Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 widzial ktos moze taki patent gdzies?? http://www.the-lost-site.neostrada.pl/freestylin.wmv podoba mi sie skrocil bym czas dojsca do szkoly o jakies 10minut:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja tam tylko wiem że widziałem takie cuś na treningach kung-fu [;, na discorowery na "wysypisku" był twórca tego czegoś i to zaprezentował [; ale zabawka fajna, nawet przez samochody można skakać [; :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 widzial ktos moze taki patent gdzies?? http://www.the-lost-site.neostrada.pl/freestylin.wmv podoba mi sie skrocil bym czas dojsca do szkoly o jakies 10minut:P Takie cos mozna samemu zbudowac. ;] Poza tym ja bym sie u 'nas' tym nie bawil, zawsze mozna wpasc do jakiejs studzienki, z ktorej ukradziono wlaz na zlom. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Albo może się spodobać osiedlowym dresom i już właściwie można się z taka zabaweczką pożegnać...no chyba, że się im na tym czymś ucieknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) to cie nie dogonia:P przy odrobinie wprawy mozna calkiem sprawnie biegac 3-4 metrowymi krokami:> a wie ktos moze jak to sie nazywa?? bo nie wiem co w googlu wpisac :unsure: Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ale wypas! alez tą odrobina wprawy to chyba Arnie przesadziłęs wyobraż sobie ze z 2m spadasz w najlepszym wypadku na dupcie ! ale praktyka czyni mistrza ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.kenguru.de/Bilder/Bionic_boots_...boots_pics.html Moze po tym tropie cos znajdziesz. wow: Edytowane 15 Stycznia 2006 przez SuChyY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) a wie ktos moze jak to sie nazywa?? bo nie wiem co w googlu wpisac :unsure:Witam! To się nazywa POWERISER, koszt ok 1300-1000 PLN, oto opis z CKM (pańdziernik 2005): "(...) meganowoczesne szczudła do gry w koszykówkę (ale nie tylko), które umożliwiają skoki na wysokość ponad 2 metrów. Stopy mocujesz w wiązadłach przyczepionych do metalowych łuków. Gdy kroczysz lub skaczesz, łuki sprężynują, zwielokrotniając siłę twojego wyskoku. Michael Jordan będzie przy tobie pikusiem". :wink: Zajebista sprawa, tylko trzeba najpierw poćwiczyć w "gumowych ścianach" :lol2: bo za mocno się wybijesz i trzeba bedzie kupić wózek inwalidzki a nie szczudła... Pozdro Edytowane 15 Stycznia 2006 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ciekawe co bym pierwsze złamał - nogę, rękę, kark... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ale mi sie to podoba - maly dym,jednak obawiam,sie - zeby tak dobrze skakac jak ten koles - trza cwiczyc okolo 4 lat min i pewnie na poczatq tak jak mowi Varrol - zlamal bym jakas noge reke itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ale masakra.. O.o Przeciez bym sie zabił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ee tam na poczatku zaklada sie zbroje i kask i jedziem :P mam:P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77588177 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Bez kitu! To jest na wypasie ! Też takie chce ! Szkoda że nie mam 1000zł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) ee tam na poczatku zaklada sie zbroje i kask i jedziem :P mam:P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77588177 Widze, że znalazłeś :D tanio w ch.. tylko że to już jest zakończona aukcja... :| Edytowane 15 Stycznia 2006 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak kupisz to daj znac rodzince zeby nagrywala twoje poczatki. Przebijesz caly topic smiechu [; A powazniej :arrow: ciekawa zabaweczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.poweriser.nu/ mozna zamowic przez net 1400zl mozna sciagnac ze szwecji:P edit: jednak nedza :/ nie wysylaja poza szwecje edit2: nawet how-to jest:> http://www.poweriser-uk.com/school.asp Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 W zyciu nie dal bym 1400 za cos na czym bym sobie polamal nogi :) Poza tym dosc ciekawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ciekawe czy to bardzo kręgosłup obciąża, wydaje mi się że dośc mocno :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 nice :D ja też chce takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Drogie:/ Jak tak patrze na to to mam dziwne wrazenie ze sie zaraz rozpadnie:P Ciekawi mnie jakie predkosci da sie na tym rozwinac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 przed Swietami w marketach pod Dublinem po 500 Euro takie cos sprzedawali. teraz pewnie nieco taniej (wyprzedaze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langi Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ma ktoś może plany konstrukcyjne tego "czegoś", albo przynajmniej pomysł jak zrobić coś podobnego. Jakoś nie uśmiecha mi sie płacić ponad 1000zł wolał bym zapłacić powiedzmy 300 i zrobić coś podobnego. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Obawiam się, że stawy człowieka który na takim czymś skacze nie popracują zbyt długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Wydaje mi sie ze normal;ny czlowiek najpierw zaczyna trening na trampolinie by zlapac rownowage itp a potme takie ewolucje :) Bo tak odrazu wskoczyc w to to naprawde lamanie nog i rak murowane, chyba ze sa jakeis wersje obnizane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Resor od kaszla i migomat i pewnie w garażu by dało radę coś takiego wyprodukować po taniości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mi sie wydaje, że dałby rade się nauczyc powoli. Z saltami do tyłu i do przodu troche trudniej ale tak powoli od chodzenie do skaknia :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Fajna zabaweczka :D Szkoda ze nie mam wolnych 1000zl :sad: Z resorow pewnie sie da to zrobic :D i pewnie wtedy bedzie latwiej sie polamac <_< :lol2: Raz sie zyje wkoncu :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mi sie wydaje, że dałby rade się nauczyc powoli. Z saltami do tyłu i do przodu troche trudniej ale tak powoli od chodzenie do skaknia :-) imo jak sie umie salto bez tego to z tym jest latwiej:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zabaweczka wypas.... nie ma co, ciekawe czy rzeczywiscie jak pisał autor aukcji odechciewa ci sie siedziec na kompie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mi sie wydaje, że dałby rade się nauczyc powoli. Z saltami do tyłu i do przodu troche trudniej ale tak powoli od chodzenie do skaknia :-) Eee tam... Zaraz salta robić... Mi by wystarczyło przeskakiwać samochody w drodze do budy... :D :D :D Swoją drogą, ciekawe, jak to idzie się utrzymać na takich małych łapkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...