tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 witam. porzebuje plyty glownej na sA z nf2 tak zeby poszla magistrala 400 (wiem ze na nf2 idzie ;)) i zeby miala zmiane mnoznika i napieci. ogolnie zeby sie dobrze podkrecala ;) na ten interes mam 120-130zl. moze jakiegos epox'a? tylko ze teraz nie ma zadnych fajnych aukcji. poleccie cos! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Abit NF7 albo Epox 8rda3+, może w takiej cenie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 przeciez abita za tyle nie wyrwe ;) a epoxa nigdzie teraz nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może: http://allegro.pl/item117903639_abit_nf7_v...an_idealny.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 heh. musialbym zobaczyc jak sie aukcja rozwinie, ale nie sadze zeby stanelo na 130zl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może: http://allegro.pl/item117903639_abit_nf7_v...an_idealny.html Heh, znając życie to cena pewnie podskoczy pod 200 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 dokladnie. bardziej bym polowal na tego epoxa. tylko ze do chlibci nigdzie go nie ma :( a moze byscie mi cos o tym epoxie 8rda3+ powiedzieli? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Z tego co pamiętam, to chciałeś kiedyś kupować bodaj mobo pod socket 939??? A teraz o socket A piszesz. Poczytaj jak już kilka razy mówiłem temat o tej płycie. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=84132 Edytowane 27 Lipca 2006 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 tak sie sklada ze mam 2 kompy w domu. jeden na sA i drugi na sA slabszy. do tego slabszego chce teraz dokupic plyte bo moja stara sie uszkodzila :( 'shit' :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może Epox 8RDA+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Może Epox 8RDA+ ?Lol, przecież my o epoxie już na początku tematu wspomnieliśmy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 i ja tez sie czaje na niego. niestety allegro mnie zawodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) LOL, a ja myślałem że mówiliście o 8RDA3+ Edytowane 27 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 LOL, a ja myślałem że mówiliście o 8RDA3+Dużej różnicy pomiędzy tą a tamtą nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 yyyy to sa jakies 2 takie podobne plyty? o.O tak. my pisalismy o 8RDA3+ :| czym sie rozni 8RDA+ od 8RDA3+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Sata i SoundStorm. Chyba... nie pamiętam zbyt dobrze... Pytaj usera LukasAMD - w krótkim czasie miał te 2 płyty... Edytowane 27 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 czyli chyba 3+ to ma bo ma wyzsze oznaczenie... ;P dobrze mysle? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A ja polece płytę, której sam używam Soltek SL-75FRN2-L. Wiadomo, każda sroka swój ogon chwali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 nie chcial bym Soltek'a nie znam tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) nie chcial bym Soltek'a nie znam tej firmy.Mówisz, abyśmy polecili Ci dobrą płytę pod sA, nadającą się do overclockingu, gdzie osiągniesz FSB 200 a nawet sporo więcej a ta płyta spełnia właśnie wszytkie te wymogi. Ja dodam tyle, że jest ona na chipsecie nforce2. Poczytaj troche o niej a moze sam się przekonasz. Zajrzyj może tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=30672 Edytowane 27 Lipca 2006 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 no tak. hmmm... co powiesz o tej plycie? :)jak z wydjanoscia? bo nie za bardzo widzi mi sie przekopywanie tego topicu ;) no i na koncu jaka cena tego cuda? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Płyta działa u mnie bezproblemowo, jest stabilna i ma bardzo ładny żółty laminat :) Max FSB jakie na niej osiągnąłem to 220 MHz, ale na codzień mam ustawione 200. Wydajność..Płyta jest w czołówce skonstruowanych na chipsecie nf2, BIOS daje spore możliwości do zabawy w overlocking..A jeśli chodzi o cenę, to teraz nie widze tych płyt na Allegro, ale na pewno zmieścisz się w kwocie ok 130 zł. Ja mogę ją tylko polecić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ABIT NF7 v2.0 - mam taka do sprzedania za ok 130-140 pln jesli ktos jest zainteresowany:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ASUS A7N8X rev.2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...