Skocz do zawartości
Gość

Gdziie Moge Takie Cos Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

widzial ktos moze taki patent gdzies??

http://www.the-lost-site.neostrada.pl/freestylin.wmv

podoba mi sie skrocil bym czas dojsca do szkoly o jakies 10minut:P

Takie cos mozna samemu zbudowac. ;] Poza tym ja bym sie u 'nas' tym nie bawil, zawsze mozna wpasc do jakiejs studzienki, z ktorej ukradziono wlaz na zlom. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to cie nie dogonia:P przy odrobinie wprawy mozna calkiem sprawnie biegac 3-4 metrowymi krokami:>

a wie ktos moze jak to sie nazywa?? bo nie wiem co w googlu wpisac :unsure:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wie ktos moze jak to sie nazywa?? bo nie wiem co w googlu wpisac :unsure:

Witam! To się nazywa POWERISER, koszt ok 1300-1000 PLN, oto opis z CKM (pańdziernik 2005):

"(...) meganowoczesne szczudła do gry w koszykówkę (ale nie tylko), które umożliwiają skoki na wysokość ponad 2 metrów. Stopy mocujesz w wiązadłach przyczepionych do metalowych łuków. Gdy kroczysz lub skaczesz, łuki sprężynują, zwielokrotniając siłę twojego wyskoku. Michael Jordan będzie przy tobie pikusiem". :wink:

Zajebista sprawa, tylko trzeba najpierw poćwiczyć w "gumowych ścianach" :lol2: bo za mocno się wybijesz i trzeba bedzie kupić wózek inwalidzki a nie szczudła...

Pozdro

Edytowane przez bartas39

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi sie to podoba - maly dym,jednak obawiam,sie - zeby tak dobrze skakac jak ten koles - trza cwiczyc okolo 4 lat min i pewnie na poczatq tak jak mowi Varrol - zlamal bym jakas noge reke itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje, że dałby rade się nauczyc powoli. Z saltami do tyłu i do przodu troche trudniej ale tak powoli od chodzenie do skaknia :-)

imo jak sie umie salto bez tego to z tym jest latwiej:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje, że dałby rade się nauczyc powoli. Z saltami do tyłu i do przodu troche trudniej ale tak powoli od chodzenie do skaknia :-)

Eee tam... Zaraz salta robić... Mi by wystarczyło przeskakiwać samochody w drodze do budy... :D :D :D Swoją drogą, ciekawe, jak to idzie się utrzymać na takich małych łapkach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi