze to takie g........ Powiedzcie mi tylko jakie faktycznie parametry ma lacze 256k ?? 256/256 czy 256/128 ?? z moich testow wynika ze 128 zwrotny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 MM ma łącza synchroniczne jedynie w dwoch pakietach --> 128/128 oraz 256/256 wobec tego kanał zwrotny powinien osiągac prędkośc do 32 KB/s. To oczywiście tylko szybkośc ustawiana przez providera w modemie kablowym. Umowa abonencka MM mówi o łączu określonej prędkości, a nie (jak w przypadku TPSA) do górnej granicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja bym się na "ping wp.pl" w konsoli nie opierał, gdy pinguje jakiś adres mam pingi <25ms, ale jak gram w WoW albo CS mam pingi minimum 600ms! jak mam 300ms jestem w niebo wzięty ;] jestem w Lanie, szybkość ekstra (zawsze osiągam 3mbps [300KB/s]) ale te pingi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja też mam Multi 128 we Wrocku ... i jestem w miare zadowolony ... To oczywiście tylko szybkośc ustawiana przez providera w modemie kablowym. Umowa abonencka MM mówi o łączu określonej prędkości, a nie (jak w przypadku TPSA) do górnej granicy. Hubabuba ... mógłbyś to rozwinąć ... tzn... jaka jest różnica i co jest korzystniejsze ?? P.S. ... ktoś już tu poruszał temat zwiększenia szybkości modemu ... B) ( Czyli tzw. podkręcanie osiągów) ... że ma 130~170 % normy .... czy mógłbyś to rozwinąć .... jak ?? ... co użyłeś ?? z czego korzystasz ?? P.S.2 ... Instalator przestrzegał mnie przed próbami kręcenia osiągów ... bo podobno ktoś w akademiku (gdzieś tam ...) tak robił i spalił modem ... a przedtem wprawdzie podwoił prędkość ... ale sygnał był zamazany ... i [gluteus maximus] ......... TAKŻE MORAŁ Z TEGO TAKI (dla mnie Hehehhe...).... ŻE MOŻNA PRÓBOWAĆ >>>>>BO TO COŚ MOŻE DAĆ :razz: B) :razz: Ja mam Terayona TJ 715 .... coś ktoś już z tym próbował ... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Ja też mam Multi 128 we Wrocku ... i jestem w miare zadowolony ... Hubabuba ... mógłbyś to rozwinąć ... tzn... jaka jest różnica i co jest korzystniejsze ?? P.S. ... ktoś już tu poruszał temat zwiększenia szybkości modemu ... B) ( Czyli tzw. podkręcanie osiągów) ... że ma 130~170 % normy .... czy mógłbyś to rozwinąć .... jak ?? ... co użyłeś ?? z czego korzystasz ?? P.S.2 ... Instalator przestrzegał mnie przed próbami kręcenia osiągów ... bo podobno ktoś w akademiku (gdzieś tam ...) tak robił i spalił modem ... a przedtem wprawdzie podwoił prędkość ... ale sygnał był zamazany ... i [gluteus maximus] ......... TAKŻE MORAŁ Z TEGO TAKI (dla mnie Hehehhe...).... ŻE MOŻNA PRÓBOWAĆ >>>>>BO TO COŚ MOŻE DAĆ :razz: B) :razz: Ja mam Terayona TJ 715 .... coś ktoś już z tym próbował ... :lol2: Heh, zarowno TP jak i Multimedia oferuje dostep do internetu o okreslonej przepustowosci z gorna granica. Zadna z firm nie jest w stanie ustalic, ze uzytkownik bedzie zawsze uzyskiwal maksymalny transfer bo jest to poprostu niemozliwe i zalezy od zbyt wielu czynnikow zewnetrznych. Tematu "podkrecania" modemu nie radze ci poruszac, bo tutaj jest zakazany (i slusznie). To nic innego jak okradanie providera, ktory i tak wprowadzil juz sporo zabezpieczen przed tego typu zabawami. O ile pamietam kilka lat temu na starutenkich modemach Motoroli dalo sie to zrobic, ale potem w ramach akcji "oczyszczanie ze smieci" sporo osob polecialo (zerwanie umowy, kara, brak mozliwosci ponownego podlaczenia). Nie ma czegos takiego jak zamazany sygnal - co to ma niby oznaczac. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Nie chcę rozwijac tematu, dodam tylko od siebie, że u nas za czasów "starej multimedi" nie było problemów z configami. Dopiero od końca 2004 zaczęły się kłopoty z nimi, postawili kropke nad " i " dając hashowane configi. Działało to do momentu wejscia SB5100E , teraz mamy już SBV5120E i nikt nie bawi się w shelowanie, i dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 P.S. ... ktoś już tu poruszał temat zwiększenia szybkości modemu ... B) ( Czyli tzw. podkręcanie osiągów) ... że ma 130~170 % normy .... czy mógłbyś to rozwinąć .... jak ?? ... co użyłeś ?? z czego korzystasz ??Ja cos takiego napisałem, ale nie było to żadne podkręcanie modemu. Ściągałem kilka plików z osiołka i torrenta jednocześnie. Ogólny transfer na łączu (up i down) dochodził wtedy do 70 czasem 80 kB/s i utrzymywał się na takim poziomie przez dłuższy czas. Z czego to wynikało nie wiem. Od tamtej pory prawie w ogóle już nie ściągam (nie ma takiej potrzeby). Mam łącze 256, które wykorzystuję obecnie prawie wyłącznie do www... na gry nie ma zbytnio czasu :-P . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Hehheh ja jestem zupełnie "zielony" w te sprawy ... dlatego z ciekawości zapytałem ... :rolleyes: To nic innego jak okradanie providera, ktory i tak wprowadzil juz sporo zabezpieczen przed tego typu zabawami To moje już chyba zboczenie ... z tym podkręcaniem wszystkiego co w łapy mi wpadnie ... :unsure: ... P.s. sprawdziłem na stronie www.numion.com szybkość mojego łącza ... chodził tylko fierfox ... i mam 100 kb zamiast 128 ... reklamować/interweniować ... ?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja cos takiego napisałem, ale nie było to żadne podkręcanie modemu. Ściągałem kilka plików z osiołka i torrenta jednocześnie. Ogólny transfer na łączu (up i down) dochodził wtedy do 70 czasem 80 kB/s i utrzymywał się na takim poziomie przez dłuższy czas. Z czego to wynikało nie wiem. Od tamtej pory prawie w ogóle już nie ściągam (nie ma takiej potrzeby). Mam łącze 256, które wykorzystuję obecnie prawie wyłącznie do www... na gry nie ma zbytnio czasu :-P . Pozdrawiam Ciekawi mnie to..czyżby router i podsieć szwankowała ? jeżeli router wysyła plik konfiguracyjny o oznaczeniu np. 256 kbps to w tym pliku jest ustalona właśnie "ta" górna granica, przez którą modem nie może przejść bez ingerencji w jego podzespoły. Zabawa jest o tyle niebezpieczna, co "zaśmiecająca" modem. Co to znaczy ? a to znaczy to, że w logach pozostają wszelkie informacje, o zmianach HFC oraz ID, o shellowaniu samego modemu. Teraz nastały takie czasy, że jest to raczej nie do przejścia. Watpię aby komuś chciało się rozkodować ponad 8 konfigów na obu kanałach. Generalnie zabawa w coś takiego już skończyła się na dobre, bo i po co robić sobie problemy ? :) Mój post ma cel naukowo-zniechęcający ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Godzine temu poszedł gość który mi tu w domu wiercił i internet z multimedii instalował, mam pakiet 256 wziałbym 512 ale w moim mieście taka prędkość nie jest dostępna.Ping do wp.pl i onet.pl ok. 30ms czyli jest raczej dobrze, jedyny minus to, że trzeba czekać na pełną aktywacje jakieś 2 dni :(, a pełna aktywacja to zwiększenie prędkości do pakietu jaki się wzieło (teraz mam transfer 16KB/s czyli 128kb/s a za dwa dni ma sie zwiększyć do tych 32KB/s) oraz odblokowanie portów z których korzystają programy p2p.Ogólnie na razie jestem zadowolony :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witam Ja mam w rzeszowie pakiet MM 512. Jestem srednio zadowolony. Raz juz mialem wymieniany modem ( a mam od pazdziernika ) i zdarzalo sie ze nie bylo neta. Jest jakis dziwny przymus ze trzeba miec pelen pakiet kablówki zeby miec neta za normalna cene. A teraz co najgorsze dopadl mnie limit o ktorym zapomnialem i teraz mam pol predkosci modemu Tyle ze nie wiem do kiedy? zaczelo sie kolo 3 myslelame ze do 10 ale nie jest juz 13 i dalej tak samo. Mogli by miec jakis licznik gdzies albo o tym informowac co i jak do kiedy a nie teraz siedze i co rano sie modele o neta a jest tak samo. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 www.maxmedia.mm.pl - tam sprawdzisz limit i w jakim okresie on obowiązuje. Aby się zalogować musisz mieć HFC modemu kablowego (powinien być na pudełku) oraz konto pocztowe/www na mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FightToTrans Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam Pytanko glownie do osob z gdyni.. Konczy mi sie wlasnie stara umowa z neo, ta na ktorej nie bylo zadnych limitow na sciaganie danych.. 768/192 Place 16x zl.Teraz to juz troche drogo, moge przedluzyc ale chcialem sie rozejzec za czyms lepszym. Chcial bym sie dowiedziec co sadzicie o multimedi w gdyni, wyzej ktos pisal ze wszelkie dane(tak to nazwac?) kieruja sie do gdyni, wynika z tego ze jest tutaj jakas wieksza centrala, to chyba dobrze? Jezeli gracie w roznego rodzaju gry gdzie ping odgrywa sporo role prosze o komentarze na ten temat - bardzo istotna kwestia :D:D .. Licze na szybka odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Mam net z multimedii (512/256) od 1 marca i nie narzekam. Również wcześniej na 128/128 nie było źle, chociaż jakiś czas temu były spore problemy z pingami. Od jakiegoś roku już chyba, nie ma z tym już żadnych problemów. Transfery utrzymują się na prawie maksymalnym poziomie (61-63kB/s), pingi wp, onet itp. są na poziomie ~20ms. Nie ma żadnych problemów z graniem, już nie pamiętam kiedy ostatnio miałem problemy z pingiem - gram na rozmaitych rankingowych serwerach w Battlefield 2 i ping jest zwykle ok. 50-70ms (serwery polskie, niemieckie i uk) - zresztą praktycznie nie zwracam na to uwagi :P Gra się w porządku i już - nawet na serwerach dla 64 graczy (chociaż tego już mój komp nie trawi). Problemów nie ma także z lataniem online w Lock On (to już brat się tym zajmuje), również HL2: DM i CS:S chodzą super (ale w to raczej nie grywam). Za łącze 512/256 płacę 79zł, po 12 miesiącach jednak będzie to 99zł. Od 1 kwietnia wchodzi jednak nowa promocja, w ramach której internet ma progresywnie tanieć z 79zł do 39zł. Oczywiście, są limity - 15GB w przypadku 512. Jednak mimo, iż netmeter wskazuje wykorzystane ~13GB, to na stronce www.maxmedia.mm.pl widnieją 2GB od jakichś dwóch tygodni ;) Kiedy jednak zaczną naliczać naprawdę te limity, za dopłatą 20zł można znieść limit na dany miesiąc. ps - mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim, jednak wszystko leci z Gdyni. Edytowane 28 Marca 2006 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam net z multimedii (512/256) od 1 marca i nie narzekam. Również wcześniej na 128/128 nie było źle, chociaż jakiś czas temu były spore problemy z pingami. Od jakiegoś roku już chyba, nie ma z tym już żadnych problemów. Transfery utrzymują się na prawie maksymalnym poziomie (61-63kB/s), pingi wp, onet itp. są na poziomie ~20ms. Nie ma żadnych problemów z graniem, już nie pamiętam kiedy ostatnio miałem problemy z pingiem - gram na rozmaitych rankingowych serwerach w Battlefield 2 i ping jest zwykle ok. 50-70ms (serwery polskie, niemieckie i uk) - zresztą praktycznie nie zwracam na to uwagi :P Gra się w porządku i już - nawet na serwerach dla 64 graczy (chociaż tego już mój komp nie trawi). Problemów nie ma także z lataniem online w Lock On (to już brat się tym zajmuje), również HL2: DM i CS:S chodzą super (ale w to raczej nie grywam). Za łącze 512/256 płacę 79zł, po 12 miesiącach jednak będzie to 99zł. Od 1 kwietnia wchodzi jednak nowa promocja, w ramach której internet ma progresywnie tanieć z 79zł do 39zł. Tak ale nie wiem, czy wiesz, ze 39PLn z limitem .... 500MB... Znajomy dzwonil i "pociagnal za jezyk". Jednak czy to na 100% prawda nie powiem. Czemu jednak kolega mialby klamac? (to nie bylo 01.04) Oczywiście, są limity - 15GB w przypadku 512. Jednak mimo, iż netmeter wskazuje wykorzystane ~13GB, to na stronce www.maxmedia.mm.pl widnieją 2GB od jakichś dwóch tygodni ;) Kiedy jednak zaczną naliczać naprawdę te limity, za dopłatą 20zł można znieść limit na dany miesiąc. ps - mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim, jednak wszystko leci z Gdyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) no wreszcie poszli po rozum do głowy i jest możliwość zniesienia limitów, od maja przeskocze sobie na 512 Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez luisam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Tak ale nie wiem, czy wiesz, ze 39PLn z limitem .... 500MB... Znajomy dzwonil i "pociagnal za jezyk". Jednak czy to na 100% prawda nie powiem. Czemu jednak kolega mialby klamac? (to nie bylo 01.04)Tak, to 100% prawda :lol: Za 39ziko dostajesz 512 z limitem 500mb, to sie nazywa promocja :D:D:D @luisam Możliwość zniesienia limitów za dopłatą istniała od początku wprowadzenia samych limitów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 --> leborg o ile wiem to było coś takiego że mogleś sobie wykupić dodatkowe kilka gb a nie całkowite zniesienie limitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 --> leborg o ile wiem to było coś takiego że mogleś sobie wykupić dodatkowe kilka gb a nie całkowite zniesienie limitu Od początku była mozliwosc zniesienia limitu za dodatkową opłatą, przynajmniej w Olsztynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zmienilem lacze z 256kbit na 1Mbit + zniesienie limitu. Dostalem cena nawet atrakcyjna dla stalych abonentow. 139 zlotych. Maja wlaczyc 1 maja. Nie moge sie doczekac normalnego internetu. Jak wracam z pracy (2mbit) to w domu krew mnie zalewa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 hehe, jaki wałek, dzisiaj byłem podpisac umowe na 512 bez limitów (byłem na 256) i powiedzieli mi ze jednak nie moge zmienic chyba że chcę z limitami, wkurzyłem się niesamowicie, podobno umowy już podpisane będą nieważne, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jaki wałek? Przeciez wszedzie jest napisane ze sa limity. Mozna jedynie zaplacic dodatkowo za ich zniesienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no właśnie o to chodzi że starzy użytkownicy mogą przejść wyżej ale nie mają możliwości wykupienia sobie zniesienia limitów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Nie doczekalem sie jeszcze zmiany parametrow lacza... Wczoraj wykonalem z 20 telefonow, staly tekst "ja pana przelacze" i zawsze w takie miejsce gdzie gra muzyczka ;) Bylem osobiscie w BOK - nic nie zalatwilem. Edycja: Wlacznie modem zassal nowe parametry. Smiga swietnie. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam gdzie trzeba wejść(na jaką stronę) żeby sprawdzić ile pozostało GB do ściągania ;) W sensie sprawdzić limit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Tutaj sprawdzisz obecny stan wykorzystania limitu: http://www.maxmedia.mm.pl/ HFC modemu powinien być na naklejce na pudełku. Czasami limit nie jest naliczany poprawnie, na szczęście z korzyścią dla klienta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) no właśnie o to chodzi że starzy użytkownicy mogą przejść wyżej ale nie mają możliwości wykupienia sobie zniesienia limitówTroche odswieze temacik. Wczoraj wlasnie bylem w mm celem wywiadu;] Trafilem na kogos zorientowanego w temacie i w dodatku sympatycznego wiec z informacjami nie bylo problemu. Od 1sierpnia abonament za tv -10zl przez 6miechow, potem -5zl. Wyzszy transfer+zniesienie limitu rowniez nie stanowi problemu, a bedac stalym klientem otrzymalem nawet niezla oferte: 113zl za 1mb bez limitow. Teraz tylko namowic rodzicow na kolejny wydatek i bedzie oka oka ;] Edytowane 23 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Mi dali teraz za 179zetow 2mbit bez limitu z telewizja przymusowa. NIe ogladam kablowki ale musze miec niestety. Ogolnie nie narzekam, dziala prawidlowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...