Elbios Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ta gra WYMIATA, właśnie przeszedłem na jeden raz. Dużo więcej straszenia niż w podstawce, co najmniej dziesięć razy krzyknąłem na cały głos "JEZU!" podczas gry :lol: Przepiękne wybuchy, dużo strzelania, jak i w podstawce. Szkoda tylko że mi pare razy wywaliło, i czasem przycinało (zmniejszanie detali nie pomagało). AI jak zwykle rządzi, można walczyć taktycznie a nie jak serious sam :wink: polecam fanom podstawki :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Gra bezproblemowo dziala bez patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 no to jest jedyna ciekawa strzelanka od czasu prey (mówię o dodatku), coś kiepsko z tego typu grami ostatnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 co mi sie przydarzylo podczas grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Właśnie zacząłem grać w Extraction Point i mam problem z dźwiękiem. Mianowicie gdy strzelam to słychać to z opóźnieniem albo wcale. Jest to strasznie denerwujące. Mam zainstalowanego patcha 1.08. Ktoś się z tym spotkał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jeśli występują problemy z dźwiękiem trzeba zaistalować... na właśnie nie pamiętam co- jest na płycie z gierką... WMAcodecs czy cóś? Opisali to w readme.txt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Właśnie zacząłem grać w Extraction Point i mam problem z dźwiękiem. Mianowicie gdy strzelam to słychać to z opóźnieniem albo wcale. Jest to strasznie denerwujące. Mam zainstalowanego patcha 1.08. Ktoś się z tym spotkał ? Ewentualnie dxdiag i przyśpieszenie sprzętowe na minimum a kodeki to jakie używasz bo FEAR nie lubił ACE mega codec pacs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ogólnie ace mega powodują bardzo wiele problemów z grami . Ja używam allin1 i od tego momentu 0 problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 co mi sie przydarzylo podczas grania :) Boże, stary... czemu tam jest tak jasno?? Jak chcesz poczuć klimat skoro sobie aż tak rozjaśniłeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 remek ustaw fizyke gry na cos wiecej niz low to nie beda sie robily takie farmazony. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 PiPoL rozjasnilem to przez office picture manager ath a gdzie to fizyke sie przestawia bo przyznam szczerze ze nie wiedzialem ze jest taka opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 PiPoL rozjasnilem to przez office picture manager Chyba, że tak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 PiPoL rozjasnilem to przez office picture manager ath a gdzie to fizyke sie przestawia bo przyznam szczerze ze nie wiedzialem ze jest taka opcja No gdzies w opcjach poszukaj, w advanced chyba byla, czy jakos tak. Jak sie da na low, to zwloki potrafia sie walac po mapie i obijac o sciany, wpadac w rozne obiekty itp. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumak Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 No gdzies w opcjach poszukaj, w advanced chyba byla, czy jakos tak. Jak sie da na low, to zwloki potrafia sie walac po mapie i obijac o sciany, wpadac w rozne obiekty itp. ;] Mam ten sam proble co bilgejtz....ale jak mam odpalic obraz gry...skoro mam komunikat zeby wylaczyc wirtualne napedy i oprogramowanie emalacyjne(deamon).O co chodzi?? Mam ten sam proble co bilgejtz....ale jak mam odpalic obraz gry...skoro mam komunikat zeby wylaczyc wirtualne napedy i oprogramowanie emalacyjne(deamon).O co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Mam ten sam proble co bilgejtz....ale jak mam odpalic obraz gry...skoro mam komunikat zeby wylaczyc wirtualne napedy i oprogramowanie emalacyjne(deamon).O co chodzi?? Mam ten sam proble co bilgejtz....ale jak mam odpalic obraz gry...skoro mam komunikat zeby wylaczyc wirtualne napedy i oprogramowanie emalacyjne(deamon).O co chodzi?? Może o to, że grasz na piracie? :lol: Pomyliły Ci się fora kolego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Mam ten sam proble co bilgejtz....ale jak mam odpalic obraz gry...skoro mam komunikat zeby wylaczyc wirtualne napedy i oprogramowanie emalacyjne(deamon).O co chodzi?? Mam ten sam proble co bilgejtz....ale jak mam odpalic obraz gry...skoro mam komunikat zeby wylaczyc wirtualne napedy i oprogramowanie emalacyjne(deamon).O co chodzi?? Polecam kupno oryginała na pewno pomoże B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Spolszczenie: http://rapidshare.com/files/4812820/FEARL_XP.rar.html Osobiście nie sprawdzałem ponieważ jeszcze nie instalowałem tego dodatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Wie ktos moze czy da sie ustawic panoramke w dodatku? Podstawke tak ladnie przeszedlem w 1440x900 a tutaj brak wide aspectu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Da sie ustawic. ;] Sam galem w 1280x800 i aspect ratio bylo zachowane. ;) http://www.widescreengamingforum.com/forum...opic.php?t=7277 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Musze przyznać że owy dodatek jest znacznie lepszy od podstawiki. Więcej strachów (akcja z drabinka ponownie rządzi), więcje walki (minigun hehe) i więcje wkręt i krwi (czsami przeginają) ... tak powinien wyglądać FEAR od początku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 W tej gierce mozna jakos wlaczyc 1280x1024 rozdzialeczke ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Poradziłem sobie z dźwiękiem ale mam problem z Interval 06. Załatwiam na początku kilku gości i gierka mi się wiesza :angry: Raz szybciej raz później, ale ZAWSZE się wiesza jak wchodzę na schody. Pomóżcie bo już nie wiem co robić. Przeinstalowałem dodatek, zainstalowałem nowe drivery, nawet ustawiałem wszystko na LOW i nie pomogło. Ktoś ma jakieś pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 W tej gierce mozna jakos wlaczyc 1280x1024 rozdzialeczke ? :) masy 2 posty wyżej w linku podanym przez kolegę Santiego opisane jak zmienić rozdziałkę wcześniej w topicu też jest to opisane czytać to nie łaska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinema Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 mam pytanko po zaistalowaniu patcha 1.08 znikła mi bron z reki został sam celownik na ekranie cienie na podłodze pokazują ze mam w rece broń a na ekranie nic nie widze poza celownikiem jak ustawić cfg lub gdzie tego szukać w opcjach ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 EP lepszy od podstawki? omg ile mozna biegac po tych samych teksturach co? Lokacje mozna zapisac mniej wiecej w takim schemacie korytarz -> magazyn ->korytarz -> schody - >magazyn -> magazyn -> parking ->magazyn ->korytarz jedyny pozytyw to naprawde duzy ladunek strachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nareście przeszedłem ! Dodatek świetny jak i podstawka. Tylko dalej nic nie rozumiem z tego zakończenia. I dlaczego raz ten chodzący horror nam pomaga a raz gnębi zjawami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.D Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Na gwiazdkę dostałem podstawową wersję F.E.A.R`a i bardzo mi się spodobała :) Widze po opiniach, że warto zagrać w Extraction Pointa...musze sobie takowego sprezentować i mam jedno pytanie: czy EP wymaga zainstalowanej podstawowej części gry?? Być może była odp na to pytanie w tym temacie ale najwyraźniej nie dopatrzyłem się jej :) Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tak wymaga. Ja powiem tak, podstawka mnie wciagnela maksymalnie, w dodatek przeszedlem kilka plansz i odstawilem, widocznie nasycilem sie juz podstawka i nie chcialem ogladac tego samego po raz 2gi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 na gram.pl jest promocja dodatek do fera po 19zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tak jak kiedys napisalem (2 posty wyzej) nasycilem sie wtedy fear'em i juz nie chcialo mi sie grac w xp, teraz co innego, szukalem jakiegos fpp po niedosycie zwiazanym ze stlk i przypomnialem sobie o dodatku. :] Niech ktos mi powie, ze grafa jest brzydka... No i te cienie. Wszystko to na zaledwie srednich ustawieniach graficznych. ^_^ No i ten klimacik, ciemno, sluchawki i krew sie leje po scianach. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...