Mazzi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem czy wiesz ale u niektorych na 8800 ta gra chodzi tragicznie :] swoja droga dodal bys mnie wreszcie do friends :] heh... moze ja mam zle spojrzenie na ta gre... odpukac, u mnie gierka chodzi bez zastrzezen, i to na a64 lecacym na 2400mhz oraz na delikatnie podgonionej 68gs, zas wszystko podkarmia 1gb ramu. gram w 1024x768, detale na full i wlaczony aa ale nie pamietam na ile. w miescie spadna troche fpsy, normal, czasami troche meczy te 25-28fpsow. zas poza miastem w okolicach 35-40, co mi wystarcza. wiec sprzet juz nie najlepszy, ale w miare sobie radzi. takze po 88 oczekiwalbym naprawde skoku wydajnosci, najprawdopodobniej wina lezy po stronie sterow... neo... cholera, zapewne dodawalem Cie do friendsow, ale niekiedy dodaje, dodaje ale bez zadnego efektu. jaki masz nick dokladnie w grze? Muszę Cię zmartwić, TDU ma gdzieś proca i nie ważne jakie takty i rdzenie, przyrostu FPS nie ma :) taaa, chyba ze mowisz o e63oo i e66oo... zmiana z s3ooo na a32oo@2400Mhz byla odczuwalna znaczaco. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Technorocker Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja mam w TDU w rodziałce 1280/1024 wszystko na full : Hdr AA4 Wysokie detale Anizo x 16 i mam fps od 60-90! (tylko podczas palenia gumy przez długi czas fps spada do 30) Stery 162.18. Takze nie gadac mi ze 8800 GTS jest słaby do tej gry. Oczywiscie wsio na konfigu z podpisu! Mój GTS jest tak podkręcony ze w 3mark 06 ma wiecej punktów niz GTX na defaultowym taktowaniu. Pozdro! Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Dj Technorocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Podkręciłem E6420 do 2,56GHz i teraz w TDU mam 72FPS jak byk cały czas, a krytyczny moment to 40-50FPS. @DJ_Technorocker: Czym chłodzisz swojego GeForce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Technorocker Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Denek@DJ_Technorocker: Czym chłodzisz swojego GeForce?? Ja jade na specialnym chłodzeniu EVGA ACS3 (dostępne dla wszystkich tylko w kartach EVGA, jak ktos nie wie). Te chłodzenie ma dodatkowo radiatory na pamięciach. Jeszcze mam wyciętą dziure w obudowie i wsadzony w nią dodatkowy wentylator z obudowy prosto na karte. Wentylator na karcie mam ustawiony na 60 % i w stresie mam 73-74 stopnie (Max OC). Jak ustawie wentyl z karty na 100 to mam temp 66 stopni. Denek masz ładnie podkrecone pamięci na 1066MHz a to tez duzo daje w TDU i nie tylko. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Dj Technorocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 neo... cholera, zapewne dodawalem Cie do friendsow, ale niekiedy dodaje, dodaje ale bez zadnego efektu. jaki masz nick dokladnie w grze? Dodawalem Cie ale chyba nie akceptowales ;) Jaki nick? ;) Pod moim avatarem masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jakby ktoś mnie spotkał, mam nick DenekPL to dodawać do friendsów ;) Chętnie się pościgam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Właśnie zainstalowałem TDU. Bez instalowania żadnych patchy uruchomiłem grę. Wszystko było OK do chwili aż kliknąłem NEW GAME. Moim problemem jest BRAK DŹWIĘKU Zainstalowałem patch 1.66A ale to nie pomogło Czy ktoś wie jak to rozwiązać ? Szukałem w tym temacie ale nie znalazłem odpowiedzi. Próbowałem wchodzić do mapy oraz ALT+TAB. Nic nie pomaga. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jakie sterowniki do dźwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jest mozliwosc zapisania sie do jakiegos klubu zrzeszajacego graczy z forum? Z tego co mi wiadomo to w oficjalnym juz dawno nie ma miejsc, a denerwuje mnie latanie w samotnosci lub od swieta z Mazzim (pozdro, jezdzimy blizniaczymi maserati :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja mam trochę kasy, mogę założyć drugi team, tylko muszę znać nazwę pierwszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja mam trochę kasy, mogę założyć drugi team, tylko muszę znać nazwę pierwszego ;) ja zalozylem klubik, kiedys punktow brakowalo mi :) Wysylalem zaproszenia, w tym Tobie HammerHead, ale nie zaakceptowales. Klub to WildHogs_PL. Nie wiem dlaczego ta gra nie zawsze przekazuje zaproszenia, tak do klubow jak i do friendsow. Neo, faktycznie spotkalismy sie. Next time sprobuje dodac Cie, mzoe sie uda. Jak ktos chce do klubu to pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jakie sterowniki do dźwięku?Standardowe Creative z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Postaram sie sam dolaczyc, ale moze na wszelki wypadek spotkamy sie ok. 21? (postepujacy pracoholizm :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mazzi zaakceptowales wczoraj moje zaproszenie do friendsow? :D bo ci wyslalem a pozniej i tak nie widzialem cie na mapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zainstalowałem najnowsze stery ze strony Creative, oficjalny patch 1,66A, polski patch 1,66A i też nie pomogło :mur: Czy ktoś poradził sobie z brakiem dźwięku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no dzwiek jest kompletnie spier..... w tdu, ja na poczatku (jak mialem integre dzw.) mialem zle zbalansowany dzwiek, w jednym kanale bylo glosniej niz w drugim. a teraz po spatchowaniu cos sie skopalo z dzwiekami silnikow, w niektorych samochodach brzmia bardzo cicho (przed patchem tego nie bylo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Przeinstauj grę Gizu. Aczkolwiek 100% pewności, że pomoże nie daję. U mnie ta gra nie sprawia żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Przeinstauj grę Gizu. Aczkolwiek 100% pewności, że pomoże nie daję. U mnie ta gra nie sprawia żadnych problemów.Przeinstalowałem i działa :D Nawet po instalacji patcha 1,66A PL nie ma problemów. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 ktos zna rozwiazanie tych problemow moich? na poczatku 2 wyscigi przejechalem okey, kolejne juz jednak nie ida :/ biore wyscig, enter enter i tyle, kamera sie kreci w kolo, samochodu na drodze nie widac...i nic sie nie da zrobic oprocz 3 króli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mazzi zaakceptowales wczoraj moje zaproszenie do friendsow? :D bo ci wyslalem a pozniej i tak nie widzialem cie na mapie... Tak zaakceptowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Pobawiłem się troszkę w ustawieniach w sterownikach nVidia i ustawiłem dla gry: wygładzanie x16, filtr anizo x8. W grze 1680x1050, HDR + detale na max = 50-60FPS! Jestem pod wrażeniem, teraz wszystko wygląda 3x lepiej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Kolega sie zrespowal troszke za daleko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 O_o Chyba powinno być odwrotnie AF 16x i AA8x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 O_o Chyba powinno być odwrotnie AF 16x i AA8x... Dobra, chyba się pomyliłem, ale gra dużo zyskała na wyglądzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem czy wy też a;e ja bym chciał w tdu jeszcze parę autek. min: ferrari f40 , ferrari f50 , ferrari testarossa , lamborghini cuantach i lambo diablo...ooo diablo to bym sobie pośmigał :rolleyes: aaa i jeszcze [/b]PORSCHE!!! mniam i jeszcze bmw :lol: Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Mitshubishi Lancer Evo IX i Subaru Impreza WRX STI stykna. Dresowozom mowimy nie ;) Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a widziałeś kiedyś dresa w lambo diablo?? bo ja nie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a widziałeś kiedyś dresa w lambo diablo?? bo ja nie :lol: :lol: :lol:A Ty ile razy w życiu widziałeś ten samochód na własne oczy? ;) Countach, i inne Porsche-podobne bryki mają podobno być w następnej paczce. A kiedy to bedzie to nie wiem. Tylko proszę nie rozpoczynajcie teraz głupiej dyskusji na temat terminu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) A kto widział dziurawego Mclarena ?? :lol: ( prześwitujące słoneczko :D ) Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a widziałeś kiedyś dresa w lambo diablo?? bo ja nie :lol: :lol: :lol:Ja tu o BMW a Ty wracasz do lambo ;DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...