Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Hmm a 18 lat skonczone ? Bo jak na ulicy mialbym pic to wole nie z malolatami. Szkoda ze nie we Wrocku Zavader ;)

Nie, ale nie musze pić piwa, moge cole albo soczek :) .

Skonczone nie skonczone, mi tam rybka, ja dowodzik mam ;]

A co do ludzi, no to tak, zeby z 5-6 osob bylo, na pola mokotowskie mozna isc tudziez w bardziej cywilizowane miejsce ;]

Pola mam blisko więc mi by pasowało, ale jade do Kampinosu na polowanie z dziadkiem :D . Można jeszcze w sierpniu jakieś spotkanie zorganizować ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

El0 ;]

Kto dziś w Wawce, tak koło 20-21 się by wybrał na jakieś piwo w centrum lub okolicach ? Nie chce mi sie siedzieć w domku, to może by sie zebrała ekipa jakaś 4-5 osobowa, to już można popić i pogadać na luzie ;]]

Pisać i się chwalic kto ma czas, albo wolna chate ;]

Czyli gdzie dokladnie? Jak znajde jeszcze kogos z brodna to moge jechac, bo samemu nie bedzie mi sie chcialo :) A teraz ide robic jajecznice ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, iż Skrytobojca ma ZPP, chciał abym coś tu wstawił od niego. :)

Dołączona grafika

http://www.eforum.e9.pl/viewtopic.php?t=408

Mówisz grzechu_1990, że kim jesteś ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acha, Skrytobojca pozdrawia spamerów (ja również). ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, Ziomek z Kielc, chyba jedyny na tym forum.... :D :wink:

elo :D

lepiej zeby jutro nie padalo na trasie kielce - krakow bo planuje wyjazd do wujka o godzinie 10-11 (wiem jade na najwikeszy upał ale cicho i tak mi bezdie wiater wiał wic nie zasłabne:P), a dzisiaj juz troche pogroziło tzn pobłyskało sie troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej to Ty mi powiedz co se mam w poscie poprawic oprocz kilku literowek typu 'najwikeszy' :P nieno w sumie to sa 3 troche oczojebne ale ujda w tłoku ;] a jeszcze lepiej mi powiedzcie czy mnie policaje nie zlapia na trasie jak nie bede mial karty rowerowej a 18 lat nie mam :>

Edytowane przez mlodass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo :D

lepiej zeby jutro nie padalo na trasie kielce - krakow bo planuje wyjazd do wujka o godzinie 10-11 (wiem jade na najwikeszy upał ale cicho i tak mi bezdie wiater wiał wic nie zasłabne:P), a dzisiaj juz troche pogroziło tzn pobłyskało sie troche

lepiej to Ty mi powiedz co se mam w poscie poprawic oprocz kilku literowek typu 'najwikeszy' :P nieno w sumie to sa 3 troche oczojebne ale ujda w tłoku ;] a jeszcze lepiej mi powiedzcie czy mnie policaje nie zlapia na trasie jak nie bede mial karty rowerowej a 18 lat nie mam :>

1. Zdania zaczynamy wielką literą 10% + 3dni ZPP.

2. Nie ma takich wyrazów.

Dobra, ja tu widzę 10% + 7 dni ZPP. Teraz Sikor niech rozważy, czy dozwolona jest opcja "slangu" tak jak : "wiater", "policaje".

Pozdrawiam. :)

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O slangu Sikor nic nie wspominal z tego co pamietam ;)

Mykam spac bo musze wstac rano kolo 10 o_O Papa.

Edit: Bogini Bikini leci na Polsacie, czyli jeszcze spac nie ide ;D

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zdania zaczynamy wielką literą 10% + 3dni ZPP.

2. Nie ma takich wyrazów.

Dobra, ja tu widzę 10% + 7 dni ZPP. Teraz Sikor niech rozważy, czy dozwolona jest opcja "slangu" tak jak : "wiater", "policaje".

Pozdrawiam. :)

O ja pier.... Strażnik Teksasu. Zgłos ta sprawe na policje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo. Sam bym porozdawal % ale na chwile obecna kursor skoczylby mi na ZKU pewnie... :twisted:

Odnosnie pogody - super chlodek w porownaniu do zeszlego tygodnia. Opadow brak...Jeszcze.

I tylko zastanawiam sie nad zmiana klawiatury na cos bardzo cichego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...