pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Witam w piękny niedzielny poranek :P U mnie sucho i niebo z chmurkami, ale jest parno :-| Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dzień Dobry Bardzo :) U mnie narazie też ok, słonko świeci, mało chmurek, ale zaś chyba będzie duszno :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja mam już dosyć tej duchoty :? Średnio 1 koszulka na dzień - tak się przez to pocę. Jeszcze mam alrgię a te wszsytkie pyłki są baaardzo stężone :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nom alergia jest bardzo uciążliwa, czasem można dostać ostrych napadów nerwowych (chociaż jak złapie na lekcji to dobra rzecz, nauczycielka nie może lekcji przeprowadzić :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 a ja się ciesze że jest gorąco najpierw narzekanie na zimę, a teraz jak jest ciepło to też źle ? jak dla mnie - wypas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A u mnie dzisiaj deszczyk pada, a wczoraj było ok 30C. Jak przestanie lece na działeczke ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 wstalem... suuuszy... kapec w mordzie.... ide czegos sie napic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 kurde znowu nie ma slonca !!!!! :mur: Mnie tez suszy ale poroblem w tym ze nic nie pilem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja też teraz wstałem. Na dworze cieplutko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja też teraz wstałem. Na dworze cieplutko :) JROX urosły Ci już te truskawki?? :razz: Jak tak to podziel się :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wczoraj to miałem ponad 20 zerwanych, dzisiaj też coś koło tego :) Poziomki też rosną :D Heh jak chcesz to bierz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jest pochmurno i przyjemnie :razz: Jutro biwak biwak biwak:D Całe 2 dni chlorzenia wody, bronków i siarkofrutów :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wczoraj to miałem ponad 20 zerwanych, dzisiaj też coś koło tego :) Poziomki też rosną :D Heh jak chcesz to bierz ;) A gdzie mieszkasz to się przejade po truskawki :P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 a u mnie dla odmiany jest gorąco. a co do truskawek to do mojego domciu 5 km dalej jest cała plantacja 3 pola :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Barbarzyńcy obudzili mnie 20 minut temu, w samym środku nocy tylko po to ,żeby złożyć mi życzenia :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Barbarzyńcy obudzili mnie 20 minut temu, w samym środku nocy tylko po to ,żeby złożyć mi życzenia :mur:a z jakiej okazji życzenia?? bo urodzinek nie masz dzisiaj chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Szalony Ahmed - cokoliwek to za okazja - JAK NAJWIECEJ CHLANIA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nu racja chlania do ***** :D a to może się wkręcimy na imprę :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Maciag To masz całe 2 województwa do przejechania, a jak byś się uparł to nawet 3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam w piękny niedzielny poranek :P U mnie sucho i niebo z chmurkami, ale jest parno :-| U mnie wczoraj do 14 było gorąco, o 14:30 spadł deszcz, o 16 jak wyszedłem na dwór to czułem się jakbym był w saunie, było tak duszno, parno i gorąco ze myślałem ze nie wytrzymam. A dzis milutko, słoneczko swieci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 u mnie w dalszym ciągu jest gorrrrąco :D dobra pora na brovarka:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 U mnie na dworze zimno, ale zaraz jade do swojego kotka to bedzie bardzo goraca i parno :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 siema! rano było przyjemne ciepło ale nie gorąco a teraz znowu się zaczyna z człowieka lać a idę spać :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 a tak odrywając się od pogody :D to jak dzisiaj obstawiacie mecz Brazulii?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A z kim grają, z Australią ? 4:0 :D no chyba, że znowu Ronaldo będzie i zamiast biegać sobie pospaceruje po boisku ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A z kim grają, z Australią ? 4:0 :D no chyba, że znowu Ronaldo będzie i zamiast biegać sobie pospaceruje po boisku ;pRonaldo podobna ma już forme i ma szczelac bramy:P jak to prawda co może być wynik 6:0:P i czekam na dudo goli :D ps. a ja daję 3:0 dola Brasil :D a mykam potewm wpadnę po meczy Brazyli :D mam nadzeję że będzie nas tuytaj trochę więcej :D pozdro a pogoda jest ładna :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 na podkarpaciu niby słońce, raz zachodzi, raz się pokazuje. idę się trochę na polku poopalać, mp3 playerek w uszy i gazetka i leżę na hamaku, life's good :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wy to macie dobrze u mnie w pomorskiem ciepło ale pochmurno... wczoraj burza była..... pogoda taka w kit... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 U mnie parno , nigdzie nie ide siedze w domu i odpoczywam bo jutro znowu do roboty. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) A u mnie jakieś 30 minut temu padało :P Teraz jest fajnie na dworzu :D JROX a jakie mam te województwa przejechać?? :) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...