Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra mówie Wam Dobranoc :P

BTW: Sikor dwie taczki jedna Zywca, druga Stronga fajny pomysł. Może Ci załatwie takie fajne taczki :P :) Ale pewnie będzie tylko połowa tych taczek bo sam troche po drodze wypije :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Podwedź dla mnie Dodge Vipera, zawsze chiałem go mieć.

spoko to bede, jak dobrze pamietam to ty mieszkasz cwiartki 1/2? Edytowane przez 21 11 1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Ur6aN nie mam :D Czy to znaczy że do 18 lat trzeba być tępionym :P ? Nie z taczki :D Znam sklepy w których sprzedają ale tak spróbowałem :D Dowodzik to tylko formalność :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwila nacisnalem wlacznik swiatla i w calym ogrodzie poslzy swiatla i pierd... 2 bezpieczniki - lol :) Az musze sie heinekenka napic z wrazenia :D BTW - co z polchatem,czemu tam juz nie wchodzicie ??

Edytowane przez HDR_o9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko to bede, jak dobrze pamietam to ty mieszkasz cwiartki 1/2?

Nieeee, ćwiartki 3/4 :)

Coś błysnęło, wyszedłem na dwór sprawdzić. Ledwo otwarłem drzwi to jak pi%$#ło to od razu je zamknąłem. Zrobiłem herbatę i siedzę przed kompem, czytam post 21 11 1991 i chciałem poprawić nazwę ulicy. Chwytam za klawe i sruuuuut potraciłem szklankę ! Wrzątek poleciał mi na brzuch, dobrze ,że zdążyłem szybko wstać bo by jeszcze co innego ucierpiało ! Nie mam nic na oparzenia, może być krem po opalaniu ?

Ide zajarać faje.

EDIT---------------

Krem po opalaniu dał radę !

Śpicie ?

Kit, gasze światło ... PeestRRRRyyyKKKKkk !

Edytowane przez Szalony Ahmed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema spamery!!!

Twinmosy 768 haha :) Wygrywam

no jak narazie zaraz zobaczymy może ktoś jeszcze coś dożuci!!!

Ur6aN nie mam :D Czy to znaczy że do 18 lat trzeba być tępionym :P ? Nie z taczki :D Znam sklepy w których sprzedają ale tak spróbowałem :D Dowodzik to tylko formalność :P

a czy ja mam?? a czy jak nie piję?? oczywiście że to chory pomysł z tym alkoholem że od 18 latek, w niemczech jest od 16 i jest git.

ja też mam sklep w którym sprzedają bez dowodziku he-he:lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

U mnie 80km od wawy co dopiero była burza i lało :( Chyba mi melanż nie wypali. A gdzie ten sklep masz to może wpadne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Nie to było do Ur6aN :P Ja tam pracuje w szkole jako uczeń... to jest najgorszy zawód, harujesz i jeszcze nie dostajesz pensji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...