pho Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Właśnie co wy lubicie ja Coca Cole i Pepsi a wy!? Jest o sokach, napojach energetycznych a o zwykłych nie ma to już jest :rolleyes: Edytowane 11 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Coca cole jako odrdzewiacz stosuje :wink: Ale niekiedy lubie sie napic Sprita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 "Pepsi jest lepsze od Coli, ale zimna Cola jest lepsza od Pepsi". A ja ostatnio piję Pepsi maX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zdecydowanie zimne te od coca-coli ;] Dla nie ogarniętych, coca-cola, cherry-coke, fanta (tylko pomarańczowa ;] ) i sprite, czasami też lift ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Eee tam z Coca-Cola nie ma to jak kufelek zimnego dobrego piwka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zimna Coca - Cola ze szklanej butelki jest najlepsza. Z puszki także jest dobra. Najmniej smakuje mi z plastiku, gdyż odbiega smakiem od tej ze szkła. Pepsi nie pijam, bo jest fuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Czyli jak na razie zimna Cola rulez :rolleyes: bardzo dobrze B) Edytowane 13 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a ja tylko wodę mineralną piję ( niegazowaną :) )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wino za 5zł z kartonu Rulezzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a ja tylko wodę mineralną piję ( niegazowaną :) )...Niegazowana ale za to z %% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Wino za 5zł z kartonu Rulezzz Wole swojaki :wink: :rolleyes: Niegazowana ale za to z %% ;] Ja wole gazowane i z % :wink: Edytowane 13 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Soki Pomarancz, grapefruit, czarna porzeczka, wisnia Browarki Zimne Napoje Powerade niebieski i jerzynowy odpowiednik od pepsi nie pamietam jak sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Pepsi max za 1.19 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Cola max, pepsi max. dzizas jak mozna to pic, po czyms takim caly dzien kly mnie bola i skrzypia kly od tego slodzika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Cola max, pepsi max. dzizas jak mozna to pic, po czyms takim caly dzien kly mnie bola i skrzypia kly od tego slodzika Nie ma Coli maX :> A co do Pepsi Max to jest spora różnica między nim. Piłem dzisiaj pepsi lajt. To chociaż ma smak. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Sok jabłkowy/pomaranczowy made by lider price (dobre są!) czasem multiwitamina, często LIFT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 jonathan, chodzi Ci o Gatorade? Powerade jagodowy jest świetny! Gold też jest dobry, kilka razy piłem. Cytrynowy mi nie pasuje. W naszym kraju pewna firma sprowadza zza granicy Coca - Colę Vaniliową. Można ją kupić w delikatesach Bomi i kilku innych "sklepach" z górnej półki. Piłem ją ponad rok temu, jak przyjechała do nas partia z Niemiec na spróbowanie. Smaczna, polecam posmakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak chodzilo mi o Gatorade. Niebieski naprawde mi zasmakowal. Te dwa napoje sa swietne jezeli ma sie kaca. mkl nie wiem nawet jak sie nazywaja bo poprostu nie tykam tego. Strasznie zle reaguje na slodzik. Jego posmak w gebie mnie dobija. I prosze mi nie wmawiac ze nie ma roznicy miedzy sodzikiem a cukrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 mkl nie wiem nawet jak sie nazywaja bo poprostu nie tykam tego. Strasznie zle reaguje na slodzik. Jego posmak w gebie mnie dobija. I prosze mi nie wmawiac ze nie ma roznicy miedzy sodzikiem a cukrem dokładnie. Napoje ze słodzikiem = BLEEEEEEEEE!!!! juz bym wolał wodę zwykłą pić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 dzizas jak mozna to pic, po czyms takim caly dzien kly mnie bola i skrzypia kly od tego slodzikadokladnie. ostatnio przerzuzcilem sie na soczki rozne z kartonow ;] ale tak to czasem lift, rozne z biedronki, pepsi i oczywiscie zimna, pomaranczowa fanta z mcdonalda :-P oni tam chyba czegos dodaja, bo imo jest lepsza w smaku od tej ze sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 dokładnie. Napoje ze słodzikiem = BLEEEEEEEEE!!!! juz bym wolał wodę zwykłą pić... bardziej orzeźwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) pepsi ftw :D!! a pozniej to dr pepper oraz snapple ale zesz zeszpanowal wam tu :PP a cola vanilla nawet ok jest, fajny czuc aromat vanilli Edytowane 14 Marca 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 A ja lubilem Canadian Dry No i lubie jeszcze tonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 tonic tez czasami pijam, ale nie ten produkcji coca-coli tylko inny, bo ten od CC jest za gorzki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Slice Lemon (od Coca-Coli) też dobry :) To pije zwykle albo do posiłków. Jak znajomi przyjadą to tylko piwko albo Komandosa (zielony rulezz) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Slice Lemon (od Coca-Coli) też dobry :) To pije zwykle albo do posiłków. Jak znajomi przyjadą to tylko piwko albo Komandosa (zielony rulezz) :D Komandosik w garazu ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Chyba sobie skocze po Gatorade. Ostatnio zyje na samych sokoch i dobrze mi z tym Po odrzuceniu coli z menu schudlem 2kg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Po odrzuceniu coli z menu schudlem 2kg :PJa po odrzuceniu z menu wódki odżyłem. :-P (rozwalona wątroba od mononukleozy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 O wlasnie Lubie jeszcze Kamikaze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Lemon Slice nie jest napojem firmy Coca-Cola. To produkt pepsiarski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...