predator_et Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam. Chciałbym kupić myche;],jednak mam ograniczony budżet do 50 zł:/. Wymagania to:optyczna,(najepiej logitech), służyć mi będzie do różnych celów(3Ds Max, Wolfenstein:D). Mysz będe kupował przez allegro. Prosze o porady,bo muszę się zdecydować do dzisiaj:D. Pozdro Ps. może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania taką właśnie mysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeśli do 50zł i Logitech to mój wybór padły na to. A jeśli wciąż do 50zł, a niekoniecznie Logitecha, to zastanowiłbym się nad tym. Jednak dużo rozsądniejszym zakupem mi się wydaje ten B58 Logitecha. Chyba, że zależy Ci na dużej ilości klawiszy dodatkowych. Sporo osób używa tego A4Tech'a- część graczy chwali, inni nażekają, więc trudno stwierdzić czy Ci bedzie odpowiadała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Tak wiem do 50pln,ale czy nie warto by sie bylo kawalek czasu wstrzymać (pozatym 10pln to nie są jakies ogromne pieniadze) i łyknac cos takiego - mx300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Brałbym na Twoim miejscu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73717452 lub http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75298182 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Tak wiem do 50pln,ale czy nie warto by sie bylo kawalek czasu wstrzymać (pozatym 10pln to nie są jakies ogromne pieniadze) i łyknac cos takiego - mx300.To nie jest prawdziwy MX300... niby ma jego obudowę ale tylko to. Optyka jest jakaś A4TECHowa, plastik cieniutki i nie ma odważnika jak w MX300 od logitecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 W takim razie predator olej moj post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Z dala od tego MX300! :ph34r: (podroba) To tandeta do kwadratu. Jedyna mysz w ktorej ZLAMALEM ROLKE :wink: (ogladajac www). Poprostu szkoda slow. Teraz walcze o odzyskanie kasy :angry: Edytowane 5 Grudnia 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 To nie jest prawdziwy MX300... niby ma jego obudowę ale tylko to. Optyka jest jakaś A4TECHowa, plastik cieniutki i nie ma odważnika jak w MX300 od logitecha Zgadzam się - podróby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator_et Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Chyba skusze sie na tego logitecha,bo nie potrzeba mi tylu klawiszy funkcyjnych a pozatym to zawsze jakąś renome posiada Logitech. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 trzeba by tych allegrowiczów którzy sprzedają te członkowe trzysetki udupić bo to jest najzwyklejsze w świecie oszustwo ;[ niecierpie robienia klienta w balona... ci którzy wystawiają takie MX300 są już u mnie na czarnej liście ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...