Skocz do zawartości
Nyny

Grand Theft Auto 3

Rekomendowane odpowiedzi

jak mozna wywnioskowac z nazwy to to jest "ogranicznik fps'ow" do chyba 34 nie jestem pewien. a te rozmyte textury zdarzaja sie na gf 4 ti. U mnie jest tak samo i u qmpla ktory ma 4400 leadteka, u innych jest looz nawet na mx440 i all radkach. Chyba czas zmienic sprzet na swietnego gf4mx :) albo poprostu poczekac na pacha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mozna wywnioskowac z nazwy to to jest "ogranicznik fps'ow" do chyba 34 nie jestem pewien. a te rozmyte textury zdarzaja sie na gf 4 ti. U mnie jest tak samo i u qmpla ktory ma 4400 leadteka, u innych jest looz nawet na mx440 i all radkach. Chyba czas zmienic sprzet na swietnego gf4mx :) albo poprostu poczekac na pacha :)

Nie tylko na gf4ti na gf2mx też ale tylko podczas szybkiej jazdy (i nie we wszystkich lokacjach w mieście) stery 40,72.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.megagames.com/news/html/patches...gta3final.shtml

Wyszedł nieoficjalny mod-tzn zbior wszystkich modow jakei sie pojawiały do gta3....nowe REALNE fury ..facelifting miasta, stauła wolności -jakies misje

yyyy Dodam ze u mnie 107mb sciagało sie w ok 1h.....

Bedzie czuje wypas (na miare VC)....zaraz sie zabieram

po Vice City moze byc to miły powrót do korzeni, co nie?

SZacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty- nawet nie całe :P

Co do moich spostrzeżeń- to jest dokładnie to, czego można się spodziewać- nic nowego w samej rozgrywce, tylko powymieniane samochody, część budynków, nowe plenery......ot, co każdy mógł zrobić własnoręcznie. Powiem też, że dzięki temu modowi można troszkę gierkę upodobnić do Getaway na PSX 2 ( czyli realizm). Ogólnie rzecz biorąc można zainstalować i na nowo przejść, ale nie oczekujcie takiej dawki bajeru co VC.

PS- przeczytajcie dokładnie redme instalki, bo nie będziecie mieli tekstur w grze. A- w zalecanym configu jest opicany procek 1.5 Ghz 256 Rami i karta 64 MB, więc lepiej uważajcie z detalami- mi tam wszystko śmiga.

PS2- Tomcyk- to nie sa wszystkie mody, a tylko wybrane przez autorów modu. Nie uświadczysz tam malucha ani poldka- ale nic nie stojii na przeszkodzie, by mod ten trochę pozmieniać- problem z kalibracją czołgu, DMagic Wheel Mod, dodawaniem nowych obiektów w mieście odpada, więc prościzna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tam jest Supra!!!??? juz zassysam!

jest :) stoi tam gdzie dostajesz misje od Asuki, na budowie. narazie jest to najszybsza fura jaka jezdzilem, a jezdzilem : lamborghini murcielago, porsche carrera GT, ferrari f355 spider i aston martin db7 vanquish. A zamiast Dodo na lotnisku stoi... F-16 Falcon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łe straszna kicha ja zassałem i mi nie działa dajcie linki do działającego

update:

niby już działa ale to jak wygląda to tragedia jak obraz na sratym kolorowym telewizorze o co chodzi czy coś źle zrobiłem wogóle to mi sie na maxa tnie i gra gubi textury bo sie odbijam ood powietrza co zrobic dodam ze myślałem że mi nie działa ponieważ na starasznie bługo przystawało przy kopoiowaniu pliku gta3.img czy coś w tym stulu tym razem wyczekałem z ładne parenascie sekund i poszło co mam zrobić ja chcem sobie pograć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łe straszna kicha ja zassałem i mi nie działa dajcie linki do działającego

update:

niby już działa ale to jak wygląda to tragedia jak obraz na sratym kolorowym telewizorze o co chodzi czy coś źle zrobiłem wogóle to mi sie na maxa tnie i gra gubi textury bo sie odbijam ood powietrza co zrobic dodam ze myślałem że mi nie działa ponieważ na starasznie bługo przystawało przy kopoiowaniu pliku gta3.img czy coś w tym stulu tym razem wyczekałem z ładne parenascie sekund i poszło co mam zrobić ja chcem sobie pograć

A skasowałes te 2 pliki co w readme są wymienione :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi