Zeniu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) witam, ostatnio zauwazylem ciekawa gierke Trackmania Nations, jako ze niema o niej tematu a mysle ze warto porozmawiac o niej, gierka darmowa jak dla mnie bardzo przyjemna :) zapraszam do dyskusji oficjalna stronka i pare screanow :) http://www.trackmanianations.com/indexUk.php MIRRORy: http://www.noos.fr/focus/tm_nations/tmnationseswc_setup.exe http://www.cddclan.zoltaturnia.pl/download...M%20Nations.exe Łatka dodajaca Polski skin do autka, Polską flagę, oraz Polski hymn po wygranym wyścigu: http://www.cddclan.zoltaturnia.pl/download...M%20Nations.exe podziekowania dla -=uri=- Edytowane 2 Lutego 2006 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Tylko szkoda, że już nie można grać w necie, w tym, do czego ta część została stworzona :-) I trochę kiepsko, że nie ma Polski, ale też od kilku dni gram :-) @ptys Ale ten benchmark jest dziwny. Uruchamiałem go w różnych detalach i rozdziałkach i zawsze wykazywał równy poziom w okoliach 90 fps. W końcu uruchomiłem go w all high, 1600x1200, AAx6, Anizox8 i wykazał 72fps. Stwierdziłem, że tak to się da ze spokojem grać, uruchomiłem, a okazało się, że w grze miałem na oko za 24 fps, czyli nie dało się grać. Więc w benchmarka wierzyć nie mozna absolutnie. Tak btw. gram teraz na 1280x960, all high, aax2, anizox8 i śmiga. Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 fajna nawet trenig fajnie sie gra no i wsio na maxa ale to nie dziwi bo grafa taka sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no grafa moze nie rewelacyjna ani kiepska, moge powiedziec ze poprawnie :) brak Polski troche dokucza :/ kolega ma zew Ip i stawia serwa, szukalem go 10 minut i odnalazl sie w USA :) ogolnie rzecz biorac swietna zabawa jak dla mnie ;) cieszy fakt ze nie potrzeba dobrego pingu zeby grac na necie :), od poczatku razily mnie loga NVidii ;) no ale co zrobic kasa to kasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Panowie to moze sie zbierzemy i poganiamy razem?!Rzeczywiscie brak Polski dokucza ja jezdze i nabijam punkty dla indonezji bo flaga podobna:) nick -=poland_uri=- to co moze jakas ustaweczka?I grac da sie przez caly czas po neciku jezdze gdzies na serwerkach Francji. Najszybciej leci chyba z serwerka nVidii http://download.nvidia.com/downloads_emea/...sESWC_Setup.exe A dla zainteresowanych czemu naszej ojczyzny nie ma w grze link do rozwiazania zagadki http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?t=1450 .Nie ma nas bo nei bierzemy udziału w Electronic Sports World Cup nie ma tez Irlandii,Argentyny i innych krajow ale sa za to takie mocarstwa internetowo/komputerowe jak Oman,Indonezja,Katar,Zjednoczone Emiraty Arabskie i np Cypr;)Ogolnie jest Jezzi;) Edytowane 1 Lutego 2006 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 uri chetnie sie ustawie :) mam ferie takze raczej pasuje mi kazda godzina :) nick mam "Dave" :) czaesto gram na serwerze kumpla ewentualnie na francuskich jakos najszybciej sie laczy :D jak cos mam jeszcze 2 ludzi do gry :) takze mam nadzieje ze zabawa bedzie przednia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) No to moze na 20sta stawiamy.Grasz jako francuz?Daj namiary gdzie a sie zjawie:) Edytowane 1 Lutego 2006 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 nie nie gram jako francuz :) jako anglik :) zagadaj do mnie na gg bo musze tez to skonsultowac z kolega od serwa :D no chyba ze zagramy gdzies na public :) nie bedziemy robic z forum czata :D gg:2996634 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 widze, ze D@ve promujesz gierke ;) GJezdzilismy juz troche z D@vem i gra sie naprawde przyjemnie w kilka osob, a jakie sa momentami emocje ;) hehehe. Jak cos to mysle, ze kolo 20 tez moglbym pojezdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Także się chętnie przyłącze jeśli nie będę miał nic ciekawszego do roboty, dajcie tylko namiary jak do Was dotrzeć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) yanek197 podalem kontakt gg ale narazie moz byc z nim problem bo nie wiedziec czemu nie moge wyslac wiadomosci do nikogo :| a polaczylem sie z serwem i moge odbierac wiadomosci :| tlen irq IRC dziala normalnie, to nie wina mirandy bo na programi gadu-gadu tez nie moge wyslac wiadomosci :| jezeli ktos ma mozliwosc to przez tlena prosze dave16@tlen.pl przepraszam za klopoty ale nie wiem co sie dzieje :? EDIT: gadu-gadu zablokowalo mi numer bo niby spam rozsylam :S ale juz wyjasnilem sprawe :) kontakt gg aktualny, moze byc tylko lepiej :D Edytowane 2 Lutego 2006 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Bardzo fajna gra! Co najważniejsze darmowa. Szkoda że nie ma Polski, jeżdże dla USA :) nie rozumiem jeszcze do końca tej gry ale dopiero zacząlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Polska w TM Nations co prawda nie w pełnym tego słowa wymierze ale jest flaga widoczna dla wszystkich użytkowników grany hymn po zwyciestwie fajan skórka PL na somochód link do spolszczenia:) http://www.cddclan.zoltaturnia.pl/download...M%20Nations.exe zassac zainstalowac wybrać w profilu nasz moherowy kraj i grac. Link ze strony http://www.cddclanpl.zoltaturnia.pl/ Zagladajcie na serwery kraju Indonezji tam gra najwiecej naszych. Pomogl spolszczenie wygarnac z neciku K4CZOR! Edytowane 2 Lutego 2006 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 znaczy sie co ? :) instaluje spolszczenie i gra dziala normalnie dalej tyle ze jest do wyboru Polska ? :D jesli tak to chwytam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 znaczy sie co ? :) instaluje spolszczenie i gra dziala normalnie dalej tyle ze jest do wyboru Polska ? :D jesli tak to chwytam ;]Tak jest do wyboru Polska narodowsc zostaje ta sama ale zmienia sie samochod grany jest hymn i polska flaga punkty tez zostaja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Czy ktoś z forum w to gra? Jeśli tak to zalogujcie się na stronce http://www.trackmanianations.com/indexUk.php i ustawcie sobie team: nazwa: $n$fff[Tweak.pl] haslo: tweak.pl co prawda bycie w teamie nic nie powoduje ale jest ranking teamow, a jak ktos kliknie w waszego nicka w trakcie gry to zobaczy ze jestescie z tweaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 widziałem w grze nicki kolorowe, jak można sobie taki zrobić? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Spróbuj tak, jak np. w Q3, czyli przed literą ^ i cyfra, np. ^5yanek albo każda litera innego koloru, czyli ^4y^3a^8n^2e^5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 No, prawie trafiłeś. User's guide for text formatting Use the following strings to give a particular style to your nicknames/Game names: $000 à $fff: color $i: italic $s: shadowed $w: wide spacing $n: narrow spacing $m: normal setting $g: default color $z: reset all $$: ta write a "$" For the color: the 3 caracters after the $ are 16 values going from 0 to f (0123456789abcdef). The first caracter represents the red color, the second green and the third blue. Here are some color examples: $000: black $f00: red $0f0: green $00f: blue $ff0: yellow $f80: orange $f0f: pink $0ff: light blue $888: grey $fff: white For example, to write "The Boss" with "The" in italic and "Boss" in large red, you should type: $iThe $z$w$f00Boss Dodam od siebie, że użycie $w jest chyba zabronione na niektórych serwerach, bo w moim nicku na niektórych serwerach fragmentu tak sformatowanego nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ok, dzieki. Jestem juz w team Tweak.pl :D można jakoś sprawdzić listę osób należących do niej? PS. Edytor w grze ma niemałe możliwości :) tutaj przykład chwili zabawy można lepsze rzeczy robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Nie wiem :D Ale skoro można zrobić team to zrobiłem ;) Na pewno jestem w teamie ja :) Masz jakieś punkty online? Bo team cały czas jest na 256 miejscu w rankingu. wpisałeś nazwę [Tweak.pl] czy $n$fff[Tweak.pl] ? Edit: Myliłem się, team skoczył w rankingu bo jest dwiueście dwudziesty któryś, widać w grze a nie widac na stronie :) Pewnie strona się wolniej aktualizuje. Co do mojej teorii o tym, że niektóre serwery nie akceptują formatowania tekstu, to była ona będna. Serwery akceptują, ale w grze jest inny błąd. Czasem, mimo że mamy ustawiony nick online, w grze w sieci pokazuje nam taki nick, jaki mamy w profilu w single. Proponuję więc ustawić w profilu w single i w account online takie same nicki (szkoda tylko że ten w singlu nie może być tak długi jak ten online). Edytowane 5 Lutego 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 wpisałem $n$fff[Tweak.pl] chyb mam jakieś punkty, gdzie mogę to sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Jak klikniesz na internet i weźmiesz żeby się połączył to wyświetla ci listę top graczy z twojego kraju. Na dole masz napisane swoje miejsce i ilość punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Hmm - czy wam tez tak wlasnie od ~18 ne chcce sie za bardzo połaczyc z serwerami online ? - bo mi wyskakuja jakies bledy "bad proxy config." czy "http error"... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak. Mam tak czasem i nawet gra się wtedy masakrycznie długo włącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Bo po 18stej zaczyna grac na dobre Europa i dlatego te bledy sie pojawiaja.Serwery nadeo nie wyrabija z obicazeniem! Edytowane 5 Lutego 2006 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 noobowskie pytanko, jak pisac na chacie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Naciskasz spacje i piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) W ta gre to sie nie gra w taki sposob :) Najlepsza przyjemnosc idzie przez gre po lanie,ale jesli chcesz zagrac z kims,kto nie jest w Twojej sieci wystarczy himachi.Wogole ten program to krok przyszlosciowy jesli chodzi o multi player i wogole koniec zakladania serwerow FTP by wymieniac sie danymi :)(chyba,ze wystawic cos na forum) Najlepiej jak do tego dolozysz jeszcze skype,ktore wogole nie zwieksza pingow .Ja gralem w ta gre sciagajac z bitcometa [szlo mi ponad 70 kb/s],dap'a[szlo mi ponad 100 kb/s] ,z wlaczonym gg i skypem w tym samym czasie i mialem pingi w granicach 90/100.Raz jakims przypadkiem mialem wysokie pingi,ale to byla wina chyba czegos innego,jakis przypadek.Gry mp przez himachi i skype naraz to wielka przyszlosc.Polecam granie w ta gre na 6-sciu z tymi programami a zapewniam,ze spedzicie przy niej cala noc :) Pozdro Edytowane 17 Lutego 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 w tej grze ping sie nie liczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...