Gość robot Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 sory za lamerskie pytania ale nie siedze w intelu od dawna wiec czym sie roznia p5wd2 lub p5wd2-e i czy jest sens doplacac do drozszej wersji jak wyglada obsluga pamieci na intelu np 2x1gb na tej mobo asusa i jakie polecacie (goodramy??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=195635 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Pozatym i tak pewnie wiekszosc uzytkownikow tego proca planuje szybka zmiane na conroe jak sie pojawi :D Ehh ja teraz czekam na dobra plyte do oc ktora obslugiwalaby juz conroe bo ten asrock co mam w podpisie to padaka do oc 2.9 Ghz i powyzej fsb 145 zwiechy. Nie zebym potrzebowal wiecej do czegokolwiek co obecnie robie , ale mimo wszystko troche szkoda , ze taki potencjal sie marnuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jak widać dobrze chłodzone pokazują pazurki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 o ku....a ciekawe przy ilu benche ida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vodoo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No nic panowie, postanowione, wracam do grona intelowców (ostatni Mój Intel to 133MHz). Zamówiony Scythe Ninja, P5P800 SE, Pentium D 805. Mam raczej niefart do procków, marzy mi się 4Ghz z tego dwurdzeniowca :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 o ku....a ciekawe przy ilu benche ida Tutaj jest wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 malo... 3 razy spi i na tym koniec a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mogl zapodac spi na 6ghz i zeby jakies fajne pamieci mial to by bylo fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 malo... 3 razy spi i na tym koniec a szkoda Wlasciwie to nie wiem na co zuzyli LN2, pokazali tylko 6 gigsow i nic poza tym :( nawet 1M dobrego nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no ja jutro bede mial asusa p5ld2 wiec moze troche poprawie swoj wynik:P moze 4.2 stabilne sie zrobi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 może .... :D wiecej lodu to zrobisz :D a tak wogóle to dawaj stary avatar bo nie moge Cie poznać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam! Zamierzam kupic wlasnie ten procesor. Tylko mam maly problem z wyborem pyty glownej. Mianowice mam mozliwosc kupna Gigabyte GA-8I945P PRO za 350zl (plyta 2 miesieczna) ale widze ze najczesciej polecane przez was plyty to Asusy. Wiec chcialem sie zapytac czy brac tego Gigabyta czy lepiej kupic nowgo Asusa. Max za plyte moge dac 400 zl. Plyta ma byc na ddr2, pcie, mile widziane vga. Prosze o opd. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 asus p5ld2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 asus p5ld2 ?? tzn ze olac tego gigabyta. ten asus jest za drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 asus p5ld2 ?? tzn ze olac tego gigabyta. ten asus jest za drogi Ale asus p5ld2 jest o wiele lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) 450zl z przesylka zaplacisz.... Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=18797 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Oj cos nie nie lubicie tego gigabyta:) Powiedzcie mi w czym jest lepszy ten Asus - napewno w OC ale czy w czyms jeszcze? Jezeli mialbym juz brac Asusa to tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26039 albo tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19512. Ktora lepiej? Aha i jakie chlodzenie polecacie do tego Pentiuma (~100zl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 heja mam nowe mobo asusa p5ld2 i mam zonk:/ bo nie dziala mi jedno jajo :/ w windzie we wlasciwosciach kompa->urzadzenia wykrywa 2 procesorki ale jak chce np crtl+alt+del i sprawdzam zasoby to jest tylko jeden i jak załącze cinebencha to dalej jest tylko jeden pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ja tak raz mialem jak wylaczylem w biosie HT to wylaczylo mi jedno jajko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Oj cos nie nie lubicie tego gigabyta:) Powiedzcie mi w czym jest lepszy ten Asus - napewno w OC ale czy w czyms jeszcze? Jezeli mialbym juz brac Asusa to tego 2075428[/snapback] Oj cos nie nie lubicie tego gigabyta:) Powiedzcie mi w czym jest lepszy ten Asus - napewno w OC ale czy w czyms jeszcze? Jezeli mialbym juz brac Asusa to tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26039 albo tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19512. Ktora lepiej? Aha i jakie chlodzenie polecacie do tego Pentiuma (~100zl). dozbieraj 50zl i kup pelna wersje p5ld2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No Panowie czekamy na wyniki porownawcze z AMD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam, zakupilem sobie niedowno PentkaD 805, gigabyta 945G Pro i pamieci EData z allegro za 215zł 1gb :) podkrecilem go na 3500mhz zalaczylem super pi i porownywajac wyniki innych osob z rankingu zenfita cos wydalo mi sie nie tak :/ teraz zapuscilem na standardowym taktowaniu i wynik podobny, co o nim sadzicie? wiara miala nawet po pare min a ja zaledwie tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam, zakupilem sobie niedowno PentkaD 805, gigabyta 945G Pro i pamieci EData z allegro za 215zł 1gb :) podkrecilem go na 3500mhz zalaczylem super pi i porownywajac wyniki innych osob z rankingu zenfita cos wydalo mi sie nie tak :/ teraz zapuscilem na standardowym taktowaniu i wynik podobny, co o nim sadzicie? wiara miala nawet po pare min a ja zaledwie tyle? bo musisz wybrać odpowiedni test, 1M,2M,4M,8M,16M,32M nikt w mniejszych nie testuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No fakt, sor ale nie zauwazylem ze tam jest 16k i 16m :) ale ze mnie gapa ;) :D wyszlo mi teraz 20m 18.750s :) czyli chyba nie za dobrze :) ale zobaczymy po podkręceniu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 tu masz jednomegowke do porownania, wiecej mi sie nie chce dawac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Od niedawna stałem się posiadaczem 805, i mam pewien problem. :mur: Procek na testach u Genghisa wstawał na magistrali 215 a u mnie już powyżej 170 lipa. :mur: Sprzęt taki jak z podpisu. Pamiątki puszczone synchro na zluzowanych timingach (4-4-4-12). Zasilacz to Topower TP-450P3 więc powienien spokojnie uciągnąć ten sprzęt. Tempy były wpożądku, na MOBO pokazywał około 30 stopni więc biorąc poduwagę zaniżenie około 40. Radźcie panowie bo już sam nie wiem co począć. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @Kazz to chyba wina tego abita poszukaj postow @pcmaxa on cos tam bredzil o tym ze ta plyta dla prockow na fsb 133 ma max fsb 170 a dla fsb 20 max fsb 340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 dokladnie aw8 nie polecie wiecej jak 170mhz na fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...