mlun Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 A ktoś wkońcu kupił taką klawiaturkę? http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2065376 Zamierzam w środę się wybrać do jakiegoś sklepu aby jej poszukać ale chyba jakość wykonania powinna być na dobrym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel100g Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Najlepiej samemu udaj się do sklepu i coś wybierz. Ja polecałbym coś z Logitecha (miałem już z 5 klawiatur od nich i się nic z nimi nie działo) . Do gier to może coś z serii G . W tym problem ze nie mam gdzie taką mam okolice i musze zamuwić przez neta temu chce żeby ktoś doradził :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 A ktoś wkońcu kupił taką klawiaturkę? http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2065376 Zamierzam w środę się wybrać do jakiegoś sklepu aby jej poszukać ale chyba jakość wykonania powinna być na dobrym poziomie. Przymierzałem się do niej, macałem, ale wygoda mnie nie powaliła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Przymierzałem się do niej, macałem, ale wygoda mnie nie powaliła ;) a w porównaniu do MS Comfort Curve? bo patrząc na kształty to konkurencja w prostej linii.. @pawel100g - czyżby z PMC? ;) nie podałeś limitu cenowego, a to wiele zmienia. Jeśli chodzi o komfort to może któraś z tych 2 klawiatór o których teraz była mowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel100g Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgadza się ;) do 200zł tylko że chciałbym żeby miała podkładką na nadgarstki oraz żeby się mieściła w 48 cm to jest bardzo ważne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 A4 Tech LCD 720 już mocno się wysłużyła, lakier się pozdzierał. Zastanawiam się nad tą http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Klawi...pelny,id,59582/ Bardzo ładnie wygląda :D. Chyba, że jest jeszcze coś dobrego do 60 zł? Moim zdaniem 200 zł za klawikord to przegięcie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Od kilku dni w polskich sklepach znow dostepna jest klawiatura Logitech Illuminated! Jednak dlugi okres braku dostepnosci sprawil, ze jej cena wzrosla prawie o 100zl :unsure: Obecnie od 299 do 315 zl.. Jutro bede ja mial i przekonam sie czy faktycznie jest tak dobra jak w opiniach oraz czy warta jest takich pieniedzy (dorwalem za 290 z przesylka ;) ) Nie omieszkam podzielic sie swoja opinia ;) http://www.logitech.pl/produkty/klawiatury...d-keyboard.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 @pawel100g te 2 klawiatury: Logitech Comfort 450 MS Comfort Curve 2000 mają podkładki pod nadgarstki i ergonomiczny lekko wygięty kształt przy zachowaniu normalnego układu klawiszy. O ile pierwszą macałem i bardzo mi pasowała (z wyjątkiem nieszczęsnej odpinanej podkładki pod nadgarstki) to logiego nigdzie nie widziałem na żywo. Ale podkładka wygląda prawie jak ta z pełnej wersji Wave, a tamta jest bardzo wygodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel100g Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Ok tylko jakie mają wymiary ? Bo jak więcej niż 48cm to mi nie wejdzie :/ Myślałem nad RAZER ARCTOSA ale nie wiem czy jest wygodna i jakie ma wymiary. Sorry ale jestem taki zaspany przez próbne egzaminy że nawet google mnie się nie słuchają (wstałem o 4 rano :/) Edytowane 21 Stycznia 2009 przez pawel100g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 heh.. ja przez projekty zaliczeniowe chdzę spać o 4.00-5.00. Jak sa zajęcia o 8.00 to w ogóle nie opłaca się kłaść. Wymiary MS znalazłem - http://www.balta.pl/opis.php3?ID=22191 Logiego jakoś nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel100g Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Czyli MS by wszedł, ma ktoś wymiary logiego i razera ? jak nie to wezmą ?MS ;) Ja bym tak nie umiał bo jestem strasznym śpiochem hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Od kilku dni w polskich sklepach znow dostepna jest klawiatura Logitech Illuminated! Jednak dlugi okres braku dostepnosci sprawil, ze jej cena wzrosla prawie o 100zl :unsure: Obecnie od 299 do 315 zl.. Jutro bede ja mial i przekonam sie czy faktycznie jest tak dobra jak w opiniach oraz czy warta jest takich pieniedzy (dorwalem za 290 z przesylka ;) ) Nie omieszkam podzielic sie swoja opinia ;) Cena podskoczyła drastycznie... ja ją kupiłem w komputroniku za 240 zł . Porażka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Raczej kryzys i spadek złotówki sprawił że cena wzrosła... ale na pewno też niewielka dostępność i chęć zysku sprzedających przyczynia się do tego faktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Cena podskoczyła drastycznie... ja ją kupiłem w komputroniku za 240 zł . Porażka . Wlasnie, zauwazylem juz jakis czas temu, ze ja posiadasz, mialem sie nawet zapytac jak wrazenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) A4 Tech LCD 720 już mocno się wysłużyła, lakier się pozdzierał. Zastanawiam się nad tą http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Klawi...pelny,id,59582/ Bardzo ładnie wygląda :D. Chyba, że jest jeszcze coś dobrego do 60 zł? Moim zdaniem 200 zł za klawikord to przegięcie ;). ja mam taka klawe tylko z inna kolorystyka :) sluzy mi juz ponad rok i jestem zadowolony ma usb, klawisze funkcyjne i mozna podlaczyc do niej mikrofon/sluchawki :) klawisze oparte sa na mechanizmie nozycowym :P http://www.allegro.pl/item528656781_nowa_m...udio_i_hub.html naprawde polecam Edytowane 21 Stycznia 2009 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Też mogę śmiało polecić tego A4techa :) Bardzo fajna klawiatura. Jedyny minus to taki, ze pokrętło służy do regulacji głośności tylko na wyjściu audio, które jest wbudowane w klawiaturę.. EDIT: Udało mi się ją dostać za mniej niż 40PLN + kw, ale to było w październiku.. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wlasnie, zauwazylem juz jakis czas temu, ze ja posiadasz, mialem sie nawet zapytac jak wrazenia ;)Po przesiadce z Razer-a Lycosa jestem zachwycony. 100% zadowolenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Też mogę śmiało polecić tego A4techa :) Bardzo fajna klawiatura. Jedyny minus to taki, ze pokrętło służy do regulacji głośności tylko na wyjściu audio, które jest wbudowane w klawiaturę.. EDIT: Udało mi się ją dostać za mniej niż 40PLN + kw, ale to było w październiku.. zgadzam sie, tez mnie to troche irytowalo :P no ale jak kupilem Microlaby to ten problem odszedl w zapomnienie bo mam pilot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cały czas waham się nad tym Microsoftem Natural Ergo 4000, zastanawiam się czy taki kształt ergonomiczny nadaje się do grania. Doradźcie mi coś Panowie, bo już klawiaturę od miesiąca wybieram i wybrać nie mogę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 zgadzam sie, tez mnie to troche irytowalo :P no ale jak kupilem Microlaby to ten problem odszedl w zapomnienie bo mam pilot :DA jak z jakością wykonania? Bo szukam następcy dla mojej klawy i ta mi się w miarę podoba. Jak rozumie, nie ma ona żadnych przycisków do regulacji głośności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Niestety nie ma, czego trochę żałuję, ale już się przyzwyczaiłem. Klawiatura jest IMO solidna. Wiadomo X-structure zapewnia większą ciszę przy pisaniu. Choć czasem zdarza się niedociskać/gubić literki, ale bardzo rzadko.. no i nie jest taka świecąca jak an większości zdjęć - jest matowa. ---EDIT--- @CzArNy`: dokładnie ;) Edytowane 27 Stycznia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Niestety nie ma, czego trochę żałuję, ale już się przyzwyczaiłem. Klawiatura jest IMO solidna. Wiadomo X-structure zapewnia większą ciszę przy pisaniu. Choć czasem zdarza się niedociskać/gubić literki, ale bardzo rzadko.. no i nie jest taka świecąca jak an większości zdjęć - jest matowa.i to jest chyba plus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Niestety nie ma, czego trochę żałuję, ale już się przyzwyczaiłem. Klawiatura jest IMO solidna. Wiadomo X-structure zapewnia większą ciszę przy pisaniu. Choć czasem zdarza się niedociskać/gubić literki, ale bardzo rzadko.. no i nie jest taka świecąca jak an większości zdjęć - jest matowa. ---EDIT--- @CzArNy`: dokładnie ;) Szkoda bo z tego często korzystałem, ale i tak chyba ją wezmę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, jest może jakaś godna uwagi klawiatura bezprzewodowa(tylko klawiatura, myszke mam mx1000 wiec nie trzeba nowej). Cena tak do 150zł ale +/- 50zł tolerancji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Stoję przed wyborem kupna nowej klawiatury bo moja kilku letnia klawiatura od Samsunga powoli się rozpada. Moje (skromne :) ) wymagania: cicha praca, niski profil klawiszy, wykorzystanie technologii takiej jak w notebookach (technologia nożycowa), klawisze mutlimedialne nie wymaganę, cena to max. 80zł, no i koniecznie czarna To co wyszukałem: Natec Medusa: http://allegro.pl/item533490368_hit_klawia...zarna_nowa.html - na jednym polskim serwisie dostała bardzo wysoką notę Logitech Logitech UltraX Black Premium - wiadomo klawiatura legenda :), tylko czy ona ma technologię nożycową? Nie mam pojęcia co wybrać, jak macie jeszcze jakieś propozycje to będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) na tej stronie już ktoś pisał o taniej nożycowej.. http://www.allegro.pl/item528656781_nowa_m...udio_i_hub.html można też wyszukać "X Structure" na allegro Edytowane 29 Stycznia 2009 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tylko akurat KX-6MU dziwnie wygląda z tym brązowym panelem klawiszy multimedialnych... Lepiej KX-5MU ;) Chyba, że komuś się podoba, ale o gustach się nie dyskutuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Właśnie zamówiłem KX-5MU ;) Teraz czekam na info kiedy się pojawi, bo jest niedostępna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 podałem tylko tego linka bo akurat był pod ręką.. ale mi też bardziej się podoba wersja czarno srebrna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 No i nie wiem co teraz wybrać. Na początku chciałem brać UltraX z tego powodu że do jakości nie będzie zastrzeń no ale nigdzie nie mogę doczytać czy ona ma technologię nożycową a na tym mi zależy (btw. warto się tym kierować?), dużo piszę poza domem na notebooku i pod względem wygody jest super. A4Tech - średnio mi się podoba no i jakość klawiatur tego producenta jest na średnim poziomie (chyba że się coś zmieniło) Natec - przczytałem 3 testy na temat tej klawiatury i sam pochlebne opinie, no i stylowo wygląda Trudny wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...