Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat pisalem maila do jednej z osób która kupiłą tą pamiec i odpowiedziałą mi : Pamiec m1 chodzi na 390 oraz powiem ci tylko tyle ze cas na 2 reszta to 3 3 3 i chyba 5 badz 6 nie mam jak teraz zobaczyc bo komp mi liczy animacje .a sprzet to ASUS P4PE chipset 845pe , PENTIUM 4 2,53 @2,9.. hmm, powoli zaczynam sie przekonywać do tego goscia :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 to jakbys mogl to zobacz jak najszybciej, bo to dosyc wazne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 to co koles jeszcze w mailu napisał: ..reasumujac mialem sciagac pamieci z USA ale wyszly by drozej ..wiec kuplilem na Allegro ..zreszta moj dobry przyjaciel polecal mi tego goscia sprzedajacego ze jest OK ..i sie potwierdzilo :) zreszta w najlepszych serwisach www wlasnie ta pamiec SAMSUNG DDR 2700 jest na pierwszych miejscach w rankingach .....pozdrawiam Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 No to mnie uspokoiles dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat to co koles jeszcze w mailu napisał: ..reasumujac mialem sciagac pamieci z USA ale wyszly by drozej ..wiec kuplilem na Allegro ..zreszta moj dobry przyjaciel polecal mi tego goscia sprzedajacego ze jest OK ..i sie potwierdzilo :) zreszta w najlepszych serwisach www wlasnie ta pamiec SAMSUNG DDR 2700 jest na pierwszych miejscach w rankingach .....pozdrawiam Bartek huuhh thx mnie tez uspokoiłeś :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A tak wogule to w Gralu maja Winbondy 512MB 333Mhz za 548zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja tam takich nie widzialem tylko no-name za 548 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no ja juz jestem teraz tez spokojny, jak to przecyztalem :D ja nie musze jakis super agresywnych ustawien miec, wazne zeby bylo dobre, szybkie i stabilne :D CL2 sobie wrzuce moze tmingi lepsze tylko fsb mniejsze i pojdzie :D poprobuje, ale to sopiero za dwa dni :( juz sie nie moge doczekac :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 na www nie ma tych pamieci w cenniku do łapy maja i kumpel mi mówi lze sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nawet gdyby mieli to i tak stwoka wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Windond moze byc lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no nie wydaje mi sie, zeby samsung byl gorszy od winbonda ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat no ja juz jestem teraz tez spokojny, jak to przecyztalem :D ja nie musze jakis super agresywnych ustawien miec, wazne zeby bylo dobre, szybkie i stabilne :D CL2 sobie wrzuce moze tmingi lepsze tylko fsb mniejsze i pojdzie :D poprobuje, ale to sopiero za dwa dni :( juz sie nie moge doczekac :(:( scibi spox kumpel ma podobne ( cl2,5) tylko troszke inna seria i chodzą na cl2 do 200mhz- z tymi mam nadzieje ze bedzie podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no widze ShAKuR ze sie zdecydowales :D dzwoniles do goscia?? powiedzial ze kiedy dostaniesz pamieci?? we wtorek?/ to jest juz nas dwoch :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat no widze ShAKuR ze sie zdecydowales :D dzwoniles do goscia?? powiedzial ze kiedy dostaniesz pamieci?? we wtorek?/ to jest juz nas dwoch :D nie chce mi sie spoko ;) jutro wysle do niego mejla i chcialbym miec te pamiatki na piatek :) i bedzie ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 oj no to teraz masz juz kompa full wypas :D podkrec tylko proca na AXP2100+, graficzke podkrec na gf4 ti4600 ;) 768mb DDR pc2700, hohohoh. teraz jestem ciekaw jaki bedziesz miec wynik w 3dmarku, a wlasnie: ile masz obecnie na tym configu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 spoko ja juz mam kaske na te pamiątki :D udało mi sie zebrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 heh ale te pamieci beda napewno gorzej chodzily od tych 256MB 333 SAMSUNG, gdyz 512MB sa na innych kosciach z literka D a 256 sa z litera C. te z C w tescie jak gdzies czytalem chodzily nawet 220 (Mi OCZ na tych Samsungach chodzi nawet 438) natomiast te z D podobno do 180Mhz, wszystko zalezy od płyty głównych - timingów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja kaske juz mialem tylko czekalem na okazje :D wlasciwie to te pamieci na gwiazdke dostaje jeszcze dodatkowo :):) teraz bede kase na nowego deck'a zbierac a potem na jakiegos gf4 ti4200 jak dojdzie do 450-500zl :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat oj no to teraz masz juz kompa full wypas :D podkrec tylko proca na AXP2100+, graficzke podkrec na gf4 ti4600 ;) 768mb DDR pc2700, hohohoh. teraz jestem ciekaw jaki bedziesz miec wynik w 3dmarku, a wlasnie: ile masz obecnie na tym configu?? prawie 12k ja proca podkrece na 1650 mhz a grafe na 280/580 na nie podkreconym sprzecie nei pamietam ale jakies 10k powinno byc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat heh ale te pamieci beda napewno gorzej chodzily od tych 256MB 333 SAMSUNG, gdyz 512MB sa na innych kosciach z literka D a 256 sa z litera C. te z C w tescie jak gdzies czytalem chodzily nawet 220 (Mi OCZ na tych Samsungach chodzi nawet 438) natomiast te z D podobno do 180Mhz, wszystko zalezy od płyty głównych - timingów. ale te na allegro sa z literka C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 skad wiesz?? wczesniej cos pisalo ze te z allegro maja lterke "D"... to ja juz nie wiem, ale i tak mi 180fsb wystarczy bo ja na 160fsb jade max wiec full luuz i orzeszki :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 z D SAMSUNG 250 K4H560838D-TCB3 TO JEST NA KOŚCIACH A NA NAKLEJCE: M368L6423DTM-CB3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 sorry faktycznie wyglada na to, ze jestem slepy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 spoczko ale jak juz pisalem mi to w niczym nie przeszkadza i jeszcze tylko jutrzejszy dzien trzeab przezyc :D acha, a czy one beda dobrze pracowac na pc333?? widzialem cos na foprum ze trzeba asynchronicznie czy cos??o co chodzi?? co musze zrobic zeby byly pc333?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie qmam poprostu w biose ustawiasz na 333 i jest oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat spoczko ale jak juz pisalem mi to w niczym nie przeszkadza i jeszcze tylko jutrzejszy dzien trzeab przezyc :D acha, a czy one beda dobrze pracowac na pc333?? widzialem cos na foprum ze trzeba asynchronicznie czy cos??o co chodzi?? co musze zrobic zeby byly pc333??asynchronicznie beda chodziły jak inne bedą mhz dla proca a inne dla pamieci np. proc na 133 a pamieci na 166 najlepiej zrobisz jak dasz synchro-proc i pamieci na 166 tylko czy masz antka 0.13 czy palomino nieodblokowanego??? jak masz 0.13 to dajesz np.10.5 x 166 , 166 dla pamieci i full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja mam palomino i to zablokowany :( wiec proc musi byc na 133 a pamieci musza byc 166 wiec w tej sytuacji mam ustawic to cos asynchronicznie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja mam asynchronicznie i jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Cytat ja mam palomino i to zablokowany :( wiec proc musi byc na 133 a pamieci musza byc 166 wiec w tej sytuacji mam ustawic to cos asynchronicznie??jak dasz tak jak piszesz to juz nic nie robisz -masz -asynchro odblokuj antka-bo szkoda marnowac pamieci 333 albo sprzedaj swojego np, na allegro i kup 1700b 0.13 aiuga na giełdzie są po 260zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...