Desalph Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 jakie stery beda najlepsze dla radka 9200SE 128MB/64bit?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 czy wszystkim sie te CCC tak dlugo otwiera? czy to tylko ja mam cos nie tak? :| zanim sie pokaze to musze z pol minuty czekac (niby niedlugo ale jak na efekt klikniecia to baaardzo dlugo). TIA. Tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Stery bardzo spoko lepsze od seri 5.XX z warcatsow nawet na moim radziu . Tylko niewiem czemu niemoge zainstalowac CCC bo podczas instalacji jakis blad wywala ( eror i jakies cyferki) macie cos na to ??? W smarkach tak samo tylko 01spadek w grach nieco lepiej ( farCry , GUN) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) różnica między Extreme GT 1.6.1 a warcatsami u mnie 40pkt w marku 03 ale strasznie porypana instalacja ich może dlatego że robiłem to pierwszy raz... to jest ich chyba wada ;) Edytowane 4 Lutego 2006 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Ja też a w dodatku ten CCC zwalniał mi kompa :blink: A ja miałem od 10 do ponad 30% mniejszą wydajność na CCC i dawałem nawet screeny pokazujące dodatkowo spadek jakości, po wywaleniu i instalacji ControlPanel wszystko w normie ( Catalyst 6.1 ale ControPanel z 5.11 ) Edytowane 4 Lutego 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Ktoś może ma link do wersji z CP? Wiem, że można dać poprzedni CP do samych sterowników, ale ja wolę jak wszystko jest w jednej paczce ;) Edytowane 6 Lutego 2006 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voltar Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Są już catalysty 6.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 heh to czekamy na warcatsy 6.2 :P bo catalystow nie instaluje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nawet jest już kilka tematów o tychże sterownikach: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182786 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=183714 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A jak spisują się WarCasty 6.1? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Z ciekawości zainstalowałem WarCaty 6.2 - wcześniej miałem Catalysty 6.2 Nie używam CCC ani CP a jedtnie ATTool. Sterowniki odinstalowywuje i instaluję jak należy czyli usuwam stare i czyszczę programem DC PRO. Przetestowałem je w grze Forgotten Battles + Ace Expansion Pack + Pacific Fighters (gra OpenGL ) Ustawienia dla obu wersji sterowników były identyczne, testowany fragment gry również. Nie było różnicy nawet 2 klatek ! Z założenia nie gram w 3D Marki B) więc nie wiem jak tam jest różnica ale dla mnie te sterowniki to pic dla naiwnych. Pozdrawiam i życzę przyrostu kolejnych 20pkt/3000 w 3DMarkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 0,5 klatki w 3dmarq to bedzie z 200-300pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Z ciekawości zainstalowałem WarCaty 6.2 - wcześniej miałem Catalysty 6.2 Nie używam CCC ani CP a jedtnie ATTool. Sterowniki odinstalowywuje i instaluję jak należy czyli usuwam stare i czyszczę programem DC PRO. Przetestowałem je w grze Forgotten Battles + Ace Expansion Pack + Pacific Fighters (gra OpenGL ) Ustawienia dla obu wersji sterowników były identyczne, testowany fragment gry również. Nie było różnicy nawet 2 klatek ! Z założenia nie gram w 3D Marki cool.gif więc nie wiem jak tam jest różnica ale dla mnie te sterowniki to pic dla naiwnych. Pozdrawiam i życzę przyrostu kolejnych 20pkt/3000 w 3DMarkach nivea a jaką masz grafe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Hercules 9800@PRO, Barton 2600, 1GB ramu w dualu, płyta na nForce 2 - ULTRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jak w końcu chodzą nowe WarCasty? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 nivea ja mam 9700 Pro więc podobne karty i chyba niema sensu instalowac tych warcatsów <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ja zainstalowałem te 6,2 , ale szczerze mówiac chodzą tak samo jak 6,1 :) musiałbym dokonać dokładniejszych testów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...