Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 To swoja droga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 czy wam tez nie dziala cos? mi chyba sie posypalo po zainstalowaniu polskiej flagi :| (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 heh wczoraj se zacząłem grać ;p może się powymieniamy trasami? jeśli ktoś zrobi coś ciekawego + screen to niech zarzuci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximpl Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ej można jakos sprawdzic kto jezdzi dla tweaka? wolalbym wiedziec z kim pracuje i czy zanizam srednia punktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Co prawda nie zrobiłem, ale trasa godna uwagi. Samo wpadnięcie na to, jak ją przejechac wymaga pomyslenia :D. sym.zip Edytowane 26 Lutego 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ej można jakos sprawdzic kto jezdzi dla tweaka? wolalbym wiedziec z kim pracuje i czy zanizam srednia punktow Ja np. jezdze od czasu do czasu, i jestem w tweaku. Punktow mam kolo 800 bo ostatnio nie mam czasu grac w to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompek15 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam mam powazny problem!! Zainstalowałem Trackmanie Nations ale po uruchomieniu pojawia się tylko pierwsze okno "please wait" i zaraz się wyłącza. NIe wiem czym to może by spowodowane zainstalowałem najnowszego directX i sterowniki do karty graficznej (radeon9550) ale dalej to samo. Jeśli ktoś wie co z tym zrobic będe bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 trasa kosmiczna :] macie linki do stronek gdzie są inne trasy (dobrze by było jak były screeny :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 http://nations.tm-exchange.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 a macie gdzieś tutorial odnośnie edytora? bo średnio go kumam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Po tym jak za którymś z kolei razem trzymając "gaz" zamochód najwyczajniej zwalniał ( trzeba puścić i przycisnąć wtedy powtórnie ) wyp.... tą grę na zbity pysk <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1711 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Kylie chyba twoja klawiatura nie dziala do konca dobrze ...:P bo w tej grze trzymajac gaz ciagle przyspieszasz :) swoją drogą dawno zadna ściagałka mnie tak nie wciągnęła jak Trackmania, prostota a jaka grywalnośc :) Edytowane 4 Marca 2006 przez damian1711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 heh a trzymając strzałkę w dułhamujesz... nawet w locie ;p ta gra swoją absurdalnością bije inne ale właśnie dlatego jest taka grywalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zauważyliście, czy podczas skręcania bolid przyspiesza wolniej niż jadąc prosto? Bo mi się wydaje że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1711 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 przyspiesza tak samo..chyba :) ale jak sie rozpedzimy i jest zakret 90 to przy pisku opon juz tak nie przyspiesza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 To prawda, nie warto tracic przyczepnosci. Tak samo nie sprawdza sie technika odbijania od scian, lepiej wyhamować, nawet mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 tu się zgodzę :] hmmm może będziemy zamieszczać trasy, które sami stworzymy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Dzięki za instruktarz ( obszerny ) pt. " How to use your f..in keyboard " :lol: Ale problem polega na tym że mam tylko w TM nations problemy. Wygląda to tak: trzymam góra, i ta dorożka przyspiesza, nie puszczając "góry" ( accelerate ) robię skręty ( leeeewo, praaaawo nie marysia ) i nagle ( nadal trzymam ten UP ) ten złom zachowuje się tak jak bym puścił klawisz .... hmm w takim NFSU czy NFS MW nie przypominam sobie aby miało to kiedykolwiek miejsce ... natomiast w tej trackamnii dość często - czego efektem jest przegrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 hmmm... moze klawaturka ci rzęzi? jak masz możliwość to podłącz inną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 A próbowałeś po prostu ustawić inne klawisze do jazdy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 panowie nie moge utworzyc konta w grze jakas bledna odp z servera dostaje i blad wyskakuje mam kerio moze to przez to wie ktos moze co jest problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 panowie nie moge utworzyc konta w grze jakas bledna odp z servera dostaje i blad wyskakuje mam kerio moze to przez to wie ktos moze co jest problemem ? Często tak się dzieje, próbuj robić konto rano, kiedy serwery nie są obciązone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wencel11 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 elo;] ej wiecie skąd mozna wziąśc spolszczenie do trackmani Polskie oczywiscie?? jak wiecie to piszcie na moj nr gg 8409687 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) :blink: :blink: :blink: Tetrisa też sobie spolszczyłeś? Czego można nie rozumieć w Trackamanii? ps. są spolszczenia inne niż polskie? :D Edytowane 12 Marca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 no wiesz :Dpatrząc na niektóre działa Cenegi to tak można powiedzieć dla pewności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Hehe racja :) Czy ktoś jeszcze gra w trackmanię? Jesli tak, to polecam serwer, na którym sam gram przez ostatni tydzień. Wchodzicie w serwery z Wielkiej Brytanii. Nazywa się "wooty4us ranked". Są tam bardzo ciekawe trasy Lemmjnga i Zippage'a. Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 na japońskich se pograj... na 20 tras 1 skończyłem... na niemieckich to każdą kończę ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueMan Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A wiecie może jak podmieniać skórki do auto ? Bo widziałem raz gościa, co jeździł Ferrari :P Mnie codziennie po godz.20 można spotkać na serwerze GBR > SHABB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Żeby mieć własny model (i żeby inni go widzieli): 1.Musisz miec klucz z oryginalnej Trackmanii albo Sunrise. 2. Wchodzisz na oficjalną stronę i bierzesz autoryzacja klucza. 3. Autoryzujesz klucz do swojego nickname'a. 4. Normalnie wgrywasz sobie nowy model, wybierasz go w profilu. Dzięki temu inni widzą twój model. Bez autoryzacji klucza widzisz tylko ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueMan Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A jak zdobyć ten klucz, bo nie widzałem żadnego linka na stronie twórcy gry, a gra jest przecież do pobrania za darmo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...