JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Lubicie flaczki? Ja właśnie je jem :) Mi jest obojętne jakie, moga być nawet sojowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja nie lubie i to bardzo. Nigdy nie jadłem i nie będę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Dopuki nie spróbowałem to też nie lubiałem. Zacząłem od sojowych, a potem to już polubiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ale mi smaka zrobiliście. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Jak dla mnie, jedyną bardziej obrzydliwą rzeczą może być tylko "móżdżek" - Jak można to jeść :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mozdzek to nic, swinski ogon roxor ;] Flaki bleee, jak to mozna jest, to samo watrobka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No wiecie co. Ja kocham flaczki, wątróbkę. Nie powiem, są to mało ciekawe wnętrzności zwierząt, ale dobre, no i to się liczy. Móżdżków nigdy nie jadłem, jąder ani ogonów też nie, pora chyba spróbować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Flaczki sa zaj[pipi]te, szczegolnie jak sa dobrze doprawione :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Flaczki są cool !!! Muszą jednak być dobrze przyprawione i bardzo pikantne. Też ich kiedys nie jadałem, ale kiedyś gdzieś tam nie było wyboru i spróbowałem. Jakby je inaczej nazwać pewnie napawałyby mniejszym obrzydzeniem niektóre osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Taak flaczki muszą być odpowiednio doprawione i ostre :) Wątróbka też jest pyszna :D Ale ogonów, języków i mózgów nie zjem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) nie lubie i raczej nie polubie , a ich wyglad przyprawia mnie o konwulsje :D, podobnie tyczy sie to serc i watrobki....juz wole jesc wedliny z Constara :ploom: Edytowane 27 Maja 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) jedliście flaczki z boczniaka? Robi się podobnie, jak zwykłe, tyle że są z grzybów i co najważniejsze nie śmierdzą przy gotowaniu. Edytowane 27 Maja 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 flaczki jedynie dobrze doprawione :) a wątróbka bleeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) jak bym musial bym zjadl. watrobke uwielbialem jak bylem maly teraz jakos mi przeszlo. z bardziej egzotycznych zeczy to kiedys zjadlem chrabaszcza [; jechalem na rowerze i mowilem cos do kumpla. w tym czasie wpadl mi do gardla tak ze odruchowo polknolem :P nawet nie wiem jaki smak mial :> Edytowane 27 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 flaczki sa spoko ale dawno nie jadlem , watrobka tez jest okej zoładki kurze mmmmmmmmm z rosolku , a jedliscie mrowki ?? smakuja jak cytryna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja z kolei nie lubie zimnych nóżek :D A co wy o nich myślicie. Uważam, że ten rosołek jest okropny bleeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ble ja nie lubie takich wymyslow to wkoncu flaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 e tam wymysly kuchnia polska :P , zimne nozki tez sa super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Flaczki dobre (ale tylko pikantne). Właśnie skończyłem komsumować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) bardzo są strasznie fajne :] I popieram tylko bardzo gorące i OSTRE .... Najlepeij jak przypominają trochę pomidoworą kolorem :twisted: Zmontowanie dobrych flaków to jednak masa roboty bo trzeba to obgotowywać przynajmniej z 5 razy, inaczej śmierdzą i są faktycznie niejadalne :] Edytowane 29 Maja 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Flaki sa mniam - kiedys nie jadla bo mi sie nazwa nie podobala i brzydko mi sie kojarzyly , ale kiedys na imprezie jakos sie skusilam i od tamtego czasu barrrdzo lubie :) W zyciu nie zjem natomiast jezyka brrrrrrrrr , jader tez niezjem - to juz przesada - jak mozna jesc cudze jadra? i nie zjem mozdzku brrr - az mi ciarki po plecach przeszly :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie no kolor pomidorowej to już przesada :P nie lubie i raczej nie polubie , a ich wyglad przyprawia mnie o konwulsje icon_biggrin3.gif, podobnie tyczy sie to serc i watrobki....juz wole jesc wedliny z Constara :ploom: O fffuuujjjj ;) Jak nie jedliście jeszcze to spróbójcie najpierw a potem piszcie że nie lubicie. Miałem to samo, ale jak zjadłem to polubiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Kiedys nie znosilem Dopiero na ktoryms weselu z kolei posmakowaly mi. Dobrze przyzadzone roxuja. Watrubka tez jest zajefajna, z cebulka mniam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Flaki sa mniam - kiedys nie jadla bo mi sie nazwa nie podobala i brzydko mi sie kojarzyly , ale kiedys na imprezie jakos sie skusilam i od tamtego czasu barrrdzo lubie :) W zyciu nie zjem natomiast jezyka brrrrrrrrr , jader tez niezjem - to juz przesada - jak mozna jesc cudze jadra? i nie zjem mozdzku brrr - az mi ciarki po plecach przeszly :]Ozory sa wypasione :]. Mysle, ze gdybys zjadla nie wiedzac co to jest bardzo by Ci zasmakowaly. Zreszta do niektorych wedlin sa dodawane :). Moj starszy czasem robi salceson na bazie ozorow i powiem szczerze, ze lepszego nigdy nie jadlem :][: Apropo wesela. Bez flaczkow to nie jest wesele tylko "prawie" wesele, a wiadomo "prawie" robi roznice ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Hahaha dzieciaki nie iwedza co szamaja w tych swoich mc lepperach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja nie lubie i to bardzo. Nigdy nie jadłem i nie będę... czemu nie lubisz jak nie jadłeś :D? flaczki i wątróbka rox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) czemu nie lubisz jak nie jadłeś :D? flaczki i wątróbka rox :D Jakoś takie obleśne mi się flaki wydają i dla tego na razie nie będę ich jadł, może kiedyś ale wątpię... Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jakoś takie obleśne mi się flaki wydają i dla tego na razie nie będę ich jadł, może kiedyś ale wątpię...Zamknij oczy i sprobuj, a zapewniam Cie, ze nie pozalujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja tak zrobiłem i teraz żałuje... czemu nie zrobiłem tego wcześniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Flaczki są pycha, wątróbka, szczególnie ze świeżo zabitego króliczka, obsmażona na patelni to poezja. Co do flaczków z boczniaka - bardzo dobry pomysł do przekonania ludzi do flaczków :mrgreen: smak i wygląd podobny, a obrzydzenie mniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...