PITer Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 to baardzo zle?? vertex shader - coś ppoważnego i ważnego?? jak sądze bardzo, ale to bardzo psuje mi fps'y RAM :( jest go poprostu za malo... porownaj sobie z nowym wyniczkiem we wtorek :D:D Oki nie ma problemu, we wtorek bede mial juz pewnie moja grafe jakies GF4 lub ati9700 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 oki doki :D:D:D ja sobie tez kiedys kupie :) i wtedy juz wogule... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 a ja dozbieram niedlugo sobie kase na Gf 4 ti 4200 jak beda po 400zl i komp starczy na dlugo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja uwazam ze dobrze podkrecony gf3 ti200 i tak starczy na dlugo ;] A co do pamieci to dajcie znac dokladne info o nich - stabilnosc, overclock, wydajnosc itd... Mialem niedawno stycznosc z Samsungami ddr333 i jakos niebylem nimi oczarowany. W moim prywatnym rankingu na 1miejscu sa w tym momencie Kingstony DDR266 CL2 na kosciach Infineona -> chodza bardzo ladnie i wydajjnie na 370mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 czlowiek nie zastanawiaj sie !!! bierz!! takie okazji nie bedziesz miec!! zastanow sie!!! 300zetka w kiesoznce!!! ja zaryzykowalem i jak czytalem po tym forum jeszcze duuużo innych osób kupiło :) hehe pracujesz w reklamie ??? ;-) dostales juz do lapki i dzialaja ze reklamujesz zakup innym userom - jak sie natniesz i nie beda dzialac to co powiesz tym ktorym rekomendujesz ten zakup he ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :D:D:D wiesz ze przez chwilke nawet pomyslalem, ale w rzeczywistosci zaluje ze nie pracuje dla niego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a ja pracuje w skarbowce i wkrotce odwiedze Cie z chlopakami w granatowych mundurkach za nie oddawanie podatkow do Skarbu Panstwa ;-P a za reklame goscia handlarza pamieciami jestes winien ekipie moderatorow - skrzynke piwa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 e chyba poczekam z tym do jutra nie ucieknie :) Widze ze tez jestes z Gdańska wiec poczekaj, znajomy moze bedzie od niego kupował to Ci pogoni jedna kostke - nie bedziesz pąłcił za przesyłke :) hmm "moze" :) heh a gdzie dokladnie z gdanska jestes ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Morena City :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja Osowa :), ale kiedys mieszkalem na Morenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Morena City :P hmm, ale jestes pewny, ze qmpel kupi te pamiatki od niego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 kolesiowi cos ta druga partia 10sztuk juz nie schodzi tak ladnie... czekaj shakur troszke - zapewne jeszcze obnizy cenke lub zrezygnuje z aukcji... a ja sie bede we wtorek juz cieszyl z RAMMY - mam nadzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Gosc ma 5 negatywow wiec nie jest to pewny interes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no dobrze popatrz jakich negatywów... one sa od sprzedajacych, ma jeden "powazny" megatyw od kupujacego, koles pisze cos o tym ze zostal naciety na kilka set zlotych czy cos... tylko ze ma rowniez 30 pozytywnych, a ten negatyw jest od jakiegos czubka co sam ma zero... ja tam ufam kolesiowi, zadzwon ara do niego i pogadaj - sam sie przekonasz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 kolesiowi cos ta druga partia 10sztuk juz nie schodzi tak ladnie... czekaj shakur troszke - zapewne jeszcze obnizy cenke lub zrezygnuje z aukcji... a ja sie bede we wtorek juz cieszyl z RAMMY - mam nadzieje... myslisz, ze bedzie sprzedawal jeszcze taniej nie sadze :) nie oplacaloby sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 i tak sie nie oplaca... :D dla nas cool!! zrob jak chcesz ja juz wole kupic i miec, niewytrzymam dluuuzje :) a 20zl mnie nie zbawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no raczej tylko qrde troche to dziwne, ze tak tanio hmm, ale chyba kupie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wejdz teraz na ta aukcje i zobacz, koles dostal w piatek i w sobtoe kolejne dwa pozytywy wlasnie za ta pamiec... kolesie odberbrali i wszystko git :):) jak juz sa to juz musi byc dobrze :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nom widzialem to, wiec chyba nie pozostaje nic innego jak kupic te pamiatki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Pewnie te pamiatki wypadly z ciezarowki ;) Chyba tez je kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 albo ktos im pomogl wypasc z ciezarkowki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 to mozliwe :D tam nawet jest taki komentarz: wygladaja jak z kradziezy z niemiec" :D ale mi to naprawde nie przeszkadza :) moga byc z kradziezy i z czego tam chca :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 dokladnie :) aby tylko dzialaly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mysle ze we wtorek o tej porze dowiecie sie juz wszystkiego o tych pamieciach, postaram sie jak najwieej zamiescic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 to mozliwe :D tam nawet jest taki komentarz: wygladaja jak z kradziezy z niemiec" :D ale mi to naprawde nie przeszkadza :) moga byc z kradziezy i z czego tam chca :):):) hiehie mi tez to wogulnie nie przeszkadza byle by dzialały :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mysle ze we wtorek o tej porze dowiecie sie juz wszystkiego o tych pamieciach, postaram sie jak najwieej zamiescic :D będe wdzięczny scibi jak coś o nich napiszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak bedą dobrze chodziły to wezme moze jeszcze jedną kość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak bedą dobrze chodziły to wezme moze jeszcze jedną kość :) to samo jak jak bedą dobre dokuje jeszcze 1 kość !!! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a no wlasnie, ja tez myslalem o 2 ksociach, ale teraz jedna, potestuje, pobawie sie i jak bedzie luziok guzik to poczekam, stanieja jeszcze do 370-400zl (mam nadzieje) i wezme sobie :):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 pisalem maila do jednej z osób która kupiłą tą pamiec i odpowiedziałą mi : Pamiec m1 chodzi na 390 oraz powiem ci tylko tyle ze cas na 2 reszta to 3 3 3 i chyba 5 badz 6 nie mam jak teraz zobaczyc bo komp mi liczy animacje .a sprzet to ASUS P4PE chipset 845pe , PENTIUM 4 2,53 @2,9.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...