KombinezonMario Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgadzam się, Max Payne warto odświeżyć, bo zapowiada się nowe łupanie w trójkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wrrr. Chciałem kupić Max Payne dla odświeżenia przed trójeczką, a tu serwery zapchane... Może jutro rano jak USej pójdzie spać będzie lepiej ;) przestroga : na te serwery zapchane lepiej uwazać, bo mi wczoraj kase zeżarło z paypala 30 zł ( dobrze ze tylko tyle bo inaczej szlag by mnie trafił chyba ze zlosci ), a steam gry nie dał ( po zapłaceniu kasy paypalem nie wyswietlilo sie zadne okienko ze gra zakupiona i ze mozna zainstalowac, tak jak to jest standardowo ani zadnego emaila, zas w historii zakupów w steamie transakcja jest "failed" ). na szczescie suma niewielka, chwile sie podenerwowalem i wykonalem dzis ponownie i transakcja okej, a teraz czekam na zwrot kasy za tę pierwszą nieudaną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zobaczymy co zaserwują za 20 minut :> NN2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 I tradycyjnie STALKER'y za 2.49 euro, każdy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak na razie zakupiłem Just Cause 2 i Metro 2033 dobrze że dzisiaj nie ma nic co mnie interesuje bo kasy już brakuje. Wiecie do kiedy te dzienne promocje będą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak na razie zakupiłem Just Cause 2 i Metro 2033 dobrze że dzisiaj nie ma nic co mnie interesuje bo kasy już brakuje. Wiecie do kiedy te dzienne promocje będą? Wiemy. Jest napisanie na steam'ie także szkoda mi komentować bardziej niż jest to warte zachodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja tu czegoś nie rozumiem w stalkerach. Osobno każda kosztuje 2,49 euro a bundle dwóch pierwszych wychodzi 5,99 euro Chyba że się pomylili i miały być 3 części w tej cenie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3v3N Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Panowie Brink po 5 euro, a z jakimis packagami za 6... gra niezla, dla mnie to najwieksza porazka marketingowa tego roku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Just Cause 2 za 2.49$ w amazonie. Cena super, ale paypala to mogli by się dorobić :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Hmm ale to nie jest przypadkiem tylko dla obywateli USA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 A czemu ma być? Niejednokrotnie kupowałem w amerykańskim Amazonie i problemów nie było. Jakby u nas nie było dostępne, to przy próbie zakupu wyskakiwałoby "this product is not available in your region". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Polecam Frozen synapse na steamie, jeszcze parę godzin w promocji, razem z soundtrackiem za ok 20zł, do tego dostaje się drugą kopię, którą można komuś podarować albo opchnąć :D Gierka miazga! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Była w humble swojego czasu i za 1 centa można było nawet brać. ;> Giera na prawdę fajna, potwierdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 No i jest Hard Reset za 4.5 euro, jak można sie było spodziewać. Taniej chyba nie będzie, przynajmniej nie prędko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 A czemu ma być? Niejednokrotnie kupowałem w amerykańskim Amazonie i problemów nie było. Jakby u nas nie było dostępne, to przy próbie zakupu wyskakiwałoby "this product is not available in your region". Bo jak wszedłem w szczegóły produktu to jest napisane: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. No chyba, że rozmawiamy o wersji pudełkowej? A co do wersji do ściągnięcia to mają Deus Ex najnowszego po 10$, tylko że też jest info patrz powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Była w humble swojego czasu i za 1 centa można było nawet brać. ;> Giera na prawdę fajna, potwierdzam.+1 Świetna gra dla osób, które lubią gry taktyczne typu Laser Squad, X-COM. Osadzona w cyberpunkowym świecie. Multiplayer w tej grze jest wspaniały. Sam miód! Muzyka jest fenomenalna i powiem szczerze, że często gości na moim foobarze. <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Trochę nie w temacie ale czy ten klucz: MINECRAFT GIFT CODE OD FIRMY AUTOMAT 24/7 (2031497606) - Aukcje internetowe Allegro będzie ok? Bo "normalna" cena to ~80zł jest a tu jak za alfe czy tam bete. No i szkoda nawet tych 30zł jak się ma okazać ze po 20 dniach mi konto zawiesza bo kody z jakiegoś key-makera są czy jak. A chciał bym tanio kupić jakiś key żeby pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nowy bundle Indie Royale, m.in. Nuclear Dawn oraz Max & The Magic Marker do wyrwania za przyzwoitą kwotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jest temat o tanich grach (w większości zawartość CDA + to co na Steamie), ale brakuje tematu o grach, na które nie nie trzeba wykładać ani grosza. 🙂 Na dobry początek proponuję grę Igneous. Gra rewelacyjna, rozgrywką przypomina mi starego Skyroads na Amigę, choć niestety strasznie krótka (aż się prosi o więcej leveli). Więcej informacji tutaj: Igneous - The fires will consume you... UPDATE 27.02.2014 Jako, że temat zawędrował trochę nie w tą stronę, jakiej oczekiwałem, postanowiłem stworzyć kilka zasad :): -nie umieszczamy tu info o "darmowych weekendach ze steama" (sensowność takiego posta znika po kilku dniach) -to samo dotyczy krótkoterminowego rozdawania danej gry za darmo -żadnych abandonware -żadnych modów wymagających posiadania płatnej "podstawki" -żadnych gier przeglądarkowych typu Ogame itp. (nie dotyczy to pełnoprawnych gier w stylu Quake Live) Temat z założenia miał pomóc nam poznajdować gry, którymi będzie można się cieszyć w dowolnym czasie i bez konieczności sięgania do portfela. Pozdrawiam i życzę dużo zabawy z naszymi "znaleziskami". 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Czy już kiedyś nie było podobnego tematu? ;) Multi/single? Takich gier jest na pęczki, poniżej kilka przykładów: Wolfenstein: Enemy Territory :wub: Między innymi GTA i GTA 2 (Rockstar Classics - Free Downloads) Quake Live League of Legends (nie moje klimaty btw) Need for Speed World Edit: Bloodneo, zapomniałem, że Valve odstąpiło TFa. Polecam, nawet dość regularnie, bardzo dobra gra :). Edytowane 7 Stycznia 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Polecam World of Tanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Battlefield Play4Free - Dużo ludzi sam w to gram :P cały czas Team Fortress 2 - Dużo polaków i polskich serwerów polecam od czasu do czasu Stronghold Kingdoms - w tym już siedzę rok :blink: APB Reloaded - duże wymagania graficzne i już jej nie właczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nitronic Rush Nitronic Rush fajna sciagałka w klimatach filmu "tron" Stealth Bastard Stealth Bastard platformowko-skradanka...? nie gralem , widzialem tylko gameplaye :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ten stronghold jest grą multipalyer ? APB ściągam z ciekawości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Stronghold Kingdoms - gra massive online multiplayer :rolleyes: Polecam gra trochę polaków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jeśli ktoś przespał promocję Magicka na steam, to jest w dobrej cenie w tym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Na muve.pl weekendowa promocja. Wersje cyfrowe Prince of Persia za 8.70pln i Prince of Persia Zapomniane Piaski PL za 13.70 pln Wyniki wyszukiwania frazy prince of persia promocja weekendowa - sklep Muve.pl Promocje na gry-online.pl. Między innymi Tropico 4 za 39.90, Hard Reset 34.90, Battlefield 3 79.90 http://sklep.gry-online.pl/Promocje.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Warsow: www.warsow.net Niestety gra podobnie jak Nexuiz/Xonotic jest spaczona przez graczy instagiba, lecz można pograć duela lub pickupy wystarczy wejść na IRC: #warsow @quakenet #warsow.pickup @quakenet Wkrótce zostanie wydana wersja 0.7 :) PS. Z tego co się orientuje to teraz Unreal Tournament 99 jest także darmowy. <- prawdopodobnie błędna informacja. Edytowane 7 Lutego 2012 przez KnoogeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli ktoś przespał promocję Magicka na steam, to jest w dobrej cenie w tym sklepie. joł, gdy z greenmangaming mozna przypisac do steama, czy to coś zupełnie osobnego? Edytowane 8 Stycznia 2012 przez slimeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 joł, gdy z greenmangaming mozna przypisac do steama, czy to coś zupełnie osobnego? This game requires a free Steam account to play. Tak przypisuje się do steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...