Gość Bio Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Niedługo będę sobie załatwiał logitecha g5 :] i mam dylemat. G5 będe miał tylko do grania dla mnie (q3 i'm back :D ) a drugi logitech (zwykły optical) dla reszty rodzinki do obsługi windy. I mam pytanie. Jak zrobić, żeby 2 myszki mogły chodzić prawie na raz bez odłączania którejś z nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Raz przez przypadek podłączyłem starą myche pod ps2 i nie odłączyłem tej od usb, i działały obie naraz :D Spróbuj u siebie :) BTW - topic niezabardzo chyba pasuje na oślą :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Po prostu podlacz obie.. ale kursor wciaz bedzie jeden ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 hehe, gorzej jak rodzinka będzie chciała używać tej "fajniejszej" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Jak podlaczysz obie pod usb nie wiem czy bedzie dzialac, wiec podlacz jedna pod ps/2 PS Samolub nie da rodzinie G5 sie pobawic :lol: Edytowane 14 Maja 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Też tak kiedyś kombinowałem jak przyniosłem do domu świeżego, pięknego razera ;) A rodzince sie bardzo spodobał i tłuści go już każdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Jak podlaczysz obie pod usb nie wiem czy bedzie dzialac, wiec podlacz jedna pod ps/2 bedzie dzialalo bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ojjj nie ładnie! ;-) Co ci zależy? Przecież już bardziej ci obudowy od g5 nie zedrą... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 tak samo ja, jakis miesiac zniecierpliwiony podłczyłem moja now(działa.. ;) ) mysz a4techa na usb i miałem dwie mychy. Zaskoczony byłem efektem bo zrobiłem to w windowsie i jakby zapominajac ze miałem juz jedna.. Dwóch debili miałoby fajan zabawe, np kto kliknie na czyj przycisk.. ;) hehhe Trzeba tylko napsiac jaksi prosty program do naliczania punktow keke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Trzy urządzenia wskazujące na raz też działają: Myszka na ps2 (touchpad w lapie) Myszka na usb Tablet na usb Możesz śmiało podłączać ;) Ale jaja są jak berety, jak się wszystkim na raz rusza... .:.:edit:.:. Szkoda że siora kompa nie zostawiła, bo bym przetestował cztery na raz :lol: Edytowane 14 Maja 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) No to wreszcie jakiś niezły pomysł na heroesa :D po co wymieniać się mychą i wszystko co minute przestawiać skoro można mieć dwie :D istnieją jakieś przejściówki ps2<>usb ? ;] Gorzej jak sąsiad zacznie mi przeszkadzać ;] Edytowane 14 Maja 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 istnieją jakieś przejściówki ps2<>usb ? ;] Gorzej jak sąsiad zacznie mi przeszkadzać ;] Oczywiście, że tak. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ja mam teraz 2 podpiete, pod usb, działają bez problemu. Musisz tylko pamiętać że zwykły optyk ma mniej dpi od G5, więc czułość w Windowsie (panel sterowania -> mysz) musi być innna, chyba że on-fly w G5 możesz zmniejszyć do 400dpi(chyba tyle mają zwykłe optyki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 mi dzialaly nawet 3 myszki od razu jedna na ps2 i dwie na usb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Nie ma problemu. Ja miałem podłączone 2 myszki USB i ps. ps. ostatnio dokonałem ciekawego odkrycia ;) : podłączyłem 3 klawiatury do kompa ( 2 USB i PS2 ) , oczywiście wszystkie razem świetnie działały , ale ciekawe jest to jak świetnie są zsynchronizowane wszystkie 3 zestawy 3 lampek ( numlock, scrolllock i capslock ) :lol: , w nocy efekt cool :) Edytowane 14 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 hmmmm no to przekładam starego opticala na PS/2 a jak kupie G5 to ładnie do usb idzie (chyba wyczyszcze nawet port ;p ) a rodzinka będzie miała zakaz dotykania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...