scratix Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 A ja nadal czekam aż tego carpacka wypuszczą w polsce, może do TDU 2 sie doczekam :lol2: Kartą się boje płacić :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Zapraszam chętnych do wspólnej jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Zakupiłem Packa... F40 mniam:-) Nie ma chętnych do jazdy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) teraz to ja moge ;), ale tsa nie wlaczam. Za 5/10 minut na tym parkingi co zawsze. albo zmiana miejsca bo tam mam caly czas full, na prawo od tego parkingu jest taki hmm "hel" ;) Edytowane 20 Maja 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 nie wqrzajcie mnie bo i ja packa kupie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Nie miałem żadnych problemów z zakupem. Moim zdaniem pomimo bugów warto, nawet te 9.99 funta dać. Korzystam z angielskiej wersji gry, polska użycza mi tylko klucza. Mierzyłem szybkość 512TR(3 stage) i F40(nie da się tuningować) - wyścig Ferrari na czas - pobić 2:10. Pomimo braku tuningu w F40 najlepszy czas miałem 2:09, a w 512 TR 2:12. Testrarossą próbowałem ok. 10 razy, ale pomimo większej prędkości maksymalnej na zakrętach i na przyspieszaniu tracił za dużo czasu. 308 GTS to samochód Magnuma - w sam raz na klimaty Oahu. Trochę wolny, ale fajnie wygląda. No i jest w wersji targa. Countach jest świetny jeśli chodzi o wygląd, i na szczęście dobrze wykonany. Szybszy niż w rzeczywistości (podają ponad 300km/h bez tuningu, ale tyle jedzie tylko wersja bez tylnego spojlera). Najlepsza jest boczna szybka otwierana - 1/3 okna i do tego otwiera się do połowy :lol2: Koenigsegg CCR doskonale się spisał na Tantalusie - trzeba znaleźć moment, kiedy trzeba hamować, i wtedy staje się prawdziwą bestią na drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 308 GTS to samochód Magnuma - w sam raz na klimaty Oahu. Trochę wolny, ale fajnie wygląda. No i jest w wersji targa.Ta bryczka jest stylowa ... "samochód Magnuma" B-) , tylko jedyny jej problem to straszna ociężałość, chyba trzeba jechać z górki żeby to sie jakoś rozpędziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Ja tam nie przepadam jakos za farerkami, za to 250GTO mnie bardzo przekonalo, ostatnimi czasy to moj ulubiony pojazd, oprocz oczywiscie super bee ;). a ty szozi gadosz cos o checi poruszania sie po wyspie, ale si enie zjawiasz, moze zle zrozumialem twoja wczoraza wypowiedz :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Wczoraj jeździliśmy, parę ładnych godzin. A wypowiedz Szoziego była komentarzem do mojego posta, jak widzisz od 22:00 do 1:30 nie było nikogo chętnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 no ja wszedlem po poscie szoziego, ale nikogo nie bylo z was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Chwilę pośmigamy po Oahu za parę minut. Zapraszam Czy może mi ktoś podesłać plik audio do F40 z car packa... Popsułem a nie chce mi się od nowa wszystkiego instalować:-) Edytowane 22 Maja 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 A ja mam problem. chciałme kupic tą gre wiec na póbe pozyczyłem orginała od kolegi aby przetestować .. I tu mam problem. Na windowsie xp x64 sp1 - zainstalwoałem i działa a na nowiutkim xp x 64 SP2 nie chce siezainstawloać - ktoś wie w czym rzecz może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 bylo juz kilka razy, otworz plyte i zainstaluj najpierw ISScript11.Msi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 To jeszcze musisz wiedzieć, że polskiej wersji na 64bitach nie zainstalujesz ... tak wiec ten orginał od kolegi pewnie z torrenta ssany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Mam Xp 64 SP2 i też miałem problemy z instalką Tdu. Ostatnie 2 razy udało mi się zainstalować moją pudełkową wersję PL, ale wcześniej musiałem się wspomagać wersją ang. Tak więc ciężko stwierdzić w czym jest problem. Oficjalna odpowiedź od wydawcy była taka, że TDU PL nie współpracuje z xp 64:-) Ten patent z isscriptem u mnie nie działał. Generalnie chodzi o to, że 64 bity blokują działanie instalatora i nie pozwalają na jakieś modyfikacje. Podobne szopki jak były na początku Visty. Można spróbować założyć konto gościa, w niektórych przypadkach pomaga np. Grid Edytowane 24 Maja 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 mam porblem z tą grą. posiadam obraz gry w wersji angielskiej i oryginalną gre w wersji polskiej (bez płyty czyli sam CD key). podczas uruchamiania wywala mi coś takiego: http://img501.imageshack.us/img501/7312/clipboard01lr3.jpg mam zainstalowany patch 1.66a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Wywal No-DVD cracka No ale jak sam mówisz nie masz płyty wiec zapomnij o grze on-line Edytowane 24 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 To jeszcze musisz wiedzieć, że polskiej wersji na 64bitach nie zainstalujesz ... tak wiec ten orginał od kolegi pewnie z torrenta ssany :Pno cóż mozesz nie wierzyc ale to orginał. Ładna pudełkowa wersja. Ja teraz czekam na częśc 2. na 64 bitach zainstalowałem ale na SP1 ;( i tam działa.... jak japrzekopiowałme na system z SP2 tez działa... ale instalacja ponwna juznie dizała. pokrecone to neico... moze z Vistą x64 będzie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Ja teraz czekam na częśc 2. No to sobie jeeeeeszcze poczekasz :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) mam porblem z tą grą. posiadam obraz gry w wersji angielskiej i oryginalną gre w wersji polskiej (bez płyty czyli sam CD key). podczas uruchamiania wywala mi coś takiego: http://img501.imageshack.us/img501/7312/clipboard01lr3.jpg mam zainstalowany patch 1.66a Może masz patcha do wersji Pl? Nie wiem czy to ma znaczenie, ale pewnie tak skoro ja już kilka razy instalowałem grę z obrazu ang, wpisywałem swój kod z wersji Pl i było ok. Edytowane 24 Maja 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Ja sobie czekanie na PL carpack chyba odpuszczę. Pisałem do wydawcy maila to narazie nie są w stanie podać nawet przybliżonej daty wypuszczenia go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Mi po przeliczeniu wyszło 44 zł z tej www podanej parę stron wcześniej. Tak więc co za problem?:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Jestem uparty :) Kupiłem PL wersję gry, w PL sklepie... więc domagam się jakiegoś rozsądnego traktowania od strony wydawcy gry. Jak pewien sklep internetowy, gdzie kupowałem słuchawki - w 6min dostałem odp na maila... Niewspółmierne zdziwienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Gra ktoś w to jeszcze ? Bo coś ostatnio cicho w tym temacie... Zajrzałem na stronę klubu ppc, tam tak samo cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Gra ktoś w to jeszcze ? Bo coś ostatnio cicho w tym temacie... Zajrzałem na stronę klubu ppc, tam tak samo cisza... Ja ciągle gram :wink: Jak chcesz pośmigać to napisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Gra ktoś w to jeszcze ? Bo coś ostatnio cicho w tym temacie... Zajrzałem na stronę klubu ppc, tam tak samo cisza... Cisza jak cisza, codziennie jeździmy w rFactora. Na TeamSpeaku ciszy nie ma. Wystarczy wejść i zaproponować jazdę w TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Coś sie nie mogę połączyć z serwerem TDU :/ Macie to samo? Do wczoraj było wszystko ok, a dziś nie mogę się połączyć. Mam oryginał oczywiście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Coś sie nie mogę połączyć z serwerem TDU :/ Macie to samo? Do wczoraj było wszystko ok, a dziś nie mogę się połączyć. Mam oryginał oczywiście... Pewnie serwery padły :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Pewnie serwery padły :unsure: Coś długo są "padnięte"... Może to dlatego że jest weekend - po prostu dużo ludzi chce sie połączyć i to dlatego? Edit: Chyba nic dziś z tego nie będzie. Od rana serwery tdu niedostępne... Że też akurat w weekend ;] Edytowane 1 Czerwca 2008 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mam takie pytanie do was jakie macie ustawienia kierownicy? mam problemy z opanowaniem samochodu przy duzych prędkościach i tyczy się to tylko i wyłącznie TDU :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...