Skocz do zawartości
nrl

Battlefield 2142

Rekomendowane odpowiedzi

sztandar, to albo nie grałeś, albo opierasz sie na tekstach kolesi z jakiegos forum BF'a, którzy od początku przekrślali tą grę.

Ja jakoś mam inne informacje, że bugi są, ale jest ich znacznie mniej niz w BF2, na dodatek często są to jakies [ciach!]ły jak np. zamazany tekst w menu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://img204.imageshack.us/my.php?image=image2cy0.jpg

W linku podanym przez Pioorka na poprzedniej stronie ktos sie nabijal, ze to niby bankomat... ciekaw jestem, z ktorej strony? Szczegolnie ze to widok z tylu. Profil boczny (rog screena) przywodzi mi na mysl Hinda bez wirnika i IMHO wyglada to bardzo dobrze.

Mam wrazenie, ze niektorzy narzekaja tylko po to, by ponarzekac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe costi to ja sie nabijalem - no ok, bankomat to nie jest ale imo ten stateczek wyglada BRZYDKO! Jak wiekszosc pojazdow w nowym bfie, mi podchodzi tylko mech.

Co do unlockow, to tez troche przesadzili, malo bedzie medykow bo jak to ktos napisal 'osoba majaca do wyboru super wypasiona nowa giwerke a zestaw 'maly lekarz' wybierze to pierwsze'. I pewnie tak bedzie (chodzi mi o gre ffa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do unlockow, to tez troche przesadzili, malo bedzie medykow bo jak to ktos napisal 'osoba majaca do wyboru super wypasiona nowa giwerke a zestaw 'maly lekarz' wybierze to pierwsze'. I pewnie tak bedzie (chodzi mi o gre ffa).

I ty mówisz ze sie nie czepiasz.

Przecież w BF2 tez masz wybór - możesz miec bomby, mozesz byc medykiem - i jakos znajduja sie ludzie, którzy wolą defibrylator od bazuki. Dlatego nie rozumiem twoich obaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego w bf2 ludzie zmieniaja podstawowa bron medyka na jakas inna? BO JEST LEPSZA! Wiec np. po co im defibrylator skoro moga sobie wziac JESZCZE LEPSZA? Wiele osob gra medykiem dlatego, ze dobrze sie nim fraguje.

W bf 2142 moze byc taka sytuacja, ze np. masz jakas giwere, ktora mozesz zamienic na jeszcze lepsza bron, na super granaty albo na jakies dzialko ktore bedzie latac kolo ciebie... kiedy bedziemy mieli do wyboru tyle giwer ze az glowa boli to kto bedzie bral jakis tam defibrylator?

W samym bf2 mozna sie spotkac z takim lamerstwem ze masakrai - np. zabijanie dla pojazdu, rzucanie sie pod samoloty bo ktos inny chcial latac a ty byles pierwszy itp - nie wiem czemu mialoby byc inaczej z defibrylatorem.

Nie mam nic tak na prawde do unlockow, fajny bajer, ale z defibrylatorem mnie to wkurzylo troche... juz mogli go zostawic, zeby kazdy medyk go mial, zamiast dawac mozliwosc 'wywalenia' go z ekwipunku.

Poza tym, w bf2 nie masz takich wymyslnych gadzetow, tylko zwykle bronie.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może masz racje z tym medykiem, zobaczy sie jak wyjdzie w praniu.

A jeśli chodzi o lamerstwo to to jest w kazdej grze sieciowej, BF, CSS, WoW, ET, Quaki |2|3|4, UT, i tego nie unikniesz... ja napewno nei bede zwracał uwagi na to, czy beda tam lamery czy nie, bo beda i tego nie unikniesz, tak samo jak nie unikniesz trollowania na forach i spamu w skrzynce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez juz nie dlugo ma byc mod do BF2 WWII (Forgotten hope 2 czy jakos tak ;s) - wyglada na to ze bedzie bardzo rozbudowany i predzej go zainstaluje niz kupie 2142 ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak podaje portal TotalBF2142 długo oczekiwane demo pojawi się jutro, 4 października i będzie dostępne dla tych, którzy zdecydowali się na pre-order! Reszta graczy, a raczej i większość, będzie mogła zagrać w czwartek. Zostało to potwierdzone przez pracowników EA na oficjalnym forum. Od tego dema będzie zależeć czy gracze pobiegną szturmować sklepy, czy też nie. Jak będzie naprawdę? Przekonamy się już pojutrze!

No to pogramy w czwartek wieczorem pewnie ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto pogra ten pogra - mam nadzieje ze jakims sposobem moj komp zalapie sie do grywalnych wymgana :P ale 800/600 LOW jakos mnie nie bawi :P tylko CoH jest wart takich poswiecen :D:D

hhe zart :P jak bedzie to zobaczymy w czwartek - jak czekam niecierpliwie - niech tylko niema to gigabajtowych demek !!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mysle ze demo bedzie wazyc tyle ile BF2 Demo - koło 500-600 mb.

Jeszcze 48 godzin :D

First on Thurdsay the 5th October 9am CET, the users who preordered with the EA Downloader will be able to download it.

On Friday the 6th October 9am CET, subscribers to Gamespot compelte will be able to start downloading it.

On Saturday the 7th October 9am CET, everyone else will be able to get the demo and play it.

źródło: bf2142fever.com

czekamy do soboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi