Skocz do zawartości
M79

Otwarty list do administracji - precz z terrorem

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja gdziekolwiek napisalem she ktokolwiek na tym forum uzywa holenderskiego systemu ? Podalem tylko przyklad sheby pokazac roznice w przegladarka o co zreszta sam prosiles :? A bananki tesh lubie :wink:

o prosze bardzo Dołączona grafika

:lol: :lol: :lol:

wyluzujecie ludzie, bo nawet nie wiem o co chodzi w waszej konwersacji :!: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyluzujecie ludzie, bo nawet nie wiem o co chodzi w waszej konwersacji :!:  :?:

Chodzi Dołączona grafika o to Dołączona grafika she moderator Dołączona grafika zawshe ma racje Dołączona grafika (choc nie twierdz she tak nie jest) Dołączona grafika a jesli moderator Dołączona grafika nie ma racji Dołączona grafika to patrz wczesniej przy pierwszym bananie Dołączona grafika

:wink:

Oki ja sobie zapalilem, wyluzowalem sie, poogladalem sobie bananki. ParanoiK Twoja jest racja 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tshy jestszchie w stanie odtshytywac takie popiepshone gadanie takim prostym jessykiem :x :x :x

<span style="color:red;">[ciach!]</span>A JAK MNIE W<span style="color:red;">[ciach!]</span>IA JAK KTOS PISZE TAKIM "STYLEM" - DOSLOWNIE WYWALALBYM TAKIE POSTY NA ZBITY PYSK - MOZE TROCHE SZACUNKU (dla juz nieszanowanego) DLA JEZYKA POLSKIEGO ??? HĘĘĘĘĘ???? :x

N/C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tshy jestszchie w stanie odtshytywac takie popiepshone gadanie takim prostym jessykiem   :x  :x  :x  

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> JAK MNIE W<span style="color:red;">[ciach!]</span>IA JAK KTOS PISZE TAKIM "STYLEM" - DOSLOWNIE WYWALALBYM TAKIE POSTY NA ZBITY PYSK - MOZE TROCHE SZACUNKU (dla juz nieszanowanego) DLA JEZYKA POLSKIEGO ??? HĘĘĘĘĘ????  :x  

N/C

Nic dodać nic ująć nigdy chyba nie zrozumiem tego typu pisowni, a niestety coraz częściej się z tym spotykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj chyba jednak niepotrzebnie ruszalem ten temat i wogole zaczynalem jakakolwiek konwersacje. Widze, ze same klopoty z tego sa.

Bardzo bolało :?: :wink:

Nie nie bolalo doszedlem z ParanoiKiem do porozomueniea - bez slow - chyba oboje doszlismy do wniosku ze dalsza klutnia nie ma sensu 8) Widac ze to inteligentny gosc...

A z tym to zgadles... duzo czasu spedzilem w sieci IRC a dzieckiem zapewniam Cie nie jestem.

Więc jak masz tak zawijać to lepiej wracaj na IRCA, bo takich tu nie lubimy, ostrzeżenie nr. 1 potem owoc

Nie znalazlem nigdzie wziamnki o sposobie formulowania swoich postow jak to nalezy robic, a jak nie wiec Twoj "owoc" bylby chyba bezpodstawny w stosunku do mnie. Jedni cos lubia inni nie - o gustach sie nie rozmawia, a naduzywanie wladzy nie jest ogolnie popierane :wink:

A banany zajefajnie ida na mase. Dam kiedys moja fote 190cm :wink: 98kg :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj chyba jednak niepotrzebnie ruszalem ten temat i wogole zaczynalem jakakolwiek konwersacje. Widze, ze same klopoty z tego sa.

Bardzo bolało :?: :wink:

Nie nie bolalo doszedlem z ParanoiKiem do porozomueniea - bez slow - chyba oboje doszlismy do wniosku ze dalsza klutnia nie ma sensu 8) Widac ze to inteligentny gosc...

A z tym to zgadles... duzo czasu spedzilem w sieci IRC a dzieckiem zapewniam Cie nie jestem.

Więc jak masz tak zawijać to lepiej wracaj na IRCA, bo takich tu nie lubimy, ostrzeżenie nr. 1 potem owoc

Nie znalazlem nigdzie wziamnki o sposobie formulowania swoich postow jak to nalezy robic, a jak nie wiec Twoj "owoc" bylby chyba bezpodstawny w stosunku do mnie. Jedni cos lubia inni nie - o gustach sie nie rozmawia, a naduzywanie wladzy nie jest ogolnie popierane :wink:

A banany zajefajnie ida na mase. Dam kiedys moja fote 190cm :wink: 98kg :wink:

Liczebnik "oboje" uzywany jest do okreslania, hmmm "zbiorów różnopłciowych" (Miope tak powiedziała :P); ponieważ wiem, że Paranoik jest płci męskiej, zakładam, że Ty jesteś prawie 2-metrową laską o wadze 100 kilo. Zajefajnie. Coraz dziwniejsze to forum. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie zgadzam sie ze jesli ten sam topic jest 20x to nie jest potrzebne go miec 21x. Jesli chodzi o reszte to mysle ze moderatorzy powinni sie trzymac scisle zasad ustanowionych na tym forum i nie kasowac niczego poniewaz im to nie pasuje i moga to zrobic. Cenzura jest dobra ale do momentu. Osobiscie mialem duze zastrzezenia do postu zamknietego przez Reed. "Pocztowki z wakacji" lub cos podobnego w ktorym byly umieszczone zdjecia z Niemieckiej lub Austryjackiej stony bardzo obrazliwe w tresci dla Polaka. Wywiazalo sie z tego goraca dyskusja i poszlo pare wiazek. Rozumiem ze to forum nie toleruje wulgarnosci i to dobrze. Moj problem polega na tym ze moje posty nie byly ani wulgarne ani obrazliwe ani nie propagowaly nie nawisci do naszech sasiadow z zachodu a Reed je zdecydowal sie z kasowac.

Mysle ze po to jest osla laczka aby moc rozmawiac na kazdy temat, nawet tak trudny jak ten na temat niemcow i polakow. Co do banow to mysle ze powinny byc one stosowane jedynie w extremalnych sytuacjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli chcecie zobaczyc cos ciekawszego niz megaluzacki styl pisania soultaker'a (jaka wyniosla xywa :)) - to zapraszam na sportowe forum dyskusyjne, a konkretnie tu:

http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=21347

- zapoznajcie sie ze stylem wypowiedzi zalozyciela postu - zaloze chyba ankiete - czy on robi to specjalnie?

PS Zacznijcie od jego drugiego postu, bo pierwszy jeszcze w miare normalnie napisany - na maksa rozkreca sie od drugiej strony.

PS2 soultaker - tak sie rozochociles, ze juz nawet "że" piszesz jako she? Stary ale ty jestes cool - ja to przy tobie jestem sztywniak jak nic... - zawsze o takim czyms marzylem - nauczysz mnie tak pisac - prooooszeeee!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy ma prawo pisac jak chce, wiec dajcie mu luz. Chce te"she", to niech sobie pisze. Co nie jest zabronione na tym forum, jest dozwolone.

Z drugiej strony, na jednym forum po prostu zabronilismy pisac w tym stylu i problem sie sam rozwiazal :D. Jak ludzie chca, to potrafia pisac normalnie.

Jeszcze potrafie zrozmiec, ze jakis trzynastolatek tak pisze, ale zeby dorosli ludzie 8O. Nie potepiam Was, po prostu nie rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dijkstra gratuluje kretyńskiego poczucia humoru. Już nei było się do czego przyczepić? Żałosne z Twojej strony. :evil:

bbc20000 popieram Twoją wypowiedź.

YoSHi Lekcja 1:

Wprowadź dowolny tekst do dowolnego edytora tekstu, następnie za pomocą opcji [EdycjaZnajdź i zamień] pozamieniaj wszystkie "sz, rz, ż" na "sh", wszystkie "ó" na "oo" oraz pozostałe znaki wedle uznania.

Sedah - ten Pan ma RACJĘ, niegdzie nie znalazłem wziamnki o stylu pisowni, gdyby takowa była - to zastosowałbym się do niej. Ale nie mushe :P

Pozatym nie wiem skąd się bierze całe to hamstwo na forum, każdy (przesadziłem tutaj, nie każdy ale spora część osóB) kombinuje jak tu dogryść drugiej osobie... Po co ? Daje Wam to jakiś rodzaj satysfakcji ? Podnieca Was ? Dla mnie to żałosne tak samo jak dla Was to że używam sobie "sh" ale powiem Wam szczerze, że trzynastolatkowie posługujący się tym jak to nazwaliście "luzackim stylem" z IRCa są bardzij dojrzali i przyjemniej się z nimi prowadzi rozmowy nież z coniektórymi forumowiczami. Jestem rozczarowany postawą niektórych :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde kazda przegladarka obsluguje ISO-8859-2 tylko starsze windy sa tak zwalone ze tego nie trawia ale to juz wina samego systemu. A takie pisanie jest dla mnie idiotyczne , utrudniajace zycie i ogulnie powinno byc karalne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi