Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nawet gdyby ... nie zmienia to faktu ,że zarąbiście by stepował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 spróbuj 2 albo 3 razy trzej królowie wtedy kiedy masz się zalogować i jak komp należy do jakieś lamy to istnieje szansa że na adminie niema chsełka kilka razy mi się tak udało ale skutkuje tylko u noobówja myśle że win xp tworzy jakieś konto dla pracowników microsoftu albo coś takiego z jakimś uniwersalnym hasłem bo tak to jak by naprawiali windy od lamerów którzy odają kompy do serwisu jak im system pada albo zapomną hasła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 zawsze pozostaje ikonka "podpowiedź" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wszyscy spac bo przyleje pasem kanalie jedne :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Her kanalepto sie nie denerwować, my tu jeszcze posiedzimy ... :P Zresztą wczoraj zgasili światło i tak siedzileiśmy dalej :P W pokoju znowu mam taki gorącz ,że chyba woda w butelce się niedługo zagotuje :mur: Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 opciong :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) W pokoju znowu mam taki gorącz ,że chyba woda w butelce się niedługo zagotuje mur.gif U mnie to samo, siedze sobie w samych majtkach i jeszcze czuje jak mi pot z nog splywa... Lece pod zimny prysznic i do lozka :wink: Edytowane 20 Czerwca 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ide spac jutro kolejny dzień prażenia się w słońcu ale co sienie robi dla kasy :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie dość ,że gorąco to jeszcze nawiedziły mnie jakieś dziwne robaki których wcześniej nie widziałem. Duren i upierdliwe jak byk KUR%#$$^ Wlatuje taka świnia, uderza o mnie i wywraca się na plecy po czytm macha nogami i nie umie wstać ... i tak kończy sie jej marny żwyot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 lol caly dzien nie moglem sie dostac na forum ppc... dopiero mi sie udalo... a juz trzesiawek zaczynalem dostawac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Też dopiero wszedłem na forum :? ale strasznie mi net muli :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Właśnie przeszedłem sobie całego Q3A na najłatwiejszym poziomie Niecałe 3h :) Wie ktoś co z tymi rozgrywkami userów PPC w Quakea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 a ja sobie takie hamburgery 3 zrobilem.. tak sie najadlem ze sie ruszac nie moge :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzis spedzilem czas z zajebista kumpela siory (szkoda,ze ma boya :() , poprzytulalem sie,swietnie pobawilem :rolleyes: Boshe jak mnie sie teraz kobiety chce u boku to kot tylko wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Dzis spedzilem czas z zajebista kumpela siory (szkoda,ze ma boya :() , poprzytulalem sie,swietnie pobawilem :rolleyes: Boshe jak mnie sie teraz kobiety chce u boku to kot tylko wie przejdzie Ci ;) ja zyje juz pare lat bez kobiety i jest dobrze ;) przynajmniej mi przeszlo ;) Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Dzis spedzilem czas z zajebista kumpela siory (szkoda,ze ma boya :() Chłopak nie ściana , mozna przestawić ... ale konsekwencje ... EDIT--------------------- Chcałem zgasić ale nie ma po co bo na dworze już widno ... Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 wstałęm po 4,5 h sny jakiś dziwnie taki nie wyspany pogoda jak narazie ładnie ale nie najlepiej się zapowiada bo taki upał żemasakra 2,5 gb visty mi gdzieś wcieło masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Kurdę u mnie za oknem układają chodnik :blink: Piszczą, walą, spać nie można ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 u mnie to będzie za nie długo bo jakiiś dwa tygodznie temu stary zerwali krawężniki stoją na drodze a robotników ni widu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Poszedłem spać około 2:30. Wstałem o 7:58. Nawet nie jestem specjalnie zmęczony. Trzeci taki dzień z rzedu. Niestety dziś też świeci słońce i upał jak na pustyni. Ja chce 16*C albo deszcz, albo jedno i drugie. Nadal jestem przeziębiony. Kasy na koncie mniej niż się spodziewałem. Jedyny plus tego cholernego lata, to fakt, że można o uczelni na chwilę zapomnieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Poszedłem spać około 2:30. Wstałem o 7:58. Nawet nie jestem specjalnie zmęczony. Trzeci taki dzień z rzedu.ja mam im krucej śpie tzn ale nie mniej niż 4 h to mi się chce mniej spać niż jak śpię dłużej EDIT: ale fajną liczbę postów mam 222 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a mnie kumpel obudzil telefonem... stwierdzajac ze zaraz bedzie u mnie.. qrde.. zeby budzic ludzi o 8 w nocy... dobra.. zrobilem siku i ide dalej do lozka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a mnie kumpel obudzil telefonem... stwierdzajac ze zaraz bedzie u mnie.. qrde.. zeby budzic ludzi o 8 w nocy... dobra.. zrobilem siku i ide dalej do lozka ;)a po co o 8 w nocy kumpel do ciebie ma przyść?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) stwierdzil ze ma kase ktora mi wisial to musi mi ja oddac poki nie wydal :P Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Cze dziś !! Co tam słychać?? Wiecie jaką mam temperature w pokoju!!?? 27*C i to o 10 rano :blink: Masakra!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 załosny ten temat jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 załosny ten temat jest Cóż za złota myśl... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Chłopak nie ściana , mozna przestawić ... ale konsekwencje ...Zawsze mozna to ukryc :) Moj kuzyn juz od roku smiga z panna, ktora ma boya i daje sobie (ta panna) spokojnie rade wiec kto wie haha :) Dzis chcialem komputer zostawic na nocke, a tu jak nie zagrzmialo tuz pod moim domkiem !!! Ciagle ktos robil zdjecia wiec wolalem wyciagnac z obudowy kabel zasilajacy i sieciowy. Swoja droga jak masz pewnosc, ze Twojemu komputerowi nic nie jest (wole to robic gdyz w czasie ostatniej wielkiej burzy - 14 czerwca 2005,14 godzinna burza poszly 2 komputery mimo,ze byly tylko wylaczone)) to burza to piekna sprawa. Lezysz sobie w nocy zastanawiajac sie nad roznymi motywami a co dwie sekundy zdjecia robia :) Piekna sprawa,polecam przy otwartym oknie :D 103 owned - bez cheatowania mi :D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 załosny ten temat jest 6 dni na forum i już ocenia :blink: IMO jesteś zbyt negatywnie do niego nastawiony. Napisz coś na temat - od razu Ci będzie lepiej B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) załosny ten temat jest tak jak Ty piszac takie rzeczy :) nie zawsze trzeba rozmawiac o procesorach i windowsie... my chyba takze mamy prawo do pogadania o dziewczynach, pogodzie, browarach... :) zreszta... kto Ci kaze go czytac... Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...