oldskul Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Milan1899 - byłeś może w innych biedronkach? Na zagórzu są 3 biedronki (pewnie doskonale wiesz gdzie), jedna koło ul. Szymanoskiego, druga naprzeciw Videoworld, a trzecia(od niedawna, wcześniej był Plus) przed Dąbrową Górniczą, po tej samej stronie co Silesia Expo. Jeszcze jest jedna koło Straży Pożarnej. Muszę się wkońcu do któreś wybrać, może jeszcze się coś ustrzeli. Tak BTW kupiłem UNREAL Antologia, z XK Gold i wszystkie części się instalują. Nie ma możliwości wyboru, jak dla mnie duży minus, do tego nie ma Tactical Ops. Co to za antologia bez Tactical Ops i Tactical Ops Crossfire? Byłem w dwóch empikach ostatnio i... zniknęła całkowicie Kolekcja Klasyki od Cenegi. Czy ktoś wie, co się stało? Chciałem kupić Tomb Rider Legent, Just Cause i Prey'a a tu ci taka niespodzianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jak to nie ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Wczoraj dostałem maila z timsoft.pl, a tam gry z EA z serii Classic za 29.90 m. in. Crysis, NFS-y MoH, Simcity 4 Deluxe itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Wczoraj dostałem maila z timsoft.pl, a tam gry z EA z serii Classic za 29.90 m. in. Crysis, NFS-y MoH, Simcity 4 Deluxe itp.A ta seria EA Classic jest też tańsza w normalnych sklepach (jak np Empik czy Mediamarkt) ? Bo z tego co widze w necie to tylko w timsoft taka cena np Crysisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) W gdańskim Saturnie, każda gra z serii EA Classic za 24,90 zł (młodemu kupiłem NFS:Carbon). W Empikach kupujesz jedną za 49,90 zł, a drugą masz gratis. W Saturnie widziałem nawet wydanie premierowe Crysis'a w cenie wersji Classic. Edytowane 22 Lutego 2009 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 W gdańskim Saturnie, każda gra z serii EA Classic za 24,90 zł (młodemu kupiłem NFS:Carbon). W Empikach kupujesz jedną za 49,90 zł, a drugą masz gratis. W Saturnie widziałem nawet wydanie premierowe Crysis'a w cenie wersji Classic.Wielkie dzięki za info. Też chce dla kogoś kupić pudełkowego Crysisa ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Lost Planet jest po 5 euro w ten weekend na steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Na Allegro jest sprzedają klucze do Starcrafta i Orange Boxa, czy ktoś już kupował tą drogą i jest bezpieczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ja kupiłem Orange Boxa na allegro i wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Przed momentem wróciłem z empiku bogatszy o Crysisa i Battlefield 2 Deluxe, za jedyne 49.91. Fartem totalnie, ostatnie kopie i ostatni dzień promocji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Przed momentem wróciłem z empiku bogatszy o Crysisa i Battlefield 2 Deluxe, za jedyne 49.91. Fartem totalnie, ostatnie kopie i ostatni dzień promocji ;)Zabawne jest to , ze nie kazda siec o tym wie - u mnie we Wroclawiu oczy szeroko otworzyli - nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Ja sobie w wirtusiu crysisa kupilem za 25 zeta przy okazji total wara. Bedzie czym benchmarkowac komputer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Kolejna seria tanich gier w Biedronce. Więcej.. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Lista tytułów" Worms Forts Rise & Fall: Civilizations at War Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe Beyond Divinity Driv3r Fahrenheit Jade Empire Painkiller Black Edition Fable: Zaginione Opowieści Sega Rally Painkiller Overdose Saga The Suffering Aquadelic GT True Crime NYC The Guild II Złota Edycja Colin 2005 SpellForce 2 Freakout Alien Nations 2 Besieger Divinity Harbringer Aura Ghost Master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Doczytal sie ktos od kiedy to bedzie obowiazywalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Doczytal sie ktos od kiedy to bedzie obowiazywalo? Według gazetki z biedrony będzie to od 16.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Szkoda, że powtarzają po prostu poprzednią ofertę. Mogliby coś innego wrzucić (i wcale nie wymagam nowości...:P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Warhammer będzie w biedronce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 To 16 marca trzeba się wybrać do biedy ;). Colin2005 i PK Overdose na pewno wezmę, nad resztą się zastanowię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 W gdańskim MM jest TES III z Tribunalem i Bloodnoonem za 20 zł w Extra Klasyce. Musiałem kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 W gdańskim MM jest TES III z Tribunalem i Bloodnoonem za 20 zł w Extra Klasyce. Musiałem kupić :)Kolega widzę przespał ostatnie 2 i pół roku. :rolleyes: W najnowszym CDA będzie: BloodRayne 2, Legend: Hand of God, Overclocked: Historia o przemocy. Cool :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Kolega widzę przespał ostatnie 2 i pół roku. :rolleyes: W najnowszym CDA będzie: BloodRayne 2, Legend: Hand of God, Overclocked: Historia o przemocy. Cool :) Legend hand of god to niech oni sobie w d... wsadza, kupilem tego syfa po ich swietnej recenzji na 9, a okazalo sie , ze to shit jakich malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Legend hand of god to niech oni sobie w d... wsadza, kupilem tego syfa po ich swietnej recenzji na 9, a okazalo sie , ze to shit jakich malo.Czemu mnie to nie dziwi :lol2: , to samo ludzie pisali o niej w komentarzach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Dlaczego mówicie, że Legend to taki crap :) Skończyłem, grało mi się całkiem przyjemnie, może brakowało trochę innowacyjności, ale tragedii nie było :P A co do edycji Biedronkowych gier to mogliby tam wrzucić coś typu CS 1.6 - w ten deseń ^^ Edytowane 12 Marca 2009 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Ja mialem wrazenie jakby pelna wersja caly czas chodzila w 10-15 fps co bylo dosc dziwne bo testujac niemieckie demko wszystko zasuwalo plynnie. No i po prawdzie to samo granie w to znudzilo mi sie po 30 minutach. Jedyne co tam bylo smieszne to pomysl z elfka kursorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Hmm, ja też na początku byłem nieco rozczarowany tą grą...ale z czasem nawet się jakoś to rozkręciło ;) Nie mówię, że jest przełomowa, ale jako przerwa od innych tytułów była w sam raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 http://www.gog.com/en/gamecard/beyond_good_and_evil/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 nowa edycja starych dobrych cod cod2~35zł cod1 +dodatek UO ~35zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gdzie? Dales nazwe gier i czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 W Empiku dziś widziałem obie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gdzie? Dales nazwe gier i czesc.allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...