costi Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Kurfa Gods & Kings do civki -75% i Torchlight II -50% a ja kupilem pare tygodni temu po pelnej cenie. Dzieki za cynk o G&K. Mój czas wolny Cię nienawidzi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 jak byk mam deusexa za 4,74 euro... miałem 2,99 ale jak dodałem do koszyka to mi wywaliło błąd, że paypal ani karta kredytowa nie pasują do mojej lokalizacji i zmieniło na 4,74E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Dziwne to, wiem, że na Steamie jest podział na Europę A i B, ale z takim czymś się pierwszy raz spotkałem. Może masz jakąś inną lokalizację podaną w ustawieniach czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 inna lokalizacja, ale debilny system, zmienilem adres i mi poprawilo cene na 3E, daje kupuj i mi wywala blad, ze dana karta kredytowa nie jest z polski (a jest), nie zarobia na mnie ciach!LIĆ STEAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Midnight Club 2 ta gierka wymiata nawet po tylu latach Zgadzam się w 100% Kiedy zaczynałem grać używałem klawiatury. Był niezły hardcore. Od ok 75% gry powtarzanie wyścigów dziesiątki razy to była norma. Teraz znów zacząłem grać, ale używam pada i muszę przyznać, że jest jakby łatwiej, ale śmigam dopiero po LA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja gralem na padzie i bylo ok:> swoja droga wyszly jakies nowe f2p mmo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Star Wars: The Old Republic 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Tak pocięte że szkoda gadać . To już wersja retail jest lepsza , a kosztuje coś koło 30 zł/m-c . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Słyszałem o tym ze takie ograniczenia dzikie sa, ze grac sie nie da:p Dobra nastepne propozycje poprosze:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Da sie grac, tzn. przejsc story. Ale juz o WZ czy Flashpointach / Raidach nie ma mowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja sobie od czasu do czasu gram i faktycznie ograniczenia są bolesne, nie można nawet wysłać maila w grze o.O Jak na razie mam 14 lvl i w sumie to jakoś to idzie, w tej grze to i tak przecież chodzi o story :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Dlugo gralem w l2 ale nowe kroniki to juz nie to samo(z masy klas zrobili 6-7 glownych?), potem troche w C9 ale puste instancje plus dysbalans klas odrzucil mnie, (dziwnie ze max lvl mozna zrobic solo) Runes of Magic niestety gra wymarla, malo osob w to gra. Takze ciezko znalesc cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja w L2 grałem w czasach C3 (moje najlepsze no-life wspomnienia :D)... potem to już było tylko gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrcn92 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 W Biedronce są gry po 20zł: Batman AA, Bionic Commando, Europa Universalis 3: złota edycja, GTA Trylogia, Lego Indiana Jones 2, Legacy of Kain: Antologia, Śmierć Orkom(Orks Must Die!:P), Resident Evil 5 i coś tam jeszcze. Mozna sprawdzić w gazetce z 19.11. Dzisiaj jeszcze widziałem w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja do HF, GoD to byly 2 tygodnie przygody i stwierdzilem ze starczy mi. Grał ktos w: - Dungeons and Dragons Online, -Seven Souls Online, -Dragon Nest, -Requiem Memento Mori? Bo mam te gry na celowniku i jestem ciekawy jak sie sprawuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 D&D - całkiem ciekawe ale też jest sporo ograniczeń dla zwykłych F2P, wiadomo te gry utrzymują się z cash shopów. Masz sporo ras i klas postaci do wyboru i nawet dobrze wygląda jak na swój wiek. Jak masz z kim grać to nie zaszkodzi sprawdzić :) Requiem - typowy grinder, ale swego czasu było ciekawe, bo to chyba jedne z pierwszych horror-mmo Dragon Nest - NEXON to mówi samo za siebie ;p koreański shit Seven Souls Online - nie grałem, ale wygląda podobnie jak Vindictus - takie sobie action mmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 OMG zobaczcie nowy THQ Humble Bundle http://www.humblebundle.com/ Takiej okazji chyba jeszcze nie było, THQ musi mieć na prawdę poważne problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Dodam, że są dwa klucze steam. Jeden do Saintrows, a drugi do pozostałych gier razem wziętych. Tak w ogóle to wszystkie środki na THQ, bo jak gdzieś ktoś napisał: " They ARE the charity that needs the money!". :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 U ladna paczka, wzialem bundla z SR3 + 100% dla THQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Miałem nadzieje ze Secret World przejdzie na f2p ale niestety nie zapowiada sie na to. Ciekawi mnie rowniez nowa propozycja Gstar :> Hmmm czyli Requiem i D&D mozna sprobowac:> Swoja droga bardzo lubilem nwn :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Podobno sprzedali "tylko" 1.5 mln kopii Darksiders 2 (przy 2 mln gra by się zwróciła) i są problemy z przekonaniem wydawców do stworzenia trójki. Ja też kupiłem, chociaż głównie z powodu Company Of Heroes, Darksiders 1 kupiłem już jakoś w marcu na wyprzedaży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 kupione, wszystko na napiwek HB, bo platforma zacna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 do niedzieli mozna na steamie zagrac za darmo w endless space, rewelacyjna strategia 4X w kosmosie (cos jak cywilizacja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Ja tam dałem na THQ ok. 90% niech inni też mają chociaż parę centów z tego ^^ Na Facebook'u napisali, że tylko w 1,5h sprzedali paczek za ponad 200k $ EDIT: hehe teraz już 500k Edytowane 29 Listopada 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Na stronie glownej masz w tabelce podane ile juz zebrali, w tym momencie ponad 967.000$ Zazwyczaj po tygodniu dorzucaja cos dla tych ktorzy zaplacili average, po cichu licze na Darksidersow II ale chyba troche bujam w oblokach. Edytowane 29 Listopada 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruciaszek10 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ceny ostatnio na Steam wymiatały. Pełen komplet CS-a wraz z nową betą za 30 zł, GTA IV i CIV V podobnie. Poluje jeszcze na kilka takich akcji by trochę rozbudować zaplecze gier. Nie wiecie czy będą kolejne do końca roku na Steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Napewno beda, przeciez gwiazdka sie zbliza. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Zostały mi dwa klucze do FIFA 10 z promocji opisanej wyżej: B9DV-W295-J2TE-C6FZ-Q9ZU CTHZ-2SAW-NBBX-8SS9-66GL Nie korzystałem z tych kluczy, ponieważ miałem swojego na mailu, jednak do origina wpisałem go już po zakończeniu promocji - gra się dodała, ale mam z pobraniem gry. Zawsze wyświetla błąd i żebym spróbował później... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Żal nie skorzystać Niestety z pewnych przyczyn technicznych, przelew będę mógł zrobić dopiero jutro, mam nadzieję, że duźo nie podskoczy. Od 20 podskoczyło o jakieś 40 centów. To do jutra chyba 7 dolców nie przekroczy. @klecior: Na Darksiders 2 IMO nie ma co liczyć, ale może pierwszą albo drugą część SR dorzucą. Edytowane 30 Listopada 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Ceny ostatnio na Steam wymiatały. Pełen komplet CS-a wraz z nową betą za 30 zł, GTA IV i CIV V podobnie. Poluje jeszcze na kilka takich akcji by trochę rozbudować zaplecze gier. Nie wiecie czy będą kolejne do końca roku na Steam? CS:GO już nie jest betą od około 2 miesięcy... Ceny były w miarę, chociaż tyle ile ty dałeś za GTA IV Complete to ja dałem za GTA Complete pack w zimowej promo rok temu na steamie ;) Na steamie generalnie są takie 4 wielkie promo wyprzedaży (każda na daną porę roku) + od czasu do czasu jakieś promo tygodnia czy dnia (-75% na coś itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...