ryba Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Równe to dopiero jest jak się używa magnesówki.... z tego co wiem to żaden z was nie wykańcza w ten sposób spodów.... a szkoda... albo glowice do planowania, tego to na pewno zaden z was nie uzywa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 albo glowice do planowania, tego to na pewno zaden z was nie uzywa :wink: Głowica jest dobra jako wstępna obróbka spodu przed magnesówką - mozna jednak spokojnie pominąć ten etap ;) Tak się składa że wiem cóż to jest i jak działa - u ojca w zakładzie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Głowica jest dobra jako wstępna obróbka spodu przed magnesówką - mozna jednak spokojnie pominąć ten etap ;) Tak się składa że wiem cóż to jest i jak działa - u ojca w zakładzie jest ;) ja też używam magnesówy do szlifowania spodów do bloków i nie tylko i niema nic lepszego:) oczywiscie poza ograniczeniem samego pola pracy owej magnesówy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Równe to dopiero jest jak się używa magnesówki.... z tego co wiem to żaden z was nie wykańcza w ten sposób spodów.... a szkoda... Jakoś w wydajności to nie pomaga za bardzo bo „moje” spody są równe !!! mają tylko ślady pozostałe po szlifowaniu Spodu dla genghiskhana nie dałem rady wyszlifować już inną maszyną aby usunąć te rysy, bo podczas szlifowaniu spodu nabawiłem się drobnej kontuzji ręki i nie byłem w stanie już nic więcej zrobić :mad: :mad: stwierdziłem jednak ze nie wpłynie to w żadnym stopniu na wydajność wiec pominąłem ten krok bo wiedziałem że genghiskhan chce mieć jak najszybciej przesyłkę więc nie chciałem z tego powodu przeciągać wysyłki :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) A o to zapinka powiększająca zastosowanie dla bloku … jak wam się podoba PS. bałem się o właśnie życie przez tą dyskryminacje Intela :lol: :lol: Edytowane 14 Maja 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 nawet fajna. Ile kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Zrobić ją na czarno i żeby top był prosty bo wystaje z boku i bedzie cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Myślę, że lepiej żeby została taka. Każdy sobie kolor walnie jaki mu się będzie podobał. Myślę,że zapinka jest ok. Jeden kawałek blachy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Zrobić ją na czarno i żeby top był prosty bo wystaje z boku i bedzie cacy :)to samo termitowi na gg powiedziałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Czary, ale mat. Najzgrabniejsza multizapinka jaką dotąd widziałem. Brawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 ja nie wiem czemu wy zawsze wymagacie od sprzedawcy jakiegos koloru... ciezko kupic sobie spray i psiknac nie ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 dobra będę tak miły i mogę pomalować na czarno może jeszcze jakieś inne kolory ale to piszcie indywidualnie :wink: zobaczę co da się zrobić :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 niebieski uv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 :mur: :mur: może przezroczysty jeszcze ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 :mur: :mur: może przezroczysty jeszcze ????w skorzanym obiciu. a te zapinki beda w standartowo dolaczane do bloku? czy platne extra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 dobra będę tak miły i mogę pomalować na czarno może jeszcze jakieś inne kolory ale to piszcie indywidualnie :wink: zobaczę co da się zrobić :lol: :lol: To po jakiego *huja pytasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 To po jakiego *huja pytasz ??mu chodziło o to że taką farbe ciezko dostac,pozatym jest droga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To po jakiego *huja pytasz ??może następnym razem nic nie pisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 To po jakiego *huja pytasz ?? widze ze kolega lubi % zbierac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 widze ze kolega lubi % zbierac ;) jeden zbiera znaczki inny monety.... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ja nie wiem czemu wy zawsze wymagacie od sprzedawcy jakiegos koloru... ciezko kupic sobie spray i psiknac nie ;) ? Taa, samochód też moze kupisz sobie niemalowany bo każdy sobie spray kupi i psiknie co .... ech co za dziwne podejscie, ludkom sie nie oplaca każdemu z osobna kupowac puszki farby, natomiast termit jedną puszką psiknie wpizdu i jeszcze troche tych zapinek a na cene jednej wpłynie to na drugim miejscu po przecinku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Tylko Hipo z drugiej strony jakby Termit miał kupowac te farby w wielu kolorach, to musiałby wydac ok 100zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Tylko Hipo z drugiej strony jakby Termit miał kupowac te farby w wielu kolorach, to musiałby wydac ok 100zł :/ oj koszta koszta ;) 'jakie duze' :P a maksyma 'klient nasz Pan' ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Tak Sam, nie jest to duzo ... jak dla kogo. Np. ja gdybym miał wydac 100ke tylko dlatego bo ktos miał takie widzimisie i sobie zażyczył top w kolorze różowym to nie byłbym zadowolony. Z resztą o czym tu mowa ... takie malowanie to i tak bzdura to w ogole nie ma co o tym dyskutowac. :P Edytowane 16 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 No wiesz co Samhain, tak się nabijać z biednego Termita :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Tak Sam, nie jest to duzo ... jak dla kogo. Np. ja gdybym miał wydac 100ke tylko dlatego bo ktos miał takie widzimisie i sobie zażyczył top w kolorze różowym to nie byłbym zadowolony. ale w koncu ktos zauwazyl, ze kazde widzimisie kazdego klienta producenta COS kosztuje... nie chodzi mi o to czy to jest 10, 100 czy 1000 pln bo to nie ma znaczenia... ale cos co jest robione jednostkowo kosztuje duzo wiecej pieniedzy niz seria... btw praca reczna tez jest przeliczana na pieniazki, wiec tez zauwazcie ze jak 'kto se tylko przytnie top' to nic go to nie kosztuje... otoz kosztuje, wlozyl prace i czas, w tym czasie mogl zrobic cos innego seria... nie mialem zamiaru ani wysmiewac ani krytykowac... stwierdzam fakt, iz praca i materialy kosztuje, a kazdy 'wybryk' potencjalnych klientow to wieksze koszta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaro Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 nom a tyle napracowałem sie nad tym żeby dopracować ta zapinkę żeby była uniwersalna i spełniała swoją rolę a wy tu o kolorach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) kup tylko czarną farbe i bedzie OK dużo nie stracisz :D Edytowane 16 Maja 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a moze ja nie chce czarnej farby :) ? mowie : zostawic jak jest kto bedzie potrzebowal to sobie pomaluje.. to samo z blokami a jezeli zapinki/bloki beda produkowane np. w 2 kolorach tj. beda bloki z pleksi i pleksi pomalowanej na czarno to najprawdopodobniej oprocz mniejszych ilosci wyprodukowanych blokow (zawsze trzeba skoczyc do sklepu po puszke sprayu i psiknac ;) ) wzrosnie cena a tego nie chcemy, DLATEGO jak ktos naprawde lubi sie podniecac ladnym bloczkiem niech sam go sobie pomaluje, jak komus nie zalezy na "ladnosci" to kupi tak jak jest imo takie bloczki to jest zboczenie ;) tak samo jak granie w rozdzialkach powyzej 16x14 - mozna tylko po co ? NO OFFence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) a moze ja nie chce czarnej farby :) ? mowie : zostawic jak jest kto bedzie potrzebowal to sobie pomaluje.. to samo z blokami a jezeli zapinki/bloki beda produkowane np. w 2 kolorach tj. beda bloki z pleksi i pleksi pomalowanej na czarno to najprawdopodobniej oprocz mniejszych ilosci wyprodukowanych blokow (zawsze trzeba skoczyc do sklepu po puszke sprayu i psiknac ;) ) wzrosnie cena a tego nie chcemy, DLATEGO jak ktos naprawde lubi sie podniecac ladnym bloczkiem niech sam go sobie pomaluje, jak komus nie zalezy na "ladnosci" to kupi tak jak jest imo takie bloczki to jest zboczenie ;) tak samo jak granie w rozdzialkach powyzej 16x14 - mozna tylko po co ? NO OFFence Plexi pomalowana na czarno :blink: to imo bardzo głupi pomysł farba nie bedzie ładnie wygladac, przy lekkim udezeniu bedzie odpryskiwac... A zapinka mi sie nie podoba z 2 powodów - nie jest to blacha nierdzewna z takiej zapinki wychodza najlepiej( choc nie koniecznie najtaniej) - wyglada troche jak ciosana siekiera ale to moje zdanie Edytowane 16 Maja 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...