RALF11 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Canti widac twoj poziom jaki reprezentujesz, nie bede sie do twojego znizal, nie bede wspominal o twoim przedziale wiekowym skoro pewnie z przedszkola nie wyszedles, odpusc sobie lepiej te swoje wiesniackie teksty bo sa zenujace jak na moj poziom a to z juz nie wytrzymalem i wybuchlem na tamtym forum to jak bys przeczytal caly topik to bys zrozumial ze naprawde nie mialem juz sie z tamtymi ludzmi sily kucic i im tlumaczyc ze to co oni mowia NIE JEST DO KONCA PRAWDA, dalej w poscie sa tam na to dwody Thrill mowisz tak bo ich nie slyszales na x-fi dudnia bo w x-fi jest opcja ktora wylagadza to dudnienie, i muza sie nie zlewa, czeba tylko odpowiednio je poustawiac i tu nie chodzi tylko o rozmieszczenie je w pokoju! tak jak większość osób na tym forum zgadzam się z tobą.Canti to zakopleksiony [ciach!]iaż,który o niczym nie ma pojęcia i próbuje dowartościować się w sieci,wypisując pseudo-mądre rzeczy. Najlepsze jest to że wierzy w to,że jest tu komuś potrzebny i ktoś traktuje go poważnie. Edytowane 7 Maja 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) -> Canti Wielu bawi takie efekciarstwo ... ale nie nazwał bym tego typu zestawu "głośnikowym" tylko .... bo ja wiem ... sygnalizatorem mającego się pojawić dźwięku . Mam nadzieję że ludzie uważający X-Fi za cudo które sprawi że fatalnie grające 5.1 zagra wspaniale kiedyś się obudzą. X-Fi złe nie jest ale bez przesady ... X-Fi nie sprawi że Logitech Z-5500 zagra doskonale . Co do zestawów tradycyjnych 5.1 ( same kolumny ) za np. 700 + ampli ( drugie 700 ) to też ( na moje ucho ) nadal gra kiepsko ... ( braki analityczności i przestrzeni ) . Jak we wszystkim trzeba określić swoje wymagania. Są ludzie którym wystarczy Logi 5500 a są tacy co marudzą na zestawy za kilkadziesiąt kawałków ( ja nie polecam JMlab Diva Utopia BE - spora nieliniowość w basie ) Edytowane 7 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 zawrzalo :-| .. a co sadzicie o wymianie standardowych przednich glosniczkow z zestawu 55oo na jakies monitorki ? Czy ma to sens i czy technicznie wszystko bedzie ok ? Wkoncu wzmacniacz byl raczej projektowany do malutkich brzeczkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Canti mnie wystarcza logi i x-fi masz cos przeciwko temu?? Canti slysales wogule jak brzmia logi?? czy tylko swirujesz pawiana ze duzo wiesz? tez bylem taki madry jak ty dopuki nie zakupilem owego zestawu i nie poczulem go na wlasnych uszach najbardziej nie lubie jak ktos ma duzo do powiedzienia nie slyszac owego omawianego zestawu i nie majac zielonego pojecia jak to moze grac, no coz chyba w polsce mamy geniuszy ktorzy nie musza slyszec zeby oceniac czlowieku nie mozesz powiedziec ze logi graja beznadziejnie i nie troj tak bezpostawnej opini, tak to mozesz powiedziec o zestawie za 400zeta ktory mialem creative inspire 5.1, ktory nadawal sie do wyj.. na smietnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 zawrzalo :-| .. a co sadzicie o wymianie standardowych przednich glosniczkow z zestawu 55oo na jakies monitorki ? Czy ma to sens i czy technicznie wszystko bedzie ok ? Wkoncu wzmacniacz byl raczej projektowany do malutkich brzeczkow. Heh kiedyś coś takiego praktykowałem zanim doszedłem do tego co mam :) Różnica będzie więcej niż zauważalna (raczej usłyszalna) :) Chociaż z drugiej strony aż się boję pomyśleć jaki wzmacniacz siedzi w tym zestawie :? Jednakże kiedyś podłączyłem Tannoy'e M1 do zestawu Creative'a 5.1 za 400zł :lol2: na przód i powiem, że pomimo, że jestem gluchy :wink: słyszałem dużą różnice :) A co do zestawu 5.1 to nawet najlepszy sub nie uratuje słabego zestawu, bo pierwsze skrzypce gra central (mówię o filmach i formacie od AC3 wzwyż, bo głównie do tego typu zastosowań są przeznaczone takie konfiguracje), a następnie coś z przodu (najlepiej coś podłogowego) :wink: BTW. Jeżeli mówimy o słuchaniu muzy to TYLKO wchodzi w gre zestaw stereo :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) rzezniq - nie ekscytuj sie tak kazdy ma swe wymagania i oczekiwania zgadzam sie tymi którzy piszą ze jakiekolwiek komp. głosniczki przy dobrze zestawionych klockach audio (które sa w tych samych $$$) dzieli przepaść -oczywiscie głownie chodzi o muze a reszta multimedialnej rozrywki?? -hmm - gierce + film równiez wole odpalic na dobrym home w trybie stereo niz na komputerowym 5.1 jakbys ewentualnie chciał zapytac czy znam , słyszałem itp brzmienie 5500 + x-fi to uprzedzam ze tak (są nawet w dziale Sprzedam) z drugiej strony jesli nie potrzebujemy nic ponad to co oferuje jakikolwiek zestawik komputerowy to nie znajdzie sie nic lepszego niz z-5500 Edytowane 7 Maja 2006 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Mozna na dekoderze w logach wlaczyc tryb stereo ;) A pomysl naprawde mi sie spodobal skoro na Creativach dzialalo to .. trzeba bedzie sie za czyms sensownym rozgladnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Problem będzie taki, że pomimo tego, że dźwięk będzie lepszy to głośniki nie będą mogły rozwinąć skrzydeł ,bo w tych zestawach "niski zakres" jest kierowany od razu na sub i nie masz na to wpływu :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 a ja tam wole mp3 sluchac na 5.1 niz na stereo, dekoder logow robi to wspaniale i slychac to bardzo ladnie w centralnym leci co innego w tylnich co innego w przednich co innego rozkosz dla ucha logi to pieknie mp3 dekoduja na 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) jako zwolennik liniowego odtwarzania dzwieku nie wyobrazam sobie słuchania muzy dekodujac (profanujac) ja sprzetowo i inaczej niz w stereo inne formaty niz lossless tez odpadają Edytowane 7 Maja 2006 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) ralf11 widac ze znowu sie odzywa fanboy swojego sprzetu, wkurzyl sie na mnie bo pokazalem mu ze sa lepsze sprzety za tyle kasy ile wydal jak dotad jestes jedyna osoba ktora otwarcie mnie nie lubi na forum i proboje mi dogryźć na każdym kroku RzeźniQ_dNb rozumiem ze to ci starcza dla mnie mozesz miec nawet mediatechy podlaczone do jamnika i luz jestes wolnym czlowiekiem ale: napisales ze twoj zestaw jest mega super co nie jest prawda naprawde zlych zestawow mozna znalezc multum poprostu cena i mozliwosc nie sa najlepsze i to co masz jest dalekie od hi endu, bardzo dalekie mialem jakis 5.1 mediatecha potem logitech z3 potem z2300 kolega 2 ulice dalej ma 5500 wiec moge sobie sluchac do woli i slucham bo czesto jestem tam przy z2300 doszedlem do wniosu ze dozbieram sobie kasy i kupie porzadne stereo (wolnopodlogowce b&w na azurze640a/c) dlaczego? bo uslyszalem jak brzmi porzadne stereo mialem tez live potem A2zs a potem X-fi najtansze (mialem 2 tyg potem spylilem i wrocilem do A2ZS bo szkoda mi bylo kasy) wiec wiem o czym mowie mam tez kino domowe panasonica (takie kiepskie 5.1 nie ma tam kolumn ale satelitki ktore wciaz graja lepiej od tego loga5500) podlaczanie kolumn do loga 5500 nie jest dobrym pomyslem bo za slaby jest ten wzmacniacz Edytowane 7 Maja 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ja nie powiedzialem ze mam super wypasny zestaw i nic nie jest lepsze od logow, napisalem ze mi to w zupelnosci wystarczy i jakos nie moge se wyobrazic zeby cos lepszego (oczywiscie nowego) bylo za ta kase 1300zeta (wkoncu to nie duzo jak na glosniki), za 1300zeta raczej zestawu 5.1 w drewnie lepszego od logow sie na polskim rynku nie dostanie , to jest moje zdanie co do podlaczania do suba od logow czegos innego niz te satelitki jest z deka nie stosowne po 1 spali sie wszystko w pizdu a po 2 po co skoro ladnie graja te satelity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 no to sie rozumiemy, zwykla rozbieżność poglądów :P według mnie można dostać lepiej grający zestaw w drewienie bo jest masa przecen na allegro, poza tym nadal uwazam ze 2-3 glosniki dedykowane na satelite sa lepsze od 1go gdyz wedlug mnie jeden nie pociagnie wszystkich zakresow naraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ...co do podlaczania do suba od logow czegos innego niz te satelitki jest z deka nie stosowne po 1 spali sie wszystko w pizdu a po 2 po co skoro ladnie graja te satelityCo do pierwszego to się mylisz, jak działało na śmiesznym zestawie za 400zł to na tych nie widzę przeciwskazań :? Co do tego, że satelity dobrze grają to hmm... N/C :-| pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 jako zwolennik liniowego odtwarzania dzwieku nie wyobrazam sobie słuchania muzy dekodujac (profanujac) ja sprzetowo i inaczej niz w stereo inne formaty niz lossless tez odpadają Jeśli muza jest od początku zmasterowana na 5.1 ( DVD Audio 6x96 khz 24 bit ) to dźwięk jest niesamowity na 6 głośnikach ( np. 5x B&W 80x ;> ), ale przerabianie "automatem" stereo na 5.1 do pomyłka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 zgadzam sie w 100% z powyzszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Jeśli muza jest od początku zmasterowana na 5.1 ( DVD Audio 6x96 khz 24 bit ) to dźwięk jest niesamowity na 6 głośnikach ( np. 5x B&W 80x ;> ), ale przerabianie "automatem" stereo na 5.1 do pomyłka . Po części się z Tobą zgodzę. :) Pop, rock, jazz, klasyka - tego raczej nei powinno się przerabiać "automatem" (choć przyznaję się że tak robię, ale to moje zboczenie), natomiast co do muzy czysto elektroniczej, to naprawdę taki "automat" może dać ciekawe efekty (np. muzyka JM Jarre'a). Pozdrawiam. P.S. @RzezniQ_dNb,@SlowsilVa Jesli impedancję glośników dopasujecie odpowiednio do wzmaka w tych logach (sprawdź jaką impedancję mają te kolumny) to wzmaka nie spalicie. :) Co najwyżej głośniki możecie zepsuć jeśli ich moc będzie niższa niż max. moc dla danego kanału (ofc. słuchając zestawu przy max. głośności). Co do pokoju 8m2, hmm jest to tylko moje zdanie, ale lepiej, jesli juz sie upierac przy kompowych zestawach 5.1, zagralyby X-530. W koncu maja dwudrozne kolumny. No i bas tez daje. :) A roznica to ok. 1000PLN. U mnie w pokoju o podobnych rozmiarach nie da sie sluchac muzy powyzej ok. 75% całkowitego wzmocnienia. Uszy nie wytrzymuja. :) No chyba ze sie jest lekko gluchawym. :) Poza tym u mnie sub jest ustawiony na polowe głośności a i tak go czuc, ze nawet szyba w drzwiach od szafki drży. :) Ale to tylko moje zdanie. Edytowane 7 Maja 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Znalazłem ciekawiący mnie temat, wchodze a tu rzeźnia! :blink: :mur: Panowie! Luzu troche!!! :-| Mam X-530 i chcecie mi powiedzieć że są lepsze lub równe X-5500??? :blink: Mój pokój jest ok 9m2. I do tej pory te 530 mi wystarczały ale od jakieś czasu chodzą mi po głowie mocniejsze wrażenia dźwiękowe tylko że potrzebuje zestaw 5.1 i niezmiernie cenie sobie te 6 kanałów bo dużo gram i oglądam filmy. Muzyki też słucham często mocnej i tu jest najsłabszy punkt tych x-530. Wiem że porządne kolumny nie zastąpią zestawu komputerowego ale powiedzcie mi - czy będe zadowolony czy nie z tych x-5500? Nie pytam o cene bo to moja sprawa ile wydam tylko chodzi mi o samo brzmienie. Jak w filmach i grach? Czy ktoś słuchał tych Creative'ów S750? Wyprzedzając ponowne propozycje dużych zestawów stereo od razu mówie że: 1. nie mam teraz na to miejsca 2. nie chce kupować stereo za tą cene bo w przyszłości kupie coś lepszego (też 5.1;może coś Harmana + JBL lub TANNOY etc,itd,itp...) 3. mam świadomość jakości zestawów kolumn ze wzmacniaczami (ale nie jestem maniakiem dźwięku) 4. chce glośniki do komputera do grania, filmów i muzy na końcu Pozdrawiam wszystkich umiarkowanych wielbicieli muzy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 "x-5500"??? zapene chodzi ci o Z-5500 jesli kupisz sam stwierdzisz ze nie wydales kasy na chlam, polecam ci ten zestaw, na pwno bedziesz zadowolony tylko musisz miec w miare dobra instalacje elektryczna w domu bo mozesz miec trzaski w tych glosnikach, ja naszczescie ich nie mam ale mialem :-P kazdy kupujac te glosniki mysli ze duzo mocy nie maja ale tu sie wszyscy przeliczyli, pamietam jak wyjolem ten zestaw z pudla wazylo prawie 30KG a sam sub wazy niecale 20KG jak puscilme ten zestaw myslalem ze odfrune co do S750 graja identycznie jak Z-5500 tyle ze sub w creativach jest beznadziejny poprostu dudni jak w inspire 5.1 tyle ze mocniej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 zagra lepiej od x550 - to napewno jak chcesz koniecznie 5.1 to niestety tylko to ci pozostaje albo to: http://www.allegro.pl/item100970060_new_jb...lera_gw_pl.html malo miejsca zajmuje zagra znacznie lepiej od tych logow ale jest minus musisz dokupic wzmak pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrill Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 @rafa na część z Twoich pytań nie da się odpowiedzieć. Po prostu musisz głośników posłuchać. Każdy inaczej odbiera brzmienie, na co innego zwracamy uwagę. I nie, x530 nie są lepsze od z-5500. Oba zestawy słyszałem. Po prostu dla mnie z-5500 w stosunku cena/jakość wypadają mizernie. Przy mojej wypowiedzi o tym, że muzyka brzmi lepiej na x-530 jest ;) . Więc rada jest taka: posłuchaj i wybierz co Ci najlepiej odpowiada. Bo to Ty będziesz tego słuchał a nie ktoś z forum :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 zagraja lepiej nie zaprzeczysz ale to pytanie czy warto dokladac drugie tyle? sam pisze non stop w tym i innych watkach ze nie gdybys dostal te logi5500 za nie wiecej niz 700zl to warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) dodam ze logi5500 wchodzac na polski rynek kosztowaly kolo 2 tysiakow Thrill gdzies slyszal oba zestawy?? bo jak w sklepie to nie ma o czym tu dyskutowac rafa te twoje x-530 wyrzuc sobie na smietnik bo sa warte tyle co creative inspire 5.1 [ciach!]lem je osobiscie na smietnik :) , lepiej zakup z5500 to zobaczysz ze mialem racje :razz: Edytowane 8 Maja 2006 przez RzeźniQ_dNb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrill Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Thrill gdzies slyszal oba zestawy?? bo jak w sklepie to nie ma o czym tu dyskutowacx-530 posiadam osobiscie, z-5500 ma mój kolega. Tak więc mam dosyć dobre porównanie. Miał pieniążki, kupił, jest bardzo zadowolony. I o to w tym chyba chodzi. IMO ja bym za takie głośniki tyle nie dał, a x-530 mi wystarczają (jako głośniczki komputerowe). To co napisałem, że x-530 grają muzykę lepiej niż z-5500 to była ironia, dlatego pojawiła się tam emotka. Jako głośniki do gier, filmów z-5500 sprawdzają się bardzo dobrze, z muzyką gorzej. Co nie zmienia faktu, że ponad 1000zł to przesada. Jak dla mnie. Gdyby kosztowały ok 700zł to nie mielibyśmy o czym tutaj rozmawiać. Sam bym pewnie na nie zbierał :). Edytowane 8 Maja 2006 przez Thrill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Thrill dobrze prawisz do muzyki troszke gorzej (chociaz nie do konca) ale majac cudowna karte x-fi muzyka na z-5500 gra pieknie wzyciu czegos tak wspanialego dla ucha nie slyszalem ! oczywiscie czeba sobie poustawiac wszystko , to chyba logiczne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. :) X-530 nigdy bym do kosza nie wrzucił bo to dobre głośniki komputerowe :-P dźwięk z gier jest na dobrym poziomie tylko z muzą znacznie słabiej. A skoro z-5500 są znacznie lepsze to i w dziedzinie muzy też się na pewno mocno poprawi w stosunku do x-530. Co do porównywania ich do Creative 5.1 to Logi są od nich napewno lepsze choćby ze względu na ten łomoczący bass. Jakbym chciał sprzęt tylko do muzy to nie kupowałbym kompa w takiej konfiguracji tylko od razu kupilbym coś odpowiedniego a dla mnie komputer służy do bardzo wielu celów i nie tylko muza jest w nim ważna. Jak pisałem cena nie jest taka istotna dla mnie. Powiedzmy że nie płace w złotówkach. A z tego co piszecie to jednak nie są takie słabe :) jak można by wywnioskowć po wcześnijszych postach :lol2: i pewnie w ferworze walki kto ma racje, jechaliście po przeciwniku :D @Canti - te JBL są z aktywnym sub'em? Hmm wyglądają świetnie. Tylko że nie mam do nich dostępu teraz. No i jak pisałem, wzmacniacz później ale z dużym zestawem. Nie miałbym go nawet gdzie teraz postawić. A takie JBL? Może ktoś słyszał/widział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 http://www.frazpc.pl/artykuly/441/JBL/ESC/.../w/dobrej/cenie recenzja JBL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 http://www.frazpc.pl/artykuly/441/JBL/ESC/.../w/dobrej/cenie recenzja JBL Przeczytałem recke i komentarze. Rzeczywiście szkoda że nie ma porównania do Logów. Może coś się pokaże do czasu jak będe kupował - więc może za miesiąc lub coś koło tego. Jeszcze raz wszystkim dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 http://www.frazpc.pl/artykuly/441/JBL/ESC/.../w/dobrej/cenie recenzja JBL NIE KUPUJ TEGO BADZIEWIA bedziesz zalowal!! ale to wybor bedzie twoj sub wazy tylko 7 Kg, zestaw owy nie nadaje sie do muzy, malutki glosniczek bassowy.........zadna rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) ze specyfikacji wynika ze ten zestaw bardziej nadaje sie do muzyki niz twoj na papierze jbl wypada lepiej od logow5500 no i jbl to firma stricte od audio a nie produkujaca myszki/klawiatury etc itp osobiscie postaralbym sie posluchac tych zestawow przed kupnem bez sluchania bralbym jbl, wiadomo - glosniki jbl`a zasilaja wszystkie kinepolis wiec firma wie chyba co robi :P Edytowane 8 Maja 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...