xacti Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 no tak, ale do tego dochodzi jeszcze oplata za stale ip ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ktoś ma może jakieś przecieki o nadchodzących promocjach? (o ile takie w ogóle nadchodzą). W grudniu już kończy mi się umowa, chciałbym zawrzeć nową, równie korzystną dla mnie. Mam teraz 256/256, stałe IP, bez limitów i pakiet TV ten największy (z Discovery ;) ). Płacę za wszystko ~120PLN. Co proponuje MM (co Wy proponujecie) właśnie w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ja mam z MM 512+, stałe IP, bez limitów + telefon za ~85PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Jeszcze napisz swoją sytuację, przedłużałeś umowę czy nowy klient? Na ile lat umowa? Czy masz zniżkę na abonament na pierwszy rok/dwa? I czy przypadkiem nie masz znajomości w MM ;) Edytowane 7 Listopada 2006 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) umowa na rok, dodatkowo 80 minut darmowych lokalnych, opłata cały czas ta sama. Taka promocje mieli na wakacjach. Wcześniej u nich miałem 128 za 48 zł + telefon za 39. Niby powinienem mieć limit i dynamiczne IP ale z tego co widze to od 2 miesięcy mam takie samo i limitów żadnych nie ma. Pozdro. Edytowane 7 Listopada 2006 przez marotf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Czyli rozumiem, że podczas zawierania umowy nie było nic wspominane, że dostajesz opcję bez limitów i ze stałym IP, dali z dobrej woli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Czyli rozumiem, że podczas zawierania umowy nie było nic wspominane, że dostajesz opcję bez limitów i ze stałym IP, dali z dobrej woli?tak, ale nie było też nic wspomniane o limitach i o dynamicznym IP, choc w opisie usługi niby jest, ale wydaje mi się że różnie jest w różnych regionach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Tak jak będę gadał przy zawieraniu umowy to powiem, że ktoś dostał stałe IP i zero limitów gratis :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Tak jak będę gadał przy zawieraniu umowy to powiem, że ktoś dostał stałe IP i zero limitów gratis :> Napisz co wytargowales, bo rodzina jest w podobnej sytuacji. Stale IP mnie nie interesuje, ale obecna oferta MM jest bardzo marna - nie ma juz 256/256, wprowadzili limity, a cena jakos specjalnie nie zmalala, wlasciwie to za 256/128 bez limituw trzeba placic niemal tyle samo co za 256/256 bez limitow rok temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ma ktoś problemy z wchodzeniem na zagraniczne strony w godzinach popołudniowych?, bo u mnie od jakiegoś czasu one nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Ma ktoś problemy z wchodzeniem na zagraniczne strony w godzinach popołudniowych?, bo u mnie od jakiegoś czasu one nie działają.A ja myślałem, że to tak tylko u mnie... Nie wiem co się dzieje :-|. Zobaczymy jutro. EDIT (12.11.2006r.) Teraz wszystko działa normlanie... Edytowane 12 Listopada 2006 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Oni coś robią z serwerami DNS, po zmianie na takie jest OK: 80.244.128.1 80.244.128.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ma ktoś problemy z wchodzeniem na zagraniczne strony w godzinach popołudniowych?, bo u mnie od jakiegoś czasu one nie działają.Też miałem problemy, chyba od środy....Wczoraj było już ok, zobaczymy co dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 No właśnie, miałem wielkie problemy aby aktywować swojego office przez internet. Cały czas wyrzucało mi komunikat o problemie z łącznością przez internet. Skończyło się na aktywacji telefonicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Korzystając z okazji, że trochę więcej osób zagląda możecie napisać jakie obecnie macie umowy? Szczególnie interesują mnie przypadki gdzie w umowie jest co innego i w rzeczywistości co innego, coś takiego jak ma marotf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam 256/128,brak limitów i stale IP [akurat za to ostatnie nie płace, a mam je praktycznie od 4lat :lol:], za 62ziko... No i do tego jeszcze kablówka za 28chyba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam MM 512/256 i wieczorami nie wlaczja mi sie niektore srony np. str. startowa mozilli :P, i nie moge polaczyc sie z serwerami gier online (MU, CS). Nie wiecie czym to jest spowodowane i jak monz ten problem rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Już to napisałem w poście nr 132 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Już to napisałem w poście nr 132 No oki a jak zamienic te DNS? :P Edytowane 12 Listopada 2006 przez Challenger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Panel Sterowania | Połączenie sieciowe | Połączenie przez które się łączysz z Netem | Właściwości | Protokół... TCP/IP | Właściwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Nie wiem jak wam ,ale mi jak narazie wszystko działa już normalnie. A że wchodze bardzo czesto na zagraniczne serwisy o grach/sprzecie to mam jakis pogląd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Oni coś robią z serwerami DNS, po zmianie na takie jest OK: 80.244.128.1 80.244.128.2 Faktycznie, po zmianie przynajmniej u mnie strony polskie jak i zagraniczne otwierają się szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Niestety tym razem ich nie pochwale wkleje posta z usenetu swojego Stargard to samo. Nie moge kurde pracowac a musze przeniesc dane i bazy myslq na nowe serwery. Zaraz dostane k*****y. Zaraz polacze sie przez gsma do netu. O to przyklad jak mozna pracowac: Badanie kobiecystargard.pl [72.36.144.66] z użyciem 32 bajtów danych: Upłynął limit czasu żądania. Odpowiedź z 72.36.144.66: bajtów=32 czas=167ms TTL=45 Odpowiedź z 72.36.144.66: bajtów=32 czas=173ms TTL=43 Upłynął limit czasu żądania. Statystyka badania ping dla 72.36.144.66: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 2, Utracone = 2 (50% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 167 ms, Maksimum = 173 ms, Czas średni = 170 ms Nie moge nic zrobic. Oby to szybko minelo bo bede mial DUZY problem bez aktualizacji witryn swoich. Pozdrawiam Przemyslaw SmacznyStargard.pl KobiecyStargard.pl OnaniastaSprzetowy.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Wydaję mi się, że mają chyba jakiś problem od jakiegoś czasu ponieważ już parę dni mój gdy gram w CS'a zaczyna się od 200ms i w górę... i to na najlepszych serwerach :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 W końcu weszli na Giełdę :] Pewnie teraz nikt nie patrzy na serwery tylko kasę z akcji wszyscy liczą :lol: W reklamie było, że zainwestowali 500mln zł,- i mają 400tys klientów, czyli widać ile jeden klient kosztuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 jak tak to w jakim indeksie sa? :] (w wigu sprawdzalem i nie ma. :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Niedawno były zapisy na akcje, i chyba się pospieszyłem ze sformułowaniem, że weszli na giełdę, bo wchodzą pod konieć listopada bodajże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Weszła nowa promocja i już sobie wszystko obliczyłem, jak ktoś chce to niech sobie poszuka i porówna co oferuje konkurencja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 U mnie wlasnie wchodzi netia 1.5mb za 109zł, a ja mam cyrograf do przyszłych wakacji...ehhh życie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Niedawno przeczytałem sobie ten temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=121161 Czy ktoś też tak miał w MM?, bo nie powiem, ściągam z P2P i nie chciałbym, aby mi szło kilka kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...