grzesiu Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Własnie jem zupke KNORR- "smakuje jak - ser z ziołami" mmmmniammm naprawde dobra :D a jakie wy zupki lubicie ;>?? Edytowane 22 Października 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crixs Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Zupki chińskie są nawet dobre :P A plusem jest to że nie trzeba długo czekać :P Najlepiej na podróż jakąś brać , np w wypad w góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 sama chemia, totalne gumno i w ogole niszczy watrobe :] .... wlasnie sobie robie rosol z makaronem knorra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 vifon miazdzy te wasze lamerskie knorry ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebox Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ta Vifon Rulezz: Zloty kurczak... mniam ;). A tak serio to wole "normalne" jedzenie, ale studenckie zycie ma swoje plusy i minusy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Vifon krewetkowy jest boski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) wszystkie oprucz ogórkowych, burakowych, barszczopodobnych, żórkowych, itp. :) Edytowane 10 Września 2010 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Gorący kubek Knora ;) Najlepiej krem z pieczarek albo cebulowa :] mmm.. pychaaa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ogólnie jestem najpopularniejszym w polsce pożeraczem zupek ;]]]czyli co? pokazywali cie w tv? wygrales jakis plebiscyt? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 No zupki sąfajne. Vifon ogólnie jest da best, ale nie polecam pomidorówki od knorra. szit jakich mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) czyli co? pokazywali cie w tv? wygrales jakis plebiscyt? :lol: 1713250[/snapback] bo tak ;p Edytowane 10 Września 2010 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Ta Vifon Rulezz: Zloty kurczak... mniam ;). 1712904[/snapback] wypaaśny jest :) Edytowane 22 Października 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 hmm zpuki blyskawiczne ?;F Debowe Mocne ;) z reszta wszystkie chmielowe sa dobre :D a tak na powaznie jak trzeba to tylko 2 Vifon: krabowa Knorr: Diabolo Pomidoro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jaka by nie była chińska, Knorra, czy inna- jedno wielkie g... . Syf w najczystszej postaci. A fuj :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jedynie "Vifon Złoty Kurczak" na kaca :) polacem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Dla mnie najlepsze są Amino (z makaronem). Knorra z powodu paskudnych sosów omijam szerokim łukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladnes Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Gorący kubek Knora ;) Najlepiej krem z pieczarek albo cebulowa :] mmm.. pychaaa :] 1713045[/snapback] Dobrze mówisz też moge to zapodać jak jestem "Niedomagający" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja lubie barszczyk czerwony od Winiary ;] ale i tak domowe najlepsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 amino sux! ;] nie liczac pomidorowej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Co Wy tam sie znacie na zupkach ? Dawno temu, za gorami, za lasami, gdy wchodzily pierwsze wietnamskie zupki mozgo i watrobojeby, byly tak ostre, ze z trudem dalo sie przelknac jedna lyzke. Stracilem na nich watrobe, mozg, pluca i serce... ;] Co do tych amino to nie lubie, bo maja jakis marny makaron. Najlepszy wystepuje wlasnie w tych chinskich/wietnamskich. Pozatym niedawno lykalem duala 2xamore pomidore powered by knorr@+pol rosolka knorr'a z kury. ; D Mam taka faze, ze zawsze najpierw wypijam ciecz a potem dobieram sie do makaronu. ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 wczoraj jadlem Kim Lan pomidorowa. To jest fajne, mocny smak, dobry makaron ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 u mnie po mieście jezdzi żółty autobus KIM LAN z takim chińczykiem wcinającym zupke namalowanym :D zawsze gdy jestem na dworzu to przewaznie licze ile razy kim lana zobacze...max mi sie udało 6 :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdick Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Wifon i Kim-Lan rządzi!!! :rulez: Wiem co mówię: wcinam chińskie zupki od dawna i jakoś nie mam problemów z żołądkiem ani watrobą. A na kaca, czasem tylko włąśnie taka zupka może pomóc :smile: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Tak na kaca :rolleyes: sprawdzone. Ja to wlasciwie wcinam wszystkie jakie sie nawina. Zawsze na wyprawach w gory to jest obowiazkowe zaopatrzenie...chociaz czasami nie ma wody to na sucho :huh: do tego pasztet i jest git B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Wszytskie Vifony oraz pomidorowa i 'doparwiony skur3byk' Knorra bodajże rlz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Co do amino mi tez jakos nie podchodzi makaron z nich a jak już troche ostygnie to tragedia ale różne smaki ludzie mają. Ale a propos zupek to jest jeden fajny trick. Jesli dobrze pamietam to w amino chyba własnie. Jak są te torebki z przyprawami to na pomidorowej jest pomidor, na rosołku kurczak a na chińskiej chinczyk. To taki niuans do przemyślenia. HAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Kupilem sobie kiedys Vifona z krewetkami, ale balem sie tych krewetek wsypac :razz: Ogulnie to zupki Knorra preferuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Z konwencjonalnych najbardziej lubię pomidorową Amino, Diabolo pomidoro Knorra. Kiedyś lubiłem Vifony, ale hardcore mi się znudził, część cholernie ostra. Co polecacie łagodnego od Knorra :?: A zapomniałbym, lubię też dania instant w stylu puree z grzankami i cebulką, oraz makaron bolognese oba od Winiar :) Jak mi się nie chce w pracy ruszać od kompa to pożeram makaron bez gotowania :lol: Edytowane 9 Marca 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Co polecacie łagodnego od Knorra :?: Ser z ziołami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Czysta chemia... Zdecydowanie polecam zupy domowej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...