kfgz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) IE: Opera: Logo w Operze jest widoczne tylko na stronie głównej forum. Edytowane 8 Listopada 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 W Twojej Operze jest cos nie tak... u mnie na 8.50 jest wszystko w porzadku (logo widoczne na kazdej stronie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Logo w Operze widoczne jest wszedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Coś Ci się pokiełbasiło: edit - lol trzy posty pod rzad co minute :D Edytowane 8 Listopada 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Może to tradycyjny problem z cache ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Może to tradycyjny problem z cache ?Na to wygląda. Po restarcie Opery wszystko wróciło do normy. Temat uważam za zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Albo blokowaniem reklam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 tak jest bez obsługi javascript a tak z obsługą to podobno wina reklam gooooooooooogle są żle zrobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 tak jest bez obsługi javascript to podobno wina reklam gooooooooooogle są żle zrobione. Z jakiej rozdzielczości korzystasz? I jaka wersja Opery? W rozdzielczości 1024x756 i wyższych absolutnie nie jestem wstanie odtworzyć błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) a na maxthonie jeszcze inaczej mam niz na IE. tak jakos hmm. .. lepiej http://members.lycos.co.uk/chaosik/tweak/maxthon.png p.s: tak przy okazji zeby nie pisac dodatkowych postów zauwazylem ze juz ktos zmienil kolor czcionki na darknesie ... (chodzi o sig) moze jakas jasniejsza? bo czarna na ciemnym to troche lipa .. moze taka jak w poscie ... albo jakis silver czy cos Edytowane 27 Listopada 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 a na maxthonie jeszcze inaczej mam niz na IE. tak jakos hmm. .. lepiej http://members.lycos.co.uk/chaosik/tweak/maxthon.png p.s: tak przy okazji zeby nie pisac dodatkowych postów zauwazylem ze juz ktos zmienil kolor czcionki na darknesie ... (chodzi o sig) moze jakas jasniejsza? bo czarna na ciemnym to troche lipa .. moze taka jak w poscie ... albo jakis silver czy cos Z tym kolorem to szczerze nie wiem. Ten niebieski był tragiczny, teraz jest lepiej. Masz jakąś propozycje konkretną? Bo raczej nie biała tak jak tekst. W Maxthonie widze że wogóle nie masz grafiiki na górze w tym loga - jakiś bloker? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 to nie blocker to "tweakforumpagespacesaver" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) @Marco: Może sig w #aaaaaa? Wyglądałby tak jak ten tekst... .:.:edit:.:. W sumie jest mocno podobny do koloru linka, ale wydaje mi się że coś z takich szarości / białości, delikatnie tylko odbiegających od koloru samego postu, byłoby ok. Edytowane 29 Listopada 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...