Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

FAQ, FAQ i jeszcze raz FAQ. ;) To jest najlepszy sposob na pozbycie sie %. :P A jakie to juz sam musisz pomyslec. B-)

Jeszcze powiedzcie o czym to zrobie.

A czemu prawie :>

Ponieważ nie dam sie zabić ;) .

O Grzechu back ;)

Wiem że tęskniłeś ;] .

To ja może trochę odbiegnę od zwyczajowego "cześć", "witam", "jaka dziś pogoda", "co będę dziś robił" oraz od "co robiłem wczoraj".

To opowiastka:

Narrator 1:

"Kilka tygodni póżniej milicja znalazła baterie UPSa, na której znaleziono ślady włosów, sąd orzekł śmierć spowodowaną uderzeniem cięzkiego przedmiotu spadającego z niezabezpieczopnego regału.

Wyspa przeciąnął sie leniwie, była 11.23 jeszcze tylko 3 godziny drzemki i nastepy dzień pracy z głowy, zerknął na półke, oddaloną 2m od miejsca w którym stał fotel administratora

Narrator 2:

Zaciągnął się Lucky Strikiem, odchylił głowę do tyłu i zastanowił się czy 15 calowy monitor wystarczy i to tak żeby wyglądało na wypadek ??

Narrator 3:

prequel czyli co było wcześniej:

już kilka miesięcy wcześniej policja w lasach okalających Chodzież znajdowała zwłoki. Zwłoki administratorów sieci komputerowych. Najczęściej zabitych uderzeniem czegość ciężkiego w głowę. Wyjątek stanowiła młoda administratorka spółdzielni mieszkaniowej - w tym przypadku zabójca najwyraźniej pomylił znaczenie słowa administracja - i zadusił kobietę zwojem papieru drukarkowego z wydrukami podwyżek za czynsz. Mając związane ręce policja aby zinwigilować środowisko administracyjne od wewnątrz poprosiła o pomoc dwóch specjalistów kryminologów-adminów: sierżanta K.I.Caja i plutonowego W.Y.Spę. Historia zaczyna się pewnego wieczora kiedy to Kazimierz Ildefons Caj oraz Wiesław Yarema Spa siedząc przy czterdziestym siódmym czteropaku jogurtu cytrynowego próbowali złożyć w sensowną całość kawałki zbrodniczej, makabrycznej układanki. Zadzwonił telefon..."

edit: Cudzysłów jeden posiałam.

Powiesz z jakiej książki to jest, chętnie przeczytam :blink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuuuu nie dobrze. Zgubić klucz to coś strasznego.

Uuuu, faktycznie niedobrze. :twisted2:

10% + 1 dzień ZPP.

EDIT:

No, masz farta. Zdążyłeś wyedytować. Zaraz Ci zdejmę oprocentowanie i ZPP. :)

Używanie automatów korekcyjnych nie powinno wyłączać myślenia. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor jesteś wielki.

Aha, nie używam żadnych korektorów ani takich innych. Opieram się na tym co miałem w szkole. W końcu 6 z pl'a dostałem :P

A że szybko pisze to często robię literówki, które zazwyczaj edytuje.

Edytowane przez v.e.n.o.m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor jesteś wielki.

Aha, nie używam żadnych korektorów ani takich innych. Opieram się na tym co miałem w szkole. W końcu 6 z pl'a dostałem :P

A że szybko pisze to często robię literówki, które zazwyczaj edytuje.

Eee tam, wielki. Wszystkiego metr siedemdziesiąt cztery. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...