thuGG Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 TES 4: Oblivion !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 moje top w 2006 będzie (chiałbym żeby było): armed assault - operation flashpoint na nowym silniku S.T.A.L.K.E.R. HellGate London Alan Wake TES 4: Oblivion Gothik 3 Po cichu liczę, że commandos strike force będzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 :blink: A mnie tam interesuje jeszcze polski The Witcher, zapowiada się bosko IMO. A o części tych gier to wcale nie słyszałem, choć może nie jestem w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ROTF Duke Nukem Forever jezeli kiedykolwiek wyjdzie to kupie ja, oprawie w ramke i powiesze na scianie bo to przecez cud bedzie. Ale najbardziej wyczekuje obliviona i homm V :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 1. Lineage 3? 2. S.T.A.L.K.E.R 3. Star Wars: Empire at War 4. Mafia 2 5. Heroes of Might and Magic 5 Go, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 1. Lineage 3?Jezeli beda czekac tyle co miedzy L1 i L2 to predzej zobaczysz L2 C99, niz L3 ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumia24 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Ja czekamna UT 2007 HL 2 .... S.T.A.L.K.E.R Mafia 2 Duke ciekawe jak bedzie wyglondal jesli wogule wyjdzie a poza tym moze bym zobaczyl TES-4 jaki bendzie i jakie on ma wymagania bo przy takiej grafie jak na screnah to znajac poprzednika to i P4 3Ghz +dabra grafa sobie nieporadzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jeszczc czytalem o G 3 w CDA i narazie to jest wielka tandeta podobno bylo demo gdzies na targach Edytowane 30 Grudnia 2005 przez mumia24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Z tym Dukiem to jest b.dziwna sprawa poniewaz wszedzie Pisza ze ma wyjsc juz w kwietniu - jednak NIGDZIE nie ma screenow z nowej wersji? ? czyzby WALEK ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Masa świetnych tytułów, już się doczekać nie mogę. Ale, ale... podobno przecież, pc już "umarł", to po co te gry? Na stypę? :lol:jak narazie to "mega hit" ( tandeta tak naprawde ) X360 żyje dzieki Call of Duty2 i PGR3 < dla mnie i nietylko, klocek360 to kompletny niewypał ... PC dalej na fali B) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam nadzieję, że wyczułeś ironię w moim poprzednim poście ;) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Moim marzeniem jest by w 2006 roku wyszła PC wersja Resident Evil 4. Marzenia ściętej głowy :cry: Co by mnie zainteresowało w 2006: > HOM&M5 > UT2007 > S.T.A.L.K.E.R. > RTCW 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja czekam na... 1. Godfather (bo na MAFIE 2 to sie mozemy doczekac pewnie na gwiazke 2010) 2. Stalker 3. Dodatek do Q4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja czekam na: - Enemy Territory: Quake Wars - HellGate London - Prey - Elder Scrolls IV Oblivion - Heroes of Might and Magic 5 - Return To Castle Wolfenstein 2 - Dodatek do Qwaka 4 - coś na wzór Painkullera ( da krótką zabawe po pracy ) I to wszystko, jak narazie. Ale znając życie bede pewnie grał we wszystko co wpadnie w moje łapy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 z tych wymienionych tylko Elder Scrolls nowy moglby wyjsc Killer 7 na PC (po porazce na GC i PS2 moze sie zlituja i zrobia porta na pieca?) bo w hires ta gra zmiazdzylaby wszystko (i dzialala w 1280x1024 na GF2 :D) - ale na tym tak bardzo mi nie zalezy bo katuje ja na PS2 i... MA - SA - KRA. odciagnela mnie skutecznie od RE4 ;) pozostale gry... PES5 bedzie exclusive dla PS3 przez pol roku wiec na PC wyjdzie pewnie w 2007. DN:F, Prey, STALKER - przeszedlem w koncu FEARa i FPSow mam na razie dosyc. jak dla mnie starczy na rok albo i dluzej ;-) jakis nowy Flight Simulator moze? i tak nic nie przebije Civilization 4 ;-) wiec na strategie nie czekam. ogolnie: same FPSy ktore beda roznily sie tylko sceneria i broniami... jak na razie zadnych zaskoczen na miare GRY pisanej wielkimi literami. wiem, wiem - jestem zakompleksionym konsolowcem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) S.T.A.L.K.E.R NWN 2 UT 2k7 Mam nadzieje że mój sprzęt wytrzyma te tytuły :F Edytowane 3 Stycznia 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Duke pewnie nie wyjdzie :P ciekawie może być z herosami5 i nowym ET [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja czekam na stalkera, nowego gothica, morrowinda i oczywiscie unreala 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 1. Oblivion 2. NWN 2 3. HoM&M V 4. UT 2k7 5. Nowe ET. Chyba trzeba zainwestować w nowego komputera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Niestety takie tytuły które bym bardzo chciał zobaczyć praktycznie nie mają szans na pojawienie się :cry: Chodzi o słynnego już Duka Forever (ciekawe do czego z tym Forever twórczy mieli zamiar nawiązać :angry: ) Drugą grą jest Fallout 3 - dlaczego go nie chcą wydać :mur: :mur: :mur: Oczywiście chętnie zagram w inne tytuły jak Stalker itp, ale te gry to już klasyka i czeka się na kontynuacje, tylko jak długo :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 jak dla mnei to tylko i wyłącznie S.T.A.L.K.E.R.SoC potem jest przepaść i gears of war, nowy splinter, desperados nowy, alan wake i myśle że mogło by sie coś na silniku cry engien 2 ukazac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Chyba trzeba zainwestować w nowego komputera ;] Ta... jak zawsze gdy wychodzi coś nowego :? Ja już powoli konfiguruje nowego kompa i tak po sesji mam zamiar kupić, nie będzie to co prawsa super maszyna, ale w cosik da rady pograć :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soniq17 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 1) Elder Scrolls IV Oblivion 2) Half-Life 2: Aftermath 3) Unreal Tournament 2007 4) Heroes of Might and Magic 5 :D :D :D Tak będzie najlepiej :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Moje typy na najbardziej oczekiwane gry tego roku to: 1. GTA 4 (lub po prostu następne GTA) o ile wyjdzie na PC i o ile wyjdzie w tym roku. :wink: 2. Commandos: Strike Force 3. Stalker 4. Pirates of the XXI Century 5. Mafia 2 (co jest raczej nierealne :mur: ) 6. Następny NFS (najlepiej Underground 3) 7. Kontynuacja Half-Life'a 2 8. Unreal Tournament 2007 (właściwie tylko po to żeby zobaczyć grafike :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...