kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 @kucykno kurde kto jedzie, mój nick kucyk_tdu możemy się spotkać w prawym rogu wyspy, komuś pasi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 A ja mam pytanie to jest sam multi czy jakiś sam singiel i czy wy chcecie grać padem na PC czy pominołem jakiś post. Ja będę miał TDU za kila dni:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja bym pojechal ale mam tdu server unavaiable:(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) U mnie też coś dźwięk nie działa tak jak powinien :( Co jakiś czas przycinki łapie, a jak działa to jakość woła o pomste do nieba :mur: @kucyk Postaram się podjechać moim F430 ; > Mógłbyś zapodać to miejsce z mapką bardziej pomniejszoną ? Bo nie umiem tego miejsca znaleźć :mur: Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gregor1230 - udało mi się z tym padem, szkoda tylko, brakuje mi tylko analogowego hamowania i przyspieszania (druga gałka nie wchodzi w grę) ale zawsze to lepiej ze skręcaniem niż na klawie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 No teraz gra i radio i mp3zzz ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusmen Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 ej jak sie połączyc do multiplayer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Da mi ktoś adres do dobrego torrenta z Betą? Szlak mnie trafi. Przy 70% mi Neo rozłączyło :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) @JROX Dlatego się ściąga Flashgetem itp... Te multi jest jakies poryte :mur: Byłem z kucykiem na tej wyspie specjalnej ;] Na mapie go widziałem, a w grze nie :mur: Potem patrze na mapę, jedzie do nas Sulaco, teoretycznie przyjechał ale go też nie było widać :mur: Kucyk mnie nie też nie widział rzecz jasna... Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pogralem chwilke z dzwiekiem. Czemu te ...modelki boja sie jazdy poboczem? Jak odblokowac bike'a? Quattro rzuca jak RWD a RWD ciezko wprowadzic w poslizg... Hmm... Ale procz tego bardzo mi sie podoba :wink: Szkoda tylko ze jeszcze plci nie moge zmienic modyfikujac postac ^_^ Bo narazie jest invert Micheal J. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Lanc, chyba zacznę używać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 @kucyk No ja właśnie mam zrobione tak , że lewy analog sterowanie , a prawy analog gaz i hamulec. Tak jakoś mi wygodniej. To co w koncu spotkaliście się w tym wyznaczonym miejscu czy nie widać aut ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gra ktoś na kierownicy? Bo mam Logitech WingMan Formula Force GP i mam problem aby na niej grać, jakoś te skręty kierownicy nie są takie "naturalne" i lepiej się w takim momencie gra na klawiaturze ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Na mapie widać... Ale tak to nie widać :| Nawet na GPS wtedy znika jak wyłączymy mapkę :mur: A ja sobie teraz jeżdżę po salonach i oglądam autka ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) nie da się spotkać, nie widać aut... virtuomaniak - może kogoś znajdziesz kto gra na kierownicy, dziwne, nie powinno być problemów, tym bardziej że wersja na PC ma taki dopasiony i prawdziwy FF :mrgreen: po kilkudziesięciu minutach grania stwierdzam, że na analogu gra się gorzej - przynajmniej w wersje na PC, ruchy są jakieś osowiałe, a deadzone za duży i nawet nie można go wyregulować :-| Edytowane 27 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusmen Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 jak podłączyc sie do multiplayer no zeby grac przez siec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 przy tworzeniu profilu zaznaczasz gamespy, wymyślasz sobie nicka i logujesz się na mail i hasło z fileplanet i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jak odblokowac bike'a? Trzeba pierw odblokować wszystkie salony samochodowe... mi zostały jeszcze 4. ;o A co do jazdy... dobra muza w mp3 i cruzin' ;o (ale pewnie i tak się po jakimś czasie znudzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Muzyka musi być w formacie WAV? czy odtwarza mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Muzyka musi być w formacie WAV? czy odtwarza mp3?ja wrzucałem w mp3 w swoim profilu utwórz katalog "Radio" i w nim kolejny katalog do którego możesz wrzucić maks 32 mp3 Edytowane 27 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) nie da się spotkać, nie widać aut... virtuomaniak - może kogoś znajdziesz kto gra na kierownicy, dziwne, nie powinno być problemów, tym bardziej że wersja na PC ma taki dopasiony i prawdziwy FF :mrgreen: po kilkudziesięciu minutach grania stwierdzam, że na analogu gra się gorzej - przynajmniej w wersje na PC, ruchy są jakieś osowiałe, a deadzone za duży i nawet nie można go wyregulować :-| FF jest i przy 200kmh na zakręcie próbuje mnie zabić kierownica ;] :D :lol: Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dobra. Mam już odblokowane wszystkie salony samochodowe i motocyklowe... Jeśli chodzi o jazdę motorami to imo jest to największy minus tej gry. O ile jeszcze w trybie kamery FPP jeździ się zajeb*ście (na prawdę świetna perspektywa) to z innych poprostu się nie da. Wogóle jest to wielka pomyłka. Gra zaskoczyła mnie jeszcze jednym małym magicznym narzędziem - APARATEM. Jakie extra fotki można robić to aż mnie wmurowało. Jeśli chodzi o samą wyspę to ja już wiem gdzie będę "urzędował" - północno-wschodnie wybrzeże ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 pogralem chwilke i jest niezle. 1280 med bez aa i ok 40fps. FF jest slaby, praktycznie nie ma efektow na moim momo force. zachowanie samochodow jest dosc poprawne, wiem ze tu mam rwd, tu mam awd, fwd jeszcze nie jezdzilem. oczywiscie jezdze bez zadnych wspomagaczy. nie moge sie tylko zalogowac do gry online :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) :lol: Jakie cwaniaczki są w tej grze. Jakiś koleś z maranello się ze mną ścigał ja miałem najtańszą Alfe i cwanaiczek wziął prostą i wiadomo przegrałem potem się odgryzłem wziąłem trasę z kilkoma zakrętami... pierwszego zakrętu koleś już nie wyrobił później na prostej przegonił mnie i na zakręcie znów dostał. @Niemiec grasz? Muszę w końcu zagrać z kimś kto wie co to zakręt ;] FF ustaw sobie na maxa ogólnie brakuje mi wibracji np po poboczu itp ale odbijanie kierownicy i czucie przyczepności całkiem niezłe. Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dostalem keya :) ale jaja myslalem ze juz nie bedzie a tu taka niespodzianka. Szkoda tylko ze sesja trwa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 pogralem chwilke i jest niezle. 1280 med bez aa i ok 40fps. FF jest slaby, praktycznie nie ma efektow na moim momo force. zachowanie samochodow jest dosc poprawne, wiem ze tu mam rwd, tu mam awd, fwd jeszcze nie jezdzilem. oczywiscie jezdze bez zadnych wspomagaczy. nie moge sie tylko zalogowac do gry online :/ Zrób konto na fileplanet i potem wpisujesz w grze dane z tego konta [tj mail i haslo] i śmiga :) Weź włącz większe detale, bo ta karta się nudzi [; U mnie przy 1280x1024 + AAx4 + high mam 20 fps :lol: W tym samym miejscu w 1024x768 + AAx4 + high jest 26fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ktoś wie czy jest w grze wyszukiwarka graczy po nazwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ktoś wie czy jest w grze wyszukiwarka graczy po nazwie?Raczej nie ma... A by się przydała :/ Tak swoją drogą to te modelki, które trzeba wozić są niedopracowane i gupie :lol: Wjedziesz na krawężnik, a dokładniej lekko na trawę i tracisz pkt. Będziesz kręcić bączki na środku ulicy to się nic nie stanie... Tak realnie to by było chyba odwrotnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam dopiero 23% przy 512kbit - no nic trzeba się poświęcić. Pierwszy raz zostawiam komputer włączony na całą noc i to w pokoju w którym mam spać - o zgrozo. Szkoda tylko że rano grafikę podkręciłem i moje pamiątki chodzą na 1100MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja przy 500mb sciagnietego poprostu to wylaczylem... jak widze do cholery 50kB zamaist minimalnie 360kB to az mnie krew zalewa -.- najgorsze jest ze nie ma innego linka niz FP :[ -.- poczekam do nocy moze cos ruszy lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...