hary Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 nowy post pmogl ;) sama edycja niet. bno i mam rekord swiata z powrotem :D wogole to na tych sempronach to mamy podium :lol: Ło ło ło... :D Wogóle po cholere oni wypuszcali te sempy na 939 :P Tak to ja bym mial WR :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ło ło ło... :D Wogóle po cholere oni wypuszcali te sempy na 939 :P Tak to ja bym mial WR :wink: juz niedlugo sie poprawie ;] dałby Ci bog duala to bys pofrunął z tym kompem, ale tak to.......... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dodaję kilkakrotnie wynik,bezskutecznie :blink: ; ent pisze" Force Update wciskamy",ktoś wie gdzie to jest ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dodaję kilkakrotnie wynik,bezskutecznie :blink: ; ent pisze" Force Update wciskamy",ktoś wie gdzie to jest ? :lol:1-szy post bota - link nazywa sie update ranking now Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Oki update zrobiony. :lol: P.S. @ent Widzę że Cię spotkało w pierwszym poście to samo co mnie w wątku 2x1GB testy.. :lol2: Tylko,że u mnie wszystkie wyniki poszły sie pasc,ale już odtworzyłem. :lol: Coś jest pokaszanione ze spojlerem. :blink: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) nowy post pmogl ;) sama edycja niet. bno i mam rekord swiata z powrotem :D wogole to na tych sempronach to mamy podium :lol: true, true BTW: jak tylko dorwe coś do zmrażania to wykopie cie z tego pierwszego miejsca :D Ło ło ło... :D Wogóle po cholere oni wypuszcali te sempy na 939 :P Tak to ja bym mial WR :wink: powinni zrobić dwie osobne kategorie - 754 i 939 Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez majkel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 @ent Widzę że Cię spotkało w pierwszym poście to samo co mnie w wątku 2x1GB testy.. :lol2: Tylko,że u mnie wszystkie wyniki poszły sie pasc,ale już odtworzyłem. :lol: Coś jest pokaszanione ze spojlerem. :blink: Osz kur...... wczoraj jak edytowalem to dzialalo jeszcze :/ Musze tez to odtworzyc :/ Jesli czyis wynik ktory znajduje sie w rankingu nie powinien sie tam znajdowac to piszcie w topiku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) jak tylko dorwe coś do zmrażania to wykopie cie z tego pierwszego miejsca :D jestes pewien? ja juz koncze fc, a ten wynik co jest to woda. ;) Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ... Jesli czyis wynik ktory znajduje sie w rankingu nie powinien sie tam znajdowac to piszcie w topiku :D a jezeli jest na odwrot i czyis wynik nie znajduje sie w rankingu a byl zgloszony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a jezeli jest na odwrot i czyis wynik nie znajduje sie w rankingu a byl zgloszony ? to kuźwa masz instrukcje kilka postow wyzej :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 to kuźwa masz instrukcje kilka postow wyzej :?sorry ale nie doczytalem predzej, juz sobie poradzilem z tym hwbotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Nowy wyniczek dla naszego rankingu http://img48.imageshack.us/my.php?image=spi1mfc3hx.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dałem sobie wynik ale coś ten bot średnio działa. http://mardok.ovh.org/screen/pi/SPI1M_25.219.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 popracuj nad initialem :wink: http://img208.imageshack.us/img208/6703/2675ii.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 popracuj nad initialem :wink: http://img208.imageshack.us/img208/6703/2675ii.jpg To mi więcej L2 na tym CPU daj. np: http://mardok.ovh.org/screen/pi/SPI1M_25.688.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dałem sobie wynik ale coś ten bot średnio działa. http://mardok.ovh.org/screen/pi/SPI1M_25.219.png Ładnie,ładnie ale czegoś brakuje :wink: popracuj nad initialem icon_wink3.gif http://img208.imageshack.us/img208/6703/2675ii.jpg albo nad memkami :wink: http://img190.imageshack.us/my.php?image=spi1mfcv46xv.jpg To mi więcej L2 na tym CPU daj. np: http://mardok.ovh.org/screen/pi/SPI1M_25.688.png lub 2*512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 @Gemmy: Nad czym mam pracować jak miałem 10min na testy ze stoperem w ręce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dałem sobie wynik ale coś ten bot średnio działa. no jakoś u nas się ranking nie uaktualnia :D bo na hwbocie mamy juz lepsze miejsce niz 11 :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 @Gemmy: Nad czym mam pracować jak miałem 10min na testy ze stoperem w ręce ? Wiem ile trwa dopieszczanie wyniczku :wink: ja nad swoją 1M pracowałem chyba z 2h w spokoju :wink: ,ale 2*512 plus Bank Interleave Enabled robi swoje ps.może dziś zawalcze o pierwsze miejsce na HWboocie w kat.Venice :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hmmm... może on dalej myśli, że my tweak pl są ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hmmm... może on dalej myśli, że my tweak pl są ;) Ent coś pisał że zmieniał. @Gemmy: Ja niestety nie miałem czasu na dopieszczanie, gdybym mógł sobie pozwolić na kilka testów pewnie było by lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ent coś pisał że zmieniał. @Gemmy: Ja niestety nie miałem czasu na dopieszczanie, gdybym mógł sobie pozwolić na kilka testów pewnie było by lepiej. nie było łatwo :D tak jak ja nie zapisałem jakiegoś wydawało się "łatwego" wyniczku w 1M 20.5xx bo myślałem że się zaraz coś pociągnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Naprawione, powinno dzialac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 BTW: jak tylko dorwe coś do zmrażania to wykopie cie z tego pierwszego miejsca :D W Olsztynie semp s939 przeliczyl spi16m na 3250mhz, wiec do WR wam troszke brakuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 planujecie jakies inne 3dmarki podpiac pod Hwbot'a? zmierzam ku 40kilo w 3dm03 szkoda, aby sie zmarnowalo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) planujecie jakies inne 3dmarki podpiac pod Hwbot'a? zmierzam ku 40kilo w 3dm03 szkoda, aby sie zmarnowalo ;) No w sumie bylbymz a Tym zeby w Hwbocie byly jeszcze Marki 2001 i 2003 :D naprawdze zle nam nie idzie :)... Tylkoze ostatnio cos porabalo sie z "update ranking now"... i za nic rankingi nie sa aktualne... :? Ah i co z nazwa??.. Bo widze ze dalej Tweak.pl :) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Nazwe wczoraj zmienilem w preferencjach bota. Ja moge stworzyc nowy ranking, tylko potrzebuje kogos kto bedzie sprawdzal legalnosc wpisow :wink: EDIT: No macie juz nazwe PyrPC :D. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja proponuje aby w nowo otwartych 3dmarkach ( 01 ? 03 ? ) tylko Sulaco dodawał swoje wyniki i aby z nich była liczona średnia, wtedy będziemy w czołówce :lol: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja proponuje aby w nowo otwartych 3dmarkach ( 01 ? 03 ? ) tylko Sulaco dodawał swoje wyniki i aby z nich była liczona średnia, wtedy będziemy w czołówce :lol: :mrgreen:Niewazne ile wynikow doda to i tak tylko jeden od danego usera sie liczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ale jakby tak 1 wynik 40k strzelił to chyba tylko on będzie brany pod uwage i wtedy średnia to 40k będzie ? :D :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...