Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.11.2012 o 23:00, Makduf napisał(a):

Midnight Club 2 ta gierka wymiata nawet po tylu latach Dołączona grafika

Zgadzam się w 100%

Kiedy zaczynałem grać używałem klawiatury. Był niezły hardcore. Od ok 75% gry powtarzanie wyścigów dziesiątki razy to była norma.

Teraz znów zacząłem grać, ale używam pada i muszę przyznać, że jest jakby łatwiej, ale śmigam dopiero po LA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlugo gralem w l2 ale nowe kroniki to juz nie to samo(z masy klas zrobili 6-7 glownych?), potem troche w C9 ale puste instancje plus dysbalans klas odrzucil mnie, (dziwnie ze max lvl mozna zrobic solo) Runes of Magic niestety gra wymarla, malo osob w to gra. Takze ciezko znalesc cos :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Biedronce są gry po 20zł:

Batman AA, Bionic Commando, Europa Universalis 3: złota edycja, GTA Trylogia, Lego Indiana Jones 2, Legacy of Kain: Antologia, Śmierć Orkom(Orks Must Die!:P), Resident Evil 5 i coś tam jeszcze. Mozna sprawdzić w gazetce z 19.11. Dzisiaj jeszcze widziałem w sklepach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do HF, GoD to byly 2 tygodnie przygody i stwierdzilem ze starczy mi.

Grał ktos w:

- Dungeons and Dragons Online,

-Seven Souls Online,

-Dragon Nest,

-Requiem Memento Mori?

Bo mam te gry na celowniku i jestem ciekawy jak sie sprawuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D&D - całkiem ciekawe ale też jest sporo ograniczeń dla zwykłych F2P, wiadomo te gry utrzymują się z cash shopów. Masz sporo ras i klas postaci do wyboru i nawet dobrze wygląda jak na swój wiek. Jak masz z kim grać to nie zaszkodzi sprawdzić :)

Requiem - typowy grinder, ale swego czasu było ciekawe, bo to chyba jedne z pierwszych horror-mmo

Dragon Nest - NEXON to mówi samo za siebie ;p koreański shit

Seven Souls Online - nie grałem, ale wygląda podobnie jak Vindictus - takie sobie action mmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno sprzedali "tylko" 1.5 mln kopii Darksiders 2 (przy 2 mln gra by się zwróciła) i są problemy z przekonaniem wydawców do stworzenia trójki. Ja też kupiłem, chociaż głównie z powodu Company Of Heroes, Darksiders 1 kupiłem już jakoś w marcu na wyprzedaży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie glownej masz w tabelce podane ile juz zebrali, w tym momencie ponad 967.000$

Zazwyczaj po tygodniu dorzucaja cos dla tych ktorzy zaplacili average, po cichu licze na Darksidersow II ale chyba troche bujam w oblokach. Dołączona grafika

Edytowane przez kelcior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.11.2012 o 09:34, introvert napisał(a):

Zostały mi dwa klucze do FIFA 10 z promocji opisanej wyżej:

B9DV-W295-J2TE-C6FZ-Q9ZU

CTHZ-2SAW-NBBX-8SS9-66GL

Nie korzystałem z tych kluczy, ponieważ miałem swojego na mailu, jednak do origina wpisałem go już po zakończeniu promocji - gra się dodała, ale mam z pobraniem gry. Zawsze wyświetla błąd i żebym spróbował później...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żal nie skorzystaćDołączona grafika Niestety z pewnych przyczyn technicznych, przelew będę mógł zrobić dopiero jutro, mam nadzieję, że duźo nie podskoczy. Od 20 podskoczyło o jakieś 40 centów. To do jutra chyba 7 dolców nie przekroczy.

@klecior: Na Darksiders 2 IMO nie ma co liczyć, ale może pierwszą albo drugą część SR dorzucą.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.11.2012 o 22:19, maruciaszek10 napisał(a):

Ceny ostatnio na Steam wymiatały. Pełen komplet CS-a wraz z nową betą za 30 zł, GTA IV i CIV V podobnie. Poluje jeszcze na kilka takich akcji by trochę rozbudować zaplecze gier. Nie wiecie czy będą kolejne do końca roku na Steam?

CS:GO już nie jest betą od około 2 miesięcy...

Ceny były w miarę, chociaż tyle ile ty dałeś za GTA IV Complete to ja dałem za GTA Complete pack w zimowej promo rok temu na steamie ;) Na steamie generalnie są takie 4 wielkie promo wyprzedaży (każda na daną porę roku) + od czasu do czasu jakieś promo tygodnia czy dnia (-75% na coś itp)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi