fipa Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 U mnie non stop: Nie znaleziono strony Strona, kt贸rej szukasz nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 U mnie strona jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Od paru dni wykop leży.. dlaczego?Nic nie leży. To coś po Twojej stronie. Jedyna przerwa była spowodowana wprowadzaniem trzeciej już z kolei wersji wykopu. Bardzo prawdopodbne, że wchodzisz przez index.php Wpisz samo www.wykop.pl po czym zmień na takie właśnie w ulubionych ;) Serwis zmienił właściciela, zmieniany jest też layout, wszystko tak jakoś wolniej chodzi. Przejściowe problemy mam nadzieję. Próbuj, mnie się udało wbić przed chwilą. Znikneła opcja "Zakop" czy mi się wydaje? Czy wolniej, to chyba trudno określić "na oko". Przed chwilą sprawdziłem czy się wyświetla, ale przed 20 korzystałem i nie było żadnych problemów. Właściciela zmienił dość dawno, a layout nie jest zmieniany, a już zmieniony. Opcja "zakop" nie zniknęła. Jest po wejściu w komentarze. Edytowane 19 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 u mnie paca bez problemow wiec nie wiem o co to halo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...