SZUK Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 myślę że będzie tam cos podobnego do tego może lekko zmodyfikowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Proponuje wybrac sie na glowna x4pro . Ja jestem w szoku . Biorac pod uwage sam wyglad + ceny jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ;] Chyba sobie zamowie cala rodzinke :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Proponuje wybrac sie na glowna x4pro . Ja jestem w szoku . Biorac pod uwage sam wyglad + ceny jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ;] Chyba sobie zamowie cala rodzinke :mrgreen: sie heat podjaral.. se flow killer zestaw zafundzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Chyba sobie zamowie cala rodzinke :mrgreen:Ale te spody to dosyc mizernie wyglądają. Zewnętrznie to jednak blok na NB rządzi. Reszta beeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 sie heat podjaral.. se flow killer zestaw zafundzi ;] Bede bardziej 3l0 i pr0 niz Ty i dlatego sie burzysz [; Poza tym co z tego , ze flowkillery -> moja pompka sama w sobie pozbawiona jest flow'a wiec juz gorzej byc nie moze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 jestem pod wrazeniem wygladu tych bloczkow. chyba bloczek na CPU zawita u mnhie w kompie jak bede wuceta skladal ;] cena tez jest taka dosc fajna biorac pod uwage wyglad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ceny niezle - spodziewalem sie wyzszych. Bloczek na cpu wyglada genialnie, imo najladniejszy z serii :wink: Tylko dziwnie spod jest, skoro jest taki jak na fotce i nie ma tam krocca - dosc dziwnie woda tam musi krazyc, to projekt z mysla o 3 kroccach. Inna sprawa ze skoro wydajnosc jest taka jak wynika z testow to nie ma sie czym przejmowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mam nadzieje ze na Targach we Wrocku bedzie mi dane pomacać nowe wynalazki Mate.. Prezencja super.. Cena tez zaskakująca.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja jestem pod wielkim wrazeniem. Oczekiwalem tych blokow juz dosc dlugo. Ceny naprawde mnie zaskoczyly. Biorac pod uwage jakosc wykonania i poziom wykonczenia, nie oferowany wsrod polskich producentow, naprawde warto za taka cene. Tak trzymac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ceny baaardzo konkurencyjne np. ten na NB za 99zł.. Heat mozesz mi taki zestawik na 18tke kupic.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Albo zabierze jako ponton na basen ... Co do bloczków to normalnie znów mi się WC zachciało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 temacik o bloczkach, a wy o dmuchanych lalach :wink: moim zdaniem blocki bardzo ładne. w końcu coś innego. powiew świeżości. czekam na testy wydajnościowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Topic lekko przeczyszczony. Nie gadajcie o dmuchaniu lalek tylko o blokach. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja na dniach zamowie sobie cala rodzinke [; Tak wiec wypatrujcie sobie nowej rewizji , soon... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja już zamówiłem (całą rodzinkę) + coolteka maxistream triple zobaczymy co z tego wyjdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 zobaczymy co z tego wyjdzie :P bardzo ladne i wydajne WC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No fajnie ale bloczek na Nb nie pasuje na Intela :( szkoda... ale Hmmm jak by to skomentować... ja nie mam najwzyczajniej w świecie słów by opisać te działa sztuki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No fajnie ale bloczek na Nb nie pasuje na Intela :( szkoda... ale Hmmm jak by to skomentować... ja nie mam najwzyczajniej w świecie słów by opisać te działa sztuki! jak ktos ma intela i bawi sie w OC to ma mobo asusa a np. moj p5wd2 nie wymaga nawet aktywnego chlodzenia nie mowiac o bloczku, asus sie postaral z chlodzeniem mobo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jak ktos ma intela i bawi sie w OC to ma mobo asusa a np. moj p5wd2 nie wymaga nawet aktywnego chlodzenia nie mowiac o bloczku, asus sie postaral z chlodzeniem mobo :) NIe wiem jak 955 ale na 975 mostek jest dość goracy i organoleptycznie daje mu coś koło 50C skoro radiator ledwo moge utrzymać. Sam chetnie wessałbym taki bloczek, moze Mate za jakiś czas wypusci wersje Intel edyszyn ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A ja dodam od siebie inną sytuacje: a co jeśli ktoś mając intela mimo mało grzejącego się mostka chce mieć u siebie takie działo sztuki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A ja dodam od siebie inną sytuacje: a co jeśli ktoś mając intela mimo mało grzejącego się mostka chce mieć u siebie takie działo sztuki? Musi sobie kupic AMD i tyle... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 NIe wiem jak 955 ale na 975 mostek jest dość goracy i organoleptycznie daje mu coś koło 50C skoro radiator ledwo moge utrzymać. Sam chetnie wessałbym taki bloczek, moze Mate za jakiś czas wypusci wersje Intel edyszyn ? jest cieply, ale zeby zaraz goracy. A ja dodam od siebie inną sytuacje: a co jeśli ktoś mając intela mimo mało grzejącego się mostka chce mieć u siebie takie działo sztuki? z tej strony na to nie patrzylem Musi sobie kupic AMD i tyle... :lol: jedna z opcji, ale raczej dosc kiepska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jest cieply, ale zeby zaraz goracy. z tej strony na to nie patrzylem jedna z opcji, ale raczej dosc kiepska :P Cóż... się poprostu zgadzam... ;) taniej wy hodzi kupić bloczek... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Prawie jak XC1.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Prawie jak XC1.. ;] :lol: :lol: Prawie czyni wielka roznice :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Chyba mogę się przywitać w klubie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139223&st=83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz. Mianowicie jak bloczki zareaguja z pasta Coollaboratory Liquid Pro? Spód wykonany z wysokogatunkowej elektrolitycznej miedzi o wysokiej czystości, najczystszej, osiągalnej na rynku pokrytej galwanicznie powłoką chromowo-niklową, zabezpieczającą przed korozją, śniedzeniem i niekorzystnym wpływem cieczy. Dzięki tej powłoce blok po długim czasie używania nie traci właściwości związanych z wydajnością i estetyką. Ci co znaja temat widzieli co ta pasta robi z czyms nie wykonanym z czystej miedzi. Ktos to w ogole testowal? Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 aerial Napisz coś więcej o tej paście i jej wpływie na bloczki. Bo brzmi niepokojąco Do czego tę pastę się używa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Wiec tak: sklep :arrow: http://mcs.pc.pl/produkt1242.html temat :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=179250&st=0 Przykladowe dzialanie z kawalkami alu w zalmanie 7kcu Dodam ze pasta ma rewelacyjne wyniki w testach i daje wiecej niz roznice w czolowce polskich bloczkow. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 pasta termoprzewodząca na bazie metalu...coś w stylu terminatora t-1000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...