Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

to nie jest oszukiwanie :blink:

wynik dają 3 różne osoby na 3 w miarę różnych konfigach

jakby ci nie powiedzieli że to jest ten sam proc (przypominam - tylko proc) to i tak bys nie wiedział, bo być może mają takich xx sztuk :-P

mamy takich sztuk szesc dostepnych w zasadzie ;)

Tylko jakbym teraz dodał wynik z czasem poniżej 24s to już byłoby nie tak. Dlatego, że proc ten sam - mobo ta sama, chłodzenie to samo tylko inny czas.

i z tym sie zgodze

Edytowane przez atek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no uwazam ze powinien zostac tylko wynik octeam i ten na 10tym miejscyu skoro tylko ten sam proc, ale w zasadzie tez powinien wypasc. Bo tak rozumujac to: yoto ma w domu 3 płyty pod swojrgo dothanka, ja podesle mu jeszcze swojego p4c800 i beda 4 wyniki na dothnie (tym samym!) no bez przesady <_< uwazam ze powinny poleciec tamte wyniki, bo niedługo wszzysctyy dojda do takie wniposku co Wy, i hwbot przestanie bytc ciekawy. ot moje zdanie.

Jezeli inni chca oszukiwac to prosze, niech oszukuja, jezeli taki wynik ich satysfakcjonuje to niech taki maja, ze 10 najlepszych jesty na 4 procach. Bedzmy chociaz my uczciwi!

Juz mysle ze uzywanie linuksa jest bardziej "uczciwe" niz kilka wynikow tego samego proca. Ale dobrze ze linux jest zabroniony.

pozdro i nie zeby cos osobistego.............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yoto ma w domu 3 płyty pod swojrgo dothanka

To ja też tak moze zrobie :D . Skocze do kumpla po asusa a8n-e i dfi infinity, mam w domu aktualnie 3x a64 to zrobie... 3x3=9 wyników :D . Jeszcze do Niemca po ninje i 2x512 tccd, to juz w ogole bede mial 20scia wyników.... no i zasile od kogos pozycze :lol: .

Mam jeszcze 4 dyski na chacie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to czemu ten "Matiz_sc" jest w rankingu?

wywalenie posta nic nie daje, pisalem przeciez strone wczesniej ze trzeba sie do mnie zglosic kiedy chce sie usunac wynik!!

BTW: Mam nadzieje ze wiecej takich akcji nie bedzie. Tym bardziej ze ten sam wynik ktory byl podany jako Matiza, wczesniej byl podany przez OC Team, Panowie to ze widzicie w statsach teamu ze ktos ma pare wynikow wpisanych to i tak nic nie znaczy, Bot do sredniej bierze tylko najlepsze wyniki od danego usera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do wszystkich.

Co sadzicie o zalozeniu nowego rankingu 3Dmarka (moze 05) i sciganiu sie tym razem w grafikach?

Oczywiscie nie musi byc to 05, ale moim zdaniem chyba najlepszy zeby porownywac same grafiki...

czekam na odzew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbudowalem nieco regulamin dodawania wyniko do HWBota - SPi1M. Prosze o przestrzeganie tych zasad :D, czekam na wiecej wyniczkow panowie :D, gdyby mial powstac ranking marka jakiegos to wtedy Team moderatorem tego rankingu zostalby Sarmax.

atek >> napisalem maila o mianowanie Cie Team moderatorem kilka dni temu, ale cos zero odzewu :(, ponowie prosbe, wyslij mi na PW albo GyGy jeszcze raz nazwe swojego konta na HWBocie i napisz czy chcialbys prowadzic nowa kategorie czy wspomic mnie w Pi 1M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 3dmarku to wam mocno nie pomoge, bo bawie sie grafami low i mid endowymi.... wiec jestem przeciw

A ktos ma inne zdanie? Przeciez mozna sprobowac... wiadomo nie bedziemy za wysoko, ale podobnie jak w spi1m mozna walczyc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że z naszymi możliwościami $ nigdy i nigdzie nie będziemy wysoko jako team :(

Osoby ze sli lub grafami pokroju 7800 można policzyć na palcach...

Ale czemu by nie dołączać do hwbota... jakaś rywalizacja to zawsze jest, a i większośc posiadaczy się zmobilizuje i będzie walczyć miedzy sobą o wyższe miejsca... prawdziwy duch oc... :)

A kategorie poszczególnych graf też są.. :) więc zawsze jakoś można sobie pochlebić, że jest sie pierwszym np na 5200 albo co :mrgreen:

Ja jestem za :) dajemy rady na tym co mamy i jazda ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mozna, ale to wtedy tylko liczyć się będzie x1800/x1900 albo 7800GT/GTX

Także ja odpadam z miejsca z moim 6423 w 2k5 :/

Ehh najpierw to sobie musze zasiłke kupić, bo na tym superkwiatku to strach ~3ghz :lol:

Właśnie są kategorie :D

Ja się pisze.

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Świder, JROX

i to mi sie podoba-duch rywalizacji...

Przy tworzeniu teamu spi1m tez byly obawy, ze slaby sprzet itd, a mamy 11 miesce z 32 teamow, wiec nie jest zle :D

wiecej wiary!

to jak, zakladamy team?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm team 3D czemu nie.

Na początek mogę wspomóc : 33k w 01, 25k w 03, 11k w 05.

Szanse jakieś tam mamy zawsze mniejsze lub większe.

oj raczj malutkie ....

kasa kasa kasa :D

Hipro5 z XS jak walnął WR w 2001 (to było 52,6k - jużprzebity:D) to zrobił to na Dothanie M780ES (wybranym spośród 80!!!! sztuk)

Grafy też przebierają ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wszyscy mieli poczciwe athlonki i bartonki, 9800 byłem szczytem i się kręciło... każdy miał nf7, potem troche już miało dfi i sie walczyło z cpu i fsb :) Stare dobre czasy.... a teraz... masz kase -> selekcja + fc i kręcesz i jesteś przez chwile na szczycie...

Kiedys oc było aby mieć dodatkową wydajnośc za free... a teraz... większośc dla sportu... ;) A sport jak sport... bez sponsorów jesteś bez szans...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yoto - rozwinięciem mojej wypowiedzi było właśnie to, że mamy malutkie szanse.

No ale jak już powiedziano wcześniej w PI 1M też miało być cieńko a nie jest aż tak źle :wink:

:lol:

ja bym raczej proponowal pc mark'i niz 3dmarki bo tam mniej stracimy :)

Taaa PC Mark 2005 - to sprawdź wydajność swojego kompa z takim np. FX60 po o/c lub 955XE :lol:

Edytowane przez DEVILEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna zakładac team.

Dużo niewspomoge team, ale w mojej kategori jeszcze moge sie podciągnąć tylko tajmingi na karcie polepszyć na max i niech mrozy przyjdą :D :wink:

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hipro5 z XS jak walnął WR w 2001 (to było 52,6k - jużprzebity:D) to zrobił to na Dothanie M780ES (wybranym spośród 80!!!! sztuk)

Grafy też przebierają ....

Nieprawda :P Procek, ktory ma Hipro nalezy do grupy prawie 20 "780 ES (Engineering Sample) z grupowego zamowienia, ktore zorganizowal jeden z XS-erow (lepek z Niemiec i procki kupione w Niemczech) :) Poza tym, ze procki sa ES, to zaden z nich nie byl testowany :P :lol:

Szczerze mowiac, dostep do takich "okazji" mialby kazdy czlonek XS. Poza tym, takich lepkow, ktorzy wydaja kupe szmalu i przebieraja w prockach i grafach, nawet na XS jest tylko kilku. Tutaj bardziej chodzi o "kontakty" i wykorzystywanie takich wlasnie okazji niz o kase ;) Zrzucasz sie z kims, kupujesz, walisz benche i odsprzedajesz. Potezna kasa nie jest az tak potrzebna. Cos takiego jest latwiejsze niz sie moze wydawac ;)

Co do Hipro i graf, to racja... Chyba juz z 5 czy 6 ich mieli. Ale zwroc uwage, ze Hipro ma kilku kolesi, ktorzy mu pomagaja. Innymi slowy, za jego wynikami nie stoi jedna osoba ;) Chociazby esdee jest jednym z nich plus gostek "odpowiedzialny" za chlodzenie...

Edytowane przez bachus_anonym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieprawda :P Procek, ktory ma Hipro nalezy do grupy prawie 20 "780 ES (Engineering Sample) z grupowego zamowienia, ktore zorganizowal jeden z XS-erow (lepek z Niemiec i procki kupione w Niemczech) :) Poza tym, ze procki sa ES, to zaden z nich nie byl testowany :P :lol:

Szczerze mowiac, dostep do takich "okazji" mialby kazdy czlonek XS. Poza tym, takich lepkow, ktorzy wydaja kupe szmalu i przebieraja w prockach i grafach, nawet na XS jest tylko kilku. Tutaj bardziej chodzi o "kontakty" i wykorzystywanie takich wlasnie okazji niz o kase ;) Zrzucasz sie z kims, kupujesz, walisz benche i odsprzedajesz. Potezna kasa nie jest az tak potrzebna. Cos takiego jest latwiejsze niz sie moze wydawac ;)

Co do Hipro i graf, to racja... Chyba juz z 5 czy 6 ich mieli. Ale zwroc uwage, ze Hipro ma kilku kolesi, ktorzy mu pomagaja. Innymi slowy, za jego wynikami nie stoi jedna osoba ;) Chociazby esdee jest jednym z nich plus gostek "odpowiedzialny" za chlodzenie...

na prawdę Bachusku ???

Yes it was the highest clocked one of the 80 pieces he had given......:)

from XS

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...