nrl Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Clive Barker's Jericho will feature a quest within a mysterious land called Jericho, the center of which holds some powerful evil. The player will serve as a member on a special forces squad that wields traditional weapons and magical abilities on their mission to reach the center and save humanity. The game is currently scheduled to ship in late 2007 for next-generation consoles and the PC, and Barker also noted that the concept could also be made into a film at a later date. "I don't want to give too much away just yet, but the concept is that somewhere in northern Africa there is a walled city which is not just a walled city but walls within walls within walls," Barker said. "It's like Russian dolls, spaces within each other, and trapped inside each space is a slice of time where the warriors of good have gone against ultimate evil and have lost." It's that fourth dimension that makes Jericho more than a maze. The first battles encountered on the quest are against relatively modern imprisoned soldiers, while further in are World War I infantrymen, Crusaders and other warriors, each drawn from an earlier historical era than the last. "Some are evil, some are not, and you have to make up your own mind," Barker said. Codemasters zapowiedziało Clive Barker's Jericho - grę określaną jako Horror Action Adventure, która ma ukazać się w czwartym kwartale przyszłego roku na X360, PS3 i PC. Baker mówi: "...nie chcę zdradzać zbyt wiele w tym momencie, ale pomysł polega na tym, że jest gdzieś w północnej Afryce otoczone murem miasto zwane Jericho, które nie tylko jest otoczone murem, ale zawiera mury w murach, a w tych dodatkowe mury. To tak jak Rosyjskie Matrioszki, przestrzenie jedna w drugiej, a w każdej z przestrzeni uwięziony odcinek czasu w którym wojownicy dobra przegrali w ostatecznej walce ze Złem..." Tymi wojownikami są żołnierze z różnych okresów historii. Podczas gdy na początku gry będzie to współczesna armia, w następnych etapach pojawią się wojownicy z bardziej starożytnych epok, wyposażeni w umiejętności magiczne. Niektózy są dobrzy, inni źli - do gracza należy wybór strony... zapowiada się super choć w Undying grałem aby w demko :) Edytowane 19 Lipca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 wrescie :D Undying przeszedlem cale - wymiatalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 licze, ze bedzie tak samo genialne jak undying :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No to i ja sie podpinam do tych poboznych zyczeń :) mam tylko nadzieje ze lepszy los spotka ta giere niz Undyinga który notabene był gra świetna ale komercyjnego sukcesu nie odniosł :| Ufam że ze strony C.B. można sie spodziewać nietuźinkowej fabuły, zaskakujących zwortów akcji oraz czegoś czego brakuje większości nowych horrorów - strachu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 nowe screeny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Graficznie i tematycznie zapowiada sie rodzynek czyzbym dobrze zrozumial ze robi ta gre firma ktora wydala >Undying ?? widac spece od horrorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Undying wspominam miło, więc ten tytuł zapewne też będzie trzymać poziom :) ----- swoją drogą gość ma talent do wymyślania koszmarów :lol2: Pozdrawiam!!!! --- F51 ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 o_O, mocne te screeny. Ciekawie na jakim engine to idzie. Czy własnej twórczości czy się podparli na czymś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Od razu uspokoje wszystkich trzęsących gaciami, ze to znowu ta "padaka" zwana U.E.3. Otóż nie, gra jest tworzona na niejakim Mercury Engine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ten z drugiego screen'a podobny jest do księdza, który był u mnie po kolędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 To teraz księża po kolędzie z gnatami chodzą ?... ;p Ten drugi screen się lepiej prezentuje... Imho znów z hdr'em przesadzają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 No to fakt. Denerwuje mnie jak z HDR przesadzają i wszystko świeci jak psu jajca. Za bardzo rozjaśnione IMO to wszystko. Jestem ciekaw co z tego będzie. Zapowiada się nieźle. A teraz muszę się zainteresować Undying ,bo (niemożliwe ) nie grałem w to. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 ej no co wy :D ten hdr wyglada wypaśnie, nie po to mamy taki kosmiczne karty graficzne zeby wszystko było matowe, marudy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 ale na ppc narzekanie na hdr jest trendi wiec nie psuj chlopakom zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 przed premiera znow sobie porownamy screeny z poczatku i te przed premierowe :lol: zobaczymy ile z tego co teraz widzimy zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Nowy świeży trailerek do pobrania jak zawsze wklejam LINK do fileshack-a, Ci co fileshack-a nie lubią pewnie znajdą gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Trailer krótki, ale - hmm - treściwy. Dobre mięso, dzieci nie będą mogły zasnąć. A Undying super gierka, pamiętam do dziś obraz rodziny wiszący w korytarzu - jak spojrzałeś na niego w trybie wizji (no wiadomo...) pokazywał "trochę" inne oblicze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10993&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Survival horror jak ja to lubię ... giera zapowida sie na psycho wkręty hehe. Szczególnie maszkary robią wrażenie, są bardzo sugestywne i starszne, może wpadą Cenobici :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Nowa zapowiedz plus nowe skriny: http://www.gamespot.com/xbox360/adventure/...amp;tag=nl.e513 Currently scheduled for release in September, Clive Barker's Jericho is a squad-based first-person shooter in which you'll be tasked with destroying an ancient evil that's threatening the world in multiple time zones.Squad-based FPS :blink:. Zobaczymy jak to wypali chociaż ja zawsze wole chodzić sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Squad-based FPS :blink: . Zobaczymy jak to wypali chociaż ja zawsze wole chodzić sam.W Q4 sie to sprawdzilo nawet fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Gameplay trailer'y wyglądają obiecująco, choć widzę, że typowy horror to nie będzie, a jedynie gra opierająca się na walce z maszkarami. Mimo to podoba mi się - jako FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 ... ale tu będzie możliwość przełączania się pomiędzy postaciami w dowolnym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 ... ale tu będzie możliwość przełączania się pomiędzy postaciami w dowolnym momencie. ani to nowe ani fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 kurde nienawidze jak gram z teamem -brothers in arm -Q4 -SWAT4 niezainteresowaly mnei te gierki przez ten glupi team ktory musze utrzymywac albo ktory psuje mi strategie. wyjątkiem był R6:Vegas ktory byl super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 kurde nienawidze jak gram z teamem -brothers in arm -Q4 -SWAT4 niezainteresowaly mnei te gierki przez ten glupi team ktory musze utrzymywac albo ktory psuje mi strategie. wyjątkiem był R6:Vegas ktory byl super To samo z wyjątkiem Q4 (akurat gra była średnia ale team nie przeszkadzał - właściwie grałem tylko po to aby obczaić DMG ;0 i imo warto przejść tą gre tylko dla tej broni (a raczej dźwięku jej reload'a ;]). Tutaj niestety ma być inaczej jak napisał qqrydza i moim zdaniem to jest jeszcze gorsze rozwiązanie ;]. Zamiast super klimatu będziemy sie bawić w wykonywanie misji ? :blink:. Ja tam już nic nie pisze. Zobaczymy jak to bedzie w praktyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Mi to przypomina Hellrisera hehe:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 no jak to zwykle bywa, rendery plynnie przechodza w realne screeny z gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 po obejrzeniu ostatnich trailerow z gameplaya juz wiem ze tej gierki nie kupie!!-a zapowiadalo sie tak fajnie po renderach:fajny klimat ,dobry scenariusz itp itd ,niestety z tego wszystkiego zostala tylko zwykla jatka na skale masowa,taki tournament kto szybciej i wiecej-zupelnie jak bym ogladal zmagania online-ogolnie wieka szkoda!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ja jestem zachwycony, heh Krzyżowiec rządzi. Uwielbiam takie klimaty. Kiedy to dokładnie wychodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...