Skocz do zawartości
nrl

Crysis - Zamykamy :]

Rekomendowane odpowiedzi

żebyście się czasem nie zdziwili jak demka nie będzie w lutym. to jest wręcz nierealne żeby demo wyszło tak szybko. mam przeczucie że crysisa zobaczymy w grywalnej ver. dopiero pod koniec roku, ale 2007 :] najwcześniej

3 kwartał. obym się mylił :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu demko jest nierealne w lutym jak gra z tego co pamiętam zapowiedziana jest na 1 kwartał 2007? Jesteś pełen optymizmu w stosunku do UE3 a tu wiary nie dajesz, że się wyrobią? :) Dadzą radę. ;)

Edytowane przez kojak_ct

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie ja tez zauwazylem, ze wiekszosc pisze jakies dziwne daty podczas gdy wyraznie na wiekszosci serwisow gra zapowiedziana jest na pierwszy kwartal 2007 wiec stwierdzenie, ze nie zdarza na luty jest imo nie na miejscu, podobnie jak fakt, ze gra bedzie pod koniec 2007.Pod koniec 2007 to bedzie far cry 2 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie ja tez zauwazylem, ze wiekszosc pisze jakies dziwne daty podczas gdy wyraznie na wiekszosci serwisow gra zapowiedziana jest na pierwszy kwartal 2007 wiec stwierdzenie, ze nie zdarza na luty jest imo nie na miejscu, podobnie jak fakt, ze gra bedzie pod koniec 2007.Pod koniec 2007 to bedzie far cry 2 :P

:lol: idąc twoim tokiem myślenia już od 1997r powinienem grać w Duke Nukem Forever :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DN Forever jest jedyny w swoim rodzaju. Że tak powiem, pamięć o Duke Nukem jest Forever. :D

proszę takich rzeczy nie pisać :D ja nadal twardo czekam na duka !!! tym razem z nowym enginem (ue3)

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I w Crysis też już powinniśmy grać, bo kiedyś zapowiadali na koniec 2006.

Za 1 razem zapowiadali na 31 grudnia za 1 razem a jeszcze nawet nie bylo polowy grudnia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę takich rzeczy nie pisać :D ja nadal twardo czekam na duka !!! tym razem z nowym enginem (ue3)

No to mam dla Ciebie dobrą wiadomość! Duka Forevera zobaczysz na wypasionym Uneral Engine 4! :D Gra jest już prawie gotowa tylko twórcy stwierdzili, że jest za mało bajerów graficznych i czekają na nowy engine. :) To taka analogia do lat poprzednich. ;) Zresztą chyba wszyscy się przyzwyczaili. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żebyście się czasem nie zdziwili jak demka nie będzie w lutym. to jest wręcz nierealne żeby demo wyszło tak szybko. mam przeczucie że crysisa zobaczymy w grywalnej ver. dopiero pod koniec roku, ale 2007 :] najwcześniej

3 kwartał. obym się mylił :-P

wrzesien - pazdziernik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamieta ktos moze jak bylo z demem FAR CRY ???

wyszlo bodajrze w lutym/marcu a w maju/czerwcu finalna gra ??

przyjmujac taki tok myslenia demko powinno byc najpozniej w styczniu

Demo 21 stycznia 2004, full w połowie marca. Kilka pierwszych stron topiku o FC wystarczy przejrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klamiesz!! Duke bedzie mial engine Q7, ewentualnie DNF2 :)

Ehh...smieje sie z jedynej gry na ktora tak na prawde czekam (od czasu gdy dostalem nowa zelde :) )

Deck, juz nieostatni zywy fan duka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klamiesz!! Duke bedzie mial engine Q7, ewentualnie DNF2 :)

Ehh...smieje sie z jedynej gry na ktora tak na prawde czekam (od czasu gdy dostalem nowa zelde :) )

Deck, juz nieostatni zywy fan duka :D

Nawet Chuck Norris nie wie kiedy Duke wyjdzie :D , ale chodzą pogłoski, że gra bedzie miała wymagania pokroju, Core 6 Duo 6ghz, 4gb dd6, GF 9900GTX i bedzie wypuszczona w dwóch wersjach, pod dx 10 i dx 11 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe najfajniejsze jest to że gry nie ma a temat o niej prawie 50stron, czyli duzo wiecej niż hity typu gothic3 czy nowy splinter cell, czuje ze jak demko wyjdzie to forum padnie z przeładowania, z drugie strony sie nie dziwie do pierwowzór crisisa był jedna z najlepszych gier na pc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff, to dobrze, ze mam juz w preorderze 8x GF 11950 GTX z najnowszymi shaderami. Amazon zapowiada, ze dostane razem z gra :D

btw. preorder ksiecia zniknal :D (kiedys byl, z data czerwiec 2004)

Edytowane przez Deckard

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

sory za OT ale wydaje mi sie ze po wydaniu dema ten caly watek mogl by byc spokojnie wyzerowany do pierwszego posta :-) Bylo by o wiele przejzysciej. Mysle ze to wcale nie jest glupi pomysl. Jak wyjdzie Demo to wszystkie te smedzenia sie zdawaluuja ;) Przeciez 80% wypowiedzi w tym temacie to czysty dziewiczy 100% SPAM. (wlaczajac w to moja wypowiedz ;) )

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Uff, to dobrze, ze mam juz w preorderze 8x GF 11950 GTX z najnowszymi shaderami. Amazon zapowiada, ze dostane razem z gra :D

btw. preorder ksiecia zniknal :D (kiedys byl, z data czerwiec 2004)

Człowieku nudzi Ci się i to bardzo, po co spamujesz takimi wypowiedziami?

nius dla umiejących anglielski http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=7449

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można dać info w pierwszym poście, że np. do strony XXX są same po[ciach!]łki i dać linka od miejsca, gdzie zaczyna się prawdziwa rozmowa po wyjściu dema. ;) Kto będzie miał ochotę czytać te głupoty to sobie poczyta. Będzie wtedy można wrócić i powspominać niektóre proroctwa. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsza czy najladniejsza? :huh:

Zależy dla kogo dla mnie i jedna z najlepszych i najładniejszych. Nie zawsze fabuła odgrywa istotną rzecz, GoW ma nędzną fabułę, a oceny wysokie i też się ją uważa za najlepszą na x360.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy dla kogo dla mnie i jedna z najlepszych i najładniejszych. Nie zawsze fabuła odgrywa istotną rzecz, GoW ma nędzną fabułę, a oceny wysokie i też się ją uważa za najlepszą na x360.

Tu sie mozna spierac, bo jak gra nie ma klimatu to sie ratuje grafa i efektami TAK JAK NAJNOWSZE FILMY !! .

Ale jest wiele gier gdzie sie gra tylko dla klimatu ( lub sa poprostu genialne jak skorczczy cos w tym stylu).

W quejka 1 dalej rypie i chodz podniecalem sie 2 i 3, to juz nie mam ich na dysku ...

Dobra gra to jest taka, jak to ktos napisal, po przejsciu jej raz chcesz jeszcze, albo przynajmniej grasz w multi :D

Gram obecnie w wowa ..... Bo kiedys sie zagrywalem w Warcrafta 2, i mimo ze nie ma zbyt wysrobowanej grafy to gra w nia milony bo ma klimat ... Ja osobiscie w pierwowzór crisisa pogralem 4 dni .... i sie znudzil nic nowego, a grafe dobra to mam za oknem :D

Niemniej czekam z niecierpliwosci na ta gre jak i na pare innych bo mam nadzieje ze w koncu bedzie cos tak nowatorskiego i fajnego jak Q1 czy max payne

Pozdrawiam ED

Edytowane przez ed00s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu sie mozna spierac, bo jak gra nie ma klimatu to sie ratuje grafa i efektami TAK JAK NAJNOWSZE FILMY !! .

Ale jest wiele gier gdzie sie gra tylko dla klimatu ( lub sa poprostu genialne jak skorczczy cos w tym stylu).

W quejka 1 dalej rypie i chodz podniecalem sie 2 i 3, to juz nie mam ich na dysku ...

Dobra gra to jest taka, jak to ktos napisal, po przejsciu jej raz chcesz jeszcze, albo przynajmniej grasz w multi :D

Gram obecnie w wowa ..... Bo kiedys sie zagrywalem w Warcrafta 2, i mimo ze nie ma zbyt wysrobowanej grafy to gra w nia milony bo ma klimat ... Ja osobiscie w pierwowzór crisisa pogralem 4 dni .... i sie znudzil nic nowego, a grafe dobra to mam za oknem :D

Niemniej czekam z niecierpliwosci na ta gre jak i na pare innych bo mam nadzieje ze w koncu bedzie cos tak nowatorskiego i fajnego jak Q1 czy max payne

Pozdrawiam ED

W mojej wypowiedzi "Nie zawsze fabuła odgrywa istotną rzecz" chodziło mi o to, że np. Counter-Strike nie ma fabuły, a można grać godzinami tak samo jak Battlefield 2, gry multiplayer nie potrzebują fabuły, aby przyciągać na wiele godzin, niektóre gry singleplayer też nie muszą mieć jakieś zawiłej fabuły, aby dobrze się grało jak właśnie FarCry, czy nadchodzący Crysis wystarczy prosta nie nie skomplikowana fabuła, FC przeszedłem z 4-5 razy co znaczy, że gra jest bardzo dobra bo wciąga, w przeciwieństwie do wielu ostatnich gier które przeszedłem lub nie, wydanych w tym roku.

Jest jeszcze coś oprócz fabuły, a zwie się to klimat gry na klimat gry składa się odpowiednia grafika nie musi być super chodzi o to by pasowała do gry bez przesady z HDR-em czy innymi nowinkami nie wszystko się musi świecić jak psu jajca, muzyka i efekty dźwiękowe tak dobrane by nie rozwalały bębenków, ale trzymające gracza w napięciu ew. porywające do walki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowity "Unreal"(nie mylić z Tournament,który też jest bdb,ale raczej tylko do multi :wink: ) do dziś poraża swoim klimatem.Mimo,że gra ma 9 lat na karku do dziś potrafi wciągnąć,co więcej 99% nowych gier może jej tylko pozazdrościć tej wspaniałej fabuły połączonej z niesamowitą muzyką oraz widokami.Podsumowując: mistycyzm historii opowiedzianej na NaPali bije na głowę zdecydowaną większość współczesnych produkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowity "Unreal"(nie mylić z Tournament,który też jest bdb,ale raczej tylko do multi :wink: ) do dziś poraża swoim klimatem.Mimo,że gra ma 9 lat na karku do dziś potrafi wciągnąć,co więcej 99% nowych gier może jej tylko pozazdrościć tej wspaniałej fabuły połączonej z niesamowitą muzyką oraz widokami.Podsumowując: mistycyzm historii opowiedzianej na NaPali bije na głowę zdecydowaną większość współczesnych produkcji.

buhaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhaha

Masz 15lat, neostrade i nigdy nie widziale unreala? ;]

Fc był niesamowicie....nudny? Podchodziłem do niego chyba 5 razy i za każdym razem dawałem spokoj. Traktowałem go jako benchmark bo na nic innego nie zasluzył. Moze i był fajny, dopóki przeciwnikami byli ludzie, a nie jakies smieszne gumisie. Jezeli kryzys pojdzie w slady starszego brata to już widze ten sukces...Ale coz teraz liczy sie tylko graficzka, kto mysli o klimacie, fabule czy smiesznej muzyce? ^^

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...