Orgiusz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 ;] Ehe tak ;] Anyway - jakies info o drugiej czesci TDU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 tylko nieoficjalne ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) z tego co widze to pierwsze niusy o TDU1 pojawily sie w lutym 2006, wiec ponad rok przed premiera, a tutaj premiera TDU2 miala by byc w najblizszych miesiacach i byla by taka cisza? cos mi sie to nie widzi, nie wydadza patcha z nowymi autami do TDU, a potem sie zajmuja TDU2 :D edit: jakas ustawka dzis? dawno nie gralem i taka mnie ochota naszla :) Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Mam takie proste pytanie: ktoś z Was gra przez siec w TDU i korzysta z neo (neostrady) ? Pytam bo mam poważny problem z połączeniem sie z serwerami tdu niezależnie czy z forwarduje porty czy używam routera czy używam modemu od neo :blink:. A i jeszcze jedno: czy to normalne ze podczas instalcji nie pyta mnie o klucz który mam z tyłu instrukcji ? Edytowane 22 Stycznia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zapyta Cię jak odpalisz grę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Zapyta Cię jak odpalisz grę ;)Własnie nie pyta i to jest dziwne :|. Moge sobie odpalic stary dawny profil z bety lub stworzyć nowy (offlinowo) ale połączyć sie na mp nie moge :| (czy to używam starego konta na gamespyid czy tworze kompletnie nowe). Wiec może gdzieś jest zapisany ten klucz z bety ? Da sie tak zrobić aby spytało mnie o klucz ponownie ? Co do pytania to nadal jest aktualne: ktoś z Was gra przez siec w TDU i korzysta z neo (neostrady) ? Edytowane 22 Stycznia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Da sie tak zrobić aby spytało mnie o klucz ponownie ?Skasuj plik tekstowy z kluczem. Nazywa sie CDKey.txt Ja dużo grałem na Neozdradzie i nie było żadnych problemów, teraz jestem na Netii wiec to praktczynie to samo, modem ten sam itp. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Skasuj plik tekstowy z kluczem. Nazywa sie CDKey.txt Ja dużo grałem na Neozdradzie i nie było żadnych problemów, teraz jestem na Netii wiec to praktczynie to samo, modem ten sam itp. O dziwo nie mam takiego pliku w katalogu test drive unlimited :?. Dokładnie w tym folderze mam 12 elementów (pliki i foldery) no chyba ze powinno być w innym folderze ale i tak nie moge go znaleźć. tak btw to TDU to jest edycja z top sellera od cdp. i dzieki za info o neo ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 O żesz kurcze to trzeba ścieżkę Ci podać? ;) Podpowiem, plik nie musi być na dysku z grą, a wręcz na dysku systemowym. Szukajka nie gryzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 A myślisz ze tego nie robiłem ;) - a szukałem własnie na dysku systemowym ;]. A jest w ogóle taki plik (chodzi mi o nazwe) ? Plik pewnie by był jakbym kiedyś musiał podawać kod tylko, że ja nigdy nie musiałem podawać cdkeya!! :). A przecież pamiętam ze w nawet w becie trzeba było. Dziwna to troche sprawa bo moge grać offline bez wpisania klucza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited pokazuj pliki systemowe i katalogi ukryte Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Miazga :D :D gratitude. Wielkie dzieki. Wywaliłem plik z cdkey'em (którego i tak wyszukiwanie nie znalazło a ukryte pliki mam odkryte ;]) (o dziwno ta był jakiś key - nawet nie z bety ;o) wpisałem nowy i tada :D. Dzieki wielkie :). Nie bede importował/zmieniał starego profilu offline wiec musze pare rzeczy ponabijać i bede mógł do Was dołączyc ;p. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 czyzby serwery TDU byly down? nie moge sie teraz polaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 czyzby serwery TDU byly down? nie moge sie teraz polaczycNa Labie pisza to samo , widocznie cos nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Na oficjalnym forum też ludzie wspominają, że serwy nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 na oficjalnym ludzie pisza cos o nowych patchu i ze niby przeaz to nie dzielaja serwery bo jest update, ale nikt z atari tego nie potwierdza, wiec to pewnie kolejne plotki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 rozumiem ze jak gralem online ale zrobilem reinstall windy, to juz nie pogram sobie tym co mialem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 jesli nie skopiowales sobie katalogu C:\Documents and Settings\user\My Documents\Test Drive Unlimited w bezpieczne miejsce to nie pograsz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 na oficjalnym ludzie pisza cos o nowych patchu i ze niby przeaz to nie dzielaja serwery bo jest update, ale nikt z atari tego nie potwierdza, wiec to pewnie kolejne plotki ;]Na tym oficjalnym forum jest pełno trolli, wiec nawet mnie nie dziwi, że do takich wniosków dochodzą tylko z powodu wyłączenia serków. Co tam sie działo z okazji wyjścia tego ostatniego patcha to ludzkie pojecie przechodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Serwery nadal padniete :|. Da sie jakoś pograć offline na profilu online ? A teraz tak btw pierwszą rzeczą po zarobieniu przeze mnie trochę kasy było pojechanie po skylina gtr ;]. No wiec wchodzę do salonu nissana a tutaj BAH! Skyline w klasie E ;0. Zdziwiło mnie to trochę bo mówiąc skyline gtr mam na myśli 1000bhp, inaczej - dla mnie po prostu nazwa skyline gtr (nawet nie chodzi o r34 ;]) to synonim 1000bhp (czy 1200? ;d - pamiętam ze w którymś ze starszych motomagazynów był taki w wersji dla japońskiej policji) wiec imo klasa A to powinna być. Troche szkoda ;d ale furka i tak styknie. Mogli by chociaż dać też wersje od nismo i byłoby miodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mogliby z laski swojej te serwy włączyć bo juto będę miał grę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Może testują beatkę tak jak rok temu i dadzą nam na testy.... ahhh marzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 wylacza serwery tdu1 zeby odpalic serwery tdu2? no tak.. atari biedna firma i na 2 albo 3 serwery do testow ich nie stac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 wylacza serwery tdu1 zeby odpalic serwery tdu2? no tak.. atari biedna firma i na 2 albo 3 serwery do testow ich nie stac... Serków jest co najmniej kilkanaście:-) Ponoć już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Robicie dziś jaką ustawkę ? Przydało by sie kilka osób do wyścigów mp (free ride tez styknie). Wozki najlepiej z E albo F i hypersport ;p. Ostatnio robiłem z kolesiem duel w skylinach na torze (nie tym na ford island tylko tym drugim) i było świetnie :). Ofc jeździmy fair bez ścinek itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) komp sie zrestartowal i stracilem save'a - teraz zamiast f1zZ_ppc, mam nick f1zZppc i profil zrobil sie offline. Czy jest jakis sposob na odzyskanie save'a ? http://www.tdu.com.pl/readarticle.php?article_id=121 probowalem ta metoda ale nic nie dalo. Profil nadal jest offline. Jest moze jakis edytor profilów, w ktorym moge zmienic nick na ten poprzedni ? Edytowane 25 Stycznia 2008 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Tak wspomne , ze slyszalem o tym problemie z sejwami...po ukonczonej grze robie sobie backup. Swoja droga , raz mi sie gra wysypala i nic sie z sejwami nie stalo. Z tym , ze gram offline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja straciłem save'a jak miałem 95% gry XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 dlatego sie robi kopie :) ja twardo robie kopie po kazdej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 dlatego sie robi kopie :) ja twardo robie kopie po kazdej grzeTeż robie kopie ale zauważyłem ze po patchu 1.66 nawet jak mi zresuetuje kompa albo wyjdzie do windy (tylko 2 razy tak sie stało) to cały czas moge grać na tym profilu. W becie profil sie "niszczył" z tego co pamietam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...