IamWeasel Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Sakrazz opuśc trochę z tonu, ok? Dlaczego? Bo jestes po prostu śmieszny w swoich ostatnich wypowiedziach. Wszyscy radzą mu zaczekać na Conroe, a ty wyskakujesz niewiadomo po co i wyzywasz wszystkich od fanboyów AMD, TYLKO DLATEGO, że ślepo nie wierzymy w genialność intela i dopuszczamy fakt, że Conroe może się super nie podkręcać (a może i jestem pewien że nie masz żadnego porzadnego dowodu, że seryjny Conroe będzie super do OC (jeszcze raz, żebyś zrozumiał - mało prawdopodobne, ale MOŻLIWE)). Wygląda to tak, jakbys obrażał się na całe forum, że nie mamy w logo napisu "PUREPC POWERED BY CONROE POWA!" PS. Nie wiem czy zauważyłeś, ale mimo że na nas jedziesz, to się z nami zgadzasz - ma zaczekac na Conroe. I jeszcze jeden przykłąd zaślepienia: Miałem A64 2,8GHz, i co? Sprzedałem. Ty masz w sigu takie dwa - i to chyba twoje marzenia będa pryskać, jak najtańszy Conroe będzie jadł na śniadanie twój sprzęt. A przepraszam, nie odczytałem nigdzie, że Conroe będzie sprzedawany tylko dokładnie wyselekcjonowanej garstce pasjonatów intela. Naprawde sadziłem, ze każdy będzie mógł go kupić. Wiesz do czego zmierzam? Jeśli jonathan zechce, to go sobie kupi. Czy nie może? Będzie musiał siedzieć na swoim obecnym kompie do końca świata, bo Conroe dla niego będzie niedostepny? Rozumiem :( Edytowane 12 Czerwca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sarkazz, oskarzasz innych, ze sa fanboyami AMD i piszesz, ze to jest zle... Sam jestes fanboyem INTEL'a... Troche samokrytyki nie zaszkodzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jasne :lol: , to ze sie moze dobrze podkrecic nie znaczy ze procek jest mega-wydajny. Piszesz jakbys juz go przetestowal, jestes tak pewny ze te procki wymiota wszystko jak nikt inny. Wyluzuj, poczekaj chwile i gadaj, a nie jakas magie tutaj wyprawiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Tu nie trzeba dowodów, wystarczy troche logiki. Intel robi w 65nm od dużej ilości czasu, wszystkie procki na 65nm doskonale się podkręcają. Jakość wafli Intela od dawna jest doskonała, w przeciwieństwie do AMD które wypuszcza całe serie gniotów na AM2/939. " może i jestem pewien że nie masz żadnego porzadnego dowodu, że seryjny Conroe będzie super do OC" Jezu Chryste, wszystkie znaki na niebie, ziemi, wskazują że Conroe będzie doskonały, i nie masz JAKIEGOKOLWIEK dowodu że tak nie będzie. Ja mam dziesiątki dowodów w postaci dziesiątek ES które świetnie się podkręcają, + tysięcy procków w 65nm które też pokazały co potrafią. Twoje argumenty "Bo moze będzie słaby". Jak nie widzisz pewnej róznicy między logicznością tych argumentów, to masz chyba poważne problemy. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tu nie trzeba dowodów, wystarczy troche logiki. Intel robi w 65nm od dużej ilości czasu, wszystkie procki na 65nm doskonale się podkręcają. Jakość wafli Intela od dawna jest doskonała, w przeciwieństwie do AMD które wypuszcza całe serie gniotów na AM2/939. " może i jestem pewien że nie masz żadnego porzadnego dowodu, że seryjny Conroe będzie super do OC" Jezu Chryste, wszystkie znaki na niebie, ziemi, wskazują że Conroe będzie doskonały, i nie masz JAKIEGOKOLWIEK dowodu że tak nie będzie. Ja mam dziesiątki dowodów w postaci dziesiątek ES które świetnie się podkręcają, + tysięcy procków w 65nm które też pokazały co potrafią. Twoje argumenty "Bo moze będzie słaby". Jak nie widzisz pewnej róznicy między logicznością tych argumentów, to masz chyba poważne problemy. To jednak nie ja chyba mam powazny problem. Ja przynajmniej wiem, o co mi chodzi. Chodzi mi o to, żeby nie podniecac się czymś, czego nie ma. Co ci da to, że teraz powypisujesz sobie jaki Conroe jest super i pobluzgasz na niewiernych? Myślisz, że intel to dostrzeże i wyśle ci darmową wersję? Nie sądzę. A ja jestem taki głupi, że wolę zaczekać aż będzie premiera układu i każdy sobie zobaczy jaki on jest.... Ale bezsensowne zachowanie, naprawdę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiesz, Brazylia może nie wyjdzie z grupy na mistrzostwach świata... No w sumie nie zagrali jeszcze zadnego meczu na mistrzostwach - wiec skad wiadomo ze nie przegra 10-0 z chorwacją? Zbastuj chłopcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Sarkazz, masz jakies inne pojecie i nieba i ziemi nzi wszyscy tutaj obecni... :twisted2: Sarkazz, opanuj sie troszke... Troszke pokory i szacunku dla innych mile widziane na forum... Z takim tupetem nie widze dobrze Twojej przyszlosci w redakcji... Z calym szacunkiem oczywiscie. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Z calym szacunkiem dla wszystkich którzy mają jakieś pretensje do mnie - każdy z was ma AMD w sigu, to zobowiązuje do sceptycyzmu... Zresztą to nie tylko moje zdanie Demek: (16:20) niektorzy dalej mowia ze to fake wszystko ;d :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiesz, Brazylia może nie wyjdzie z grupy na mistrzostwach świata... No w sumie nie zagrali jeszcze zadnego meczu na mistrzostwach - wiec skad wiadomo ze nie przegra 10-0 z chorwacją? Zbastuj chłopcze. Chłopca możesz sobie spłodzić i wychować, jesteś dwa lata starszy ode mnie. OK, kończę tą wymianę zdań, bo po prostu nie rozumiem, co chcesz osiągnąc swoimi postami, do czego nas przekonać no i nie chcę bezsensownych %. Może inni ci wytłumaczą, bo ja wolę teraz skorzystać z ładnej pogody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Z calym szacunkiem dla wszystkich którzy mają jakieś pretensje do mnie - każdy z was ma AMD w sigu, to zobowiązuje do sceptycyzmu... Zresztą to nie tylko moje zdanie To mowi samo za siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 To mowi samo za siebie...Też mam AMD w PC w tej chwili. Tylko mnie to nie zaślepia, tu jest taka subtelna różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Też mam AMD w PC w tej chwili. Tylko mnie to nie zaślepia, tu jest taka subtelna różnica. Moze po prostu nie potrafisz sie z nim nalezycie obejsc i wykrzesac z niego bojowego ducha ? :huh: Dziwne, ze wszyscy jakos krzesaja z AMD to co najlepsze i jakos nie sa zaslepieni, bo wystarczy im to, co widza i nie musza sie jarac screenami z Dalekiego Wschodu... :lol: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Moze po prostu nie potrafisz sie z nim nalezycie obejsc i wykrzesac z niego bojowego ducha ? :huh:Ojej, popatrz, kiedyś krzesałem - http://www.oc-db.org/?showresult=262&PHPSE...cc1861cb65e7c59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Ludzie spokoj. Odpowiedz zostala udzielona, z dyskusja wedrojcie na prodforum o procesorach. Juz iwdac, ze nikt tu nikogo nie przekona, wiec dlasza dyskusja nie ma sensu. To powiedzialem ja, posiadacz p4 :) ps. Wszystkim polecam tez testy, do ktorych link jest na pierwszej stronie serwisu, w jednym z newsow. Przypadkowo jest to test procesrow, w dodatku niepodkrecanych. Warto zajrzec. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Oooo nawet Polskie ceny juz znasz :lol: Moze znasz jeszcze ceny AMD na 0.65 Chetnie poslucham Ludzie mowia ze lepiej zaczekac to Ty im wmawiasz ze sa fanboyami AMD. Wiec jak nazwiesz siebie. Osobe ktora proca widziala tylko na screenach a dalaby sie za niego pociac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja bym nie chciał zeby było wydajniejsze bo nie bede mógł sowjego konfiga opchnać xD żeby mieć kase na intela xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ojej, popatrz, kiedyś krzesałem - http://www.oc-db.org/?showresult=262&PHPSE...cc1861cb65e7c59 Wiesz, tez moge sobie wstawic link do strony... I tak uwazam dalej, ze jestes zaslepionym fanboyem Intel'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) ps. Wszystkim polecam tez testy, do ktorych link jest na pierwszej stronie serwisu, w jednym z newsow. Przypadkowo jest to test procesrow, w dodatku niepodkrecanych. Warto zajrzec.Nie polecaj mojego newsa, bo jak wiadomo, ja jestem fanboyem intela i pisze same bzdury. No i oczywiscie daje linki do bzdurnych testow ktore niczego nie dowodzą. Wiesz, tez moge sobie wstawic link do strony...Dzięki, właśnie się dowiedziałem że mój wynik nie jest mój. Niezła sugestia. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 sarkazz = solitarius coprawda lubimy sie z nim jak pies z kotem (sie to powoli zmienia) ale go bede bronil bo fanboyem intela to on nie jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ojej, popatrz, kiedyś krzesałem - http://www.oc-db.org/?showresult=262&PHPSE...cc1861cb65e7c59 A jak ustawiłeś taki mnoznik i tak niskie HTT? :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Wg. mnie sarkazz powinien dostac pare dni ZPP (a najlepiej bana)... Wiekszosc jego postów to wykłucanie sie o rzeczy na których sie nie zna a mysli ze sie zna... (sam czasem dalem sie wcziagnac z nim w glupia dyskusje prubujac mu cos wytlumaczyc, ale nie dalo rady bo wiedzial lepiej, a ze ja napisalem tyle bezsensownych postow przez niego.. no wstydze sie za siebie...) Chociaz nie, przecie on ma iles tam tys. postow na polskich forach komp. :lol: Moze zrobmy go adminem :lol: Wyjdzie conroe to sie zobaczy, narazie tak jak napisalo juz pare osob nic nie wiadomo jak z nim bedzie, a ze sample intela byly 100x gorsze od wersji rynkowej to skad ty to wziales sarkazz? Nie mówie że conroe będzie zły, zapowiada sie bardzo dobrze, ale tez nie wiadomo ile bedzie kosztowac, przewidywania przewidywaniami a rzeczywistosc moze nas zwalic z nog (co do ceny)... Edit: Droga wolna - proszę mi za każdym razem udowodnić że nie mam racji za pomocą linków/opinii osób uznawanych za autorytety. A to ze sample intela sa gorsze od produktów finalnych jest to fakt stwierdzony przez ludzi z xtremesystems, ktory potwierdzaja miedzy innymi Masell i Matiz. Redaktor naczelny wie o tym, więc nie widzę powodu do ekscytowania się. To był mój pierweszy i ostatni post w tym topicu dotyczacy klucenia sie z sarkazzem i nie bede tu juz zadnego posta dodawal... a co do udawadniania, pamietasz topic o pastach termo (+wątek chłodzenia), pare osob ci powiedziało z własnego doswiadczenia i im trza wierzyc (w wiekszosci bo nie zawsze maja racje) a nie tobie ja se cos wymyslasz i w to wierzysz. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Sarkazz 'placze nad mlekiem', ktore sie jeszcze nie wylalo... To tak, jakbys pil nie uwazone jeszcze piwo... Wyjdze - mozemy wtedy konstruktywnie porozmawiac. Teraz wyklocasz sie o cos, co zobaczyles w internecie w oparciu o screeny. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 napisze cos po raz 5769387569376 woodcrest (serwerowy conroe) RETAIL czyli sklepowka jest wydajniejszy/chlodnijszy/mniej pradozerny niz wersje ES latajace po swiecie przed premiera skorow to moze byc bardziej wydajne niz es'y to conroe retail nie bedzie mniej wydajny niz es'y co teraz ogladamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Wiekszosc jego postów to wykłucanie sie o rzeczy na których sie nie zna a mysli ze sie zna...Droga wolna - proszę mi za każdym razem udowodnić że nie mam racji za pomocą linków/opinii osób uznawanych za autorytety. A to ze sample intela sa gorsze od produktów finalnych jest to fakt stwierdzony przez ludzi z xtremesystems, ktory potwierdzaja miedzy innymi Masell i Matiz. Co ktos taki robi w redakcji PPC ? :blink:Redaktor naczelny wie o tym, więc nie widzę powodu do ekscytowania się. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Ojjj tam przesadzacie wszyscy - kazdy ma swoje przekonania w w ich obronie walczy - czym tu sie pasjonować :) -- hahaha a ja jestem za moim starym/jarym K6-2 500@550Mhz xD żaden proc nie jest tak wytrzymały :wink: (stopiło mi sie gniazdo w płycie a proc jeszcze smiga :) ) Antar1us - za szybko odpowiadasz - nie zdążyłem sie poprawić :wink: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ojjj tam przesadzacie wszyscy - karzdy ma swoje przekonania w w ich obronie walczy - czym tu sie pasjonować :) Przesadza ten, ktory ekscytuje sie czyms, czego nie mial w rekach... Każdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak dla mnie to temu panu sodówa do głowy poszła. Coz, rocznik '87 tylko (nie, nie zakladam ze jak ktos jest mlodszy to jest glupszy, tylko tak jakos zdarza sie ze w grupie wiekowej -nascie dosyc czesto sie trafia), chlopak sie wyrobi z czasem to moze troche zejdzie z cisnieniem. Przeciez doskonale wiadomo ze kazdy sprzet staje sie wiarygodny dopiero po paru testach po premierze, zrobionych na ze tak powiem 'rynkowych' czesciach a nie podzespolach przekazanych od producenta. I obojetnie czy to chodzi o intela, amd, dfi czy ati. Kazdy daje selekty, a po premierze roznie bywa. Swego czasu na bit-tech wkurzyli sie na to i powiedzieli nie takim przepremierowym samplom/selektom ktore czesto nie odzwierciedlaly tego co mozna bylo kupic po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dobra chłopaki bo czytam i czytam... Doszedłem do końca i mi ręce opadły. Sarkazz wyluzuj bo chłopaki mają racje. Piszą dokładnie, że jak wyjdzie już procesor i przyjmie się na rynku miesiąc dwa to: + spadną ceny + będzie większy wybór płyt głównych + będzie wiele testów nie redakcji tylko normalnych użytkowników. Dla waszej wiadomości to trzech moich znajomych z USA, z którymi pracowałem jako beta tester, ponad miesiąc temu testowali nowe zabaweczki od Intela. Dwie kręciły się bardzo dobrze lecz trzeci po 100 MHz kończył zwisem. Czwarty pracował na wodzie i zdechł przy podkręceniu rzędu +30% a temperaturki były OK. Na koniec piąty, który się usmażył na AC bo zapinka nie wytrzymała i strzeliła a procesor nie włączył zabezpieczenia bo nie działało również płyta główna nie załączyła TermoProtectora bo jeszcze bios nie był do niej dopracowany i nie dodali tej opcji. W ich poziom wiedzy wierze bardzo mocno bo nie jedno z nimi robiłem i takich specjalistów mogę w Polsce policzyć na palcach obu rąk. Pamiętajcie nie zawsze dobre co się świeci. Poczekajmy zobaczymy. Na zjeździe w Gdańsku połączonym PurePC.pl i Realitynet.pl powinniście zobaczyć jak spiszą się nowe Intele przy chłodzeniu kaskadą, ciekłym azotem czy nawet wodą. Oczywiście jeśli Intel Polski wyrobi się z dostarczeniem ich z Tajwanu. Na koniec proszę zejść z tonu i rozmawiać kulturalnie. Nastepnym razem jak tu zajrze przez kolejny raport i znów będę musiał uspokajać to dla wielu, nawet redaktorów skończy się to ZPP na kilka dni. Pozdrawiam Romek Naczelny PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxen Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Troche mi zajęło prześledzenie tego wątku, siedze, czytam i czytam i doszedłem do niosku zeby nie lac wody a poprostu tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać :-P @romek przepraszam za off top ale mógłbys powiedzieć coś wiecej o tym zlocie w gdańsku :lol2: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A to już w wielu tematach pisałem. Znasz Jarmark Dominikański i rynek w Gdańsku. Więć 17-20 sierpnia 2006 przybędziemy gościnnie do Realitynet na zjazd jako ekipa PurePC.pl. Załatwiłem 4 stanowiska gdzie będą podkręcane procesory i karty graficzne. Jako pierwsi w Polsce powinniście zobaczyć jak zachowuje się 7950 w SLI lub nawet QuadSLI jeśli nVidia da rade tyle sprzętu sprowadzić z Tajwanu. Pojawi się też zapewne Conroe chłodzone azotem i suchym lodem. Hmm będę informował o wszystkim za jakiś miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...