AragornPL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Chyba tak. :blink: Na dodatek jest to narzędzie zła i szatana! :unsure: Oraz wytwór zboczonej masonerii z telewizji TVN :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Maciąga kupić się nie da, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard. :lol2: :lol: Bo ja nie jestem sprzedajny. :razz: :lol: Stop płatnej protekcji !! :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zastanawialiście się kiedyś, czym są Muminki? :blink: :lol2: Hipopotamkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zastanawialiście się kiedyś, czym są Muminki? :blink: :lol2: Ja jeszcze nie zadawalem sobie tak waznego pytania. ;) Zawsze jednak intrygowalo mnie z jakiego szczepu pochodzi Wloczykij. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ze szczepu włóczykijów sękatych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 W taki wypadku skad pochodzi MALA MI? przeciez to nie moze byc czlowiek :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ufoludź nowej generacji. Z kosmosu podziemnego ;) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mała Mi to radioaktywny karzeł z marsa! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 FAQ, FAQ i jeszcze raz FAQ. ;) To jest najlepszy sposob na pozbycie sie %. :P A jakie to juz sam musisz pomyslec. B-)Jeszcze powiedzcie o czym to zrobie. A czemu prawie :>Ponieważ nie dam sie zabić ;) . O Grzechu back ;)Wiem że tęskniłeś ;] . To ja może trochę odbiegnę od zwyczajowego "cześć", "witam", "jaka dziś pogoda", "co będę dziś robił" oraz od "co robiłem wczoraj". To opowiastka: Narrator 1: "Kilka tygodni póżniej milicja znalazła baterie UPSa, na której znaleziono ślady włosów, sąd orzekł śmierć spowodowaną uderzeniem cięzkiego przedmiotu spadającego z niezabezpieczopnego regału. Wyspa przeciąnął sie leniwie, była 11.23 jeszcze tylko 3 godziny drzemki i nastepy dzień pracy z głowy, zerknął na półke, oddaloną 2m od miejsca w którym stał fotel administratora Narrator 2: Zaciągnął się Lucky Strikiem, odchylił głowę do tyłu i zastanowił się czy 15 calowy monitor wystarczy i to tak żeby wyglądało na wypadek ?? Narrator 3: prequel czyli co było wcześniej: już kilka miesięcy wcześniej policja w lasach okalających Chodzież znajdowała zwłoki. Zwłoki administratorów sieci komputerowych. Najczęściej zabitych uderzeniem czegość ciężkiego w głowę. Wyjątek stanowiła młoda administratorka spółdzielni mieszkaniowej - w tym przypadku zabójca najwyraźniej pomylił znaczenie słowa administracja - i zadusił kobietę zwojem papieru drukarkowego z wydrukami podwyżek za czynsz. Mając związane ręce policja aby zinwigilować środowisko administracyjne od wewnątrz poprosiła o pomoc dwóch specjalistów kryminologów-adminów: sierżanta K.I.Caja i plutonowego W.Y.Spę. Historia zaczyna się pewnego wieczora kiedy to Kazimierz Ildefons Caj oraz Wiesław Yarema Spa siedząc przy czterdziestym siódmym czteropaku jogurtu cytrynowego próbowali złożyć w sensowną całość kawałki zbrodniczej, makabrycznej układanki. Zadzwonił telefon..." edit: Cudzysłów jeden posiałam. Powiesz z jakiej książki to jest, chętnie przeczytam :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Właśnie skończyłem "Zwodniczy Punkt" Browna. Polecam. Zaraz zabieram sie za "Cyfrową Twierdze". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Idę do sklepu bo mam pustą lodówkę. :blink: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja się zaraz wezmę za wypełnianie raportu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wróciłem!! :lol2: _1t_ a co za raport piszesz ? [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A mi sie nudzi. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mnie też się nudzi i dlatego napisałem dla siostry raport, w którym podsumowuje się ilośc sprzedanych kosmetyków :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 .:::PaStA:::. znajdź sobie jakieś twórcze zajęcie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja doły kopałem. <_< :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja doły kopałem. <_< :lol:Pod kim ;>. Ja wstałem o 9. Wreszcie pada deszczyk ;]. Zaraz trzeba będzie iść do sklepu. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam. A ja zaraz jadę po oponki do rowerku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja złapałem kontuzje na siłowni. Wszystko opisane jest w topicu o siłowni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Kurde zgubiłem klucz.... Chciałem iść nad wodę, a nie mam jak domu zamknąć. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Uuuuuu niedobrze. Zgubić klucz to coś strasznego. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Kurde zgubiłem klucz.... Chciałem iść nad wodę, a nie mam jak domu zamknąć. :( Ja klucz zgubiłem tylko raz..... 13 w piątek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Uuuuuu nie dobrze. Zgubić klucz to coś strasznego.Uuuu, faktycznie niedobrze. :twisted2: 10% + 1 dzień ZPP. EDIT: No, masz farta. Zdążyłeś wyedytować. Zaraz Ci zdejmę oprocentowanie i ZPP. :) Używanie automatów korekcyjnych nie powinno wyłączać myślenia. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam prof. Sikora ;]. Tylko jedna osoba dostała teraz ZPP i % ;>? A tak poza tym wyszło u mnie słońce i robi się znowu ciepło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Sikor jesteś wielki. Aha, nie używam żadnych korektorów ani takich innych. Opieram się na tym co miałem w szkole. W końcu 6 z pl'a dostałem :P A że szybko pisze to często robię literówki, które zazwyczaj edytuje. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sikor jesteś wielki. Aha, nie używam żadnych korektorów ani takich innych. Opieram się na tym co miałem w szkole. W końcu 6 z pl'a dostałem :P A że szybko pisze to często robię literówki, które zazwyczaj edytuje. Eee tam, wielki. Wszystkiego metr siedemdziesiąt cztery. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Idę sobie coś zrobić do jedzenia bo zgłodniałem od tego siedzenia przed kompem. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Eee tam, wielki. Wszystkiego metr siedemdziesiąt cztery. :-P"Mały Wielki Człowiek" :lol2:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja przed chwilą zjadłem sobie obiadek. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...