°°° Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam mam aparat a oto foty mej budy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Żółta bardzo ciekawy kolor :) – przynajmniej jesteś oryginalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Żółta bardzo ciekawy kolor :) – przynajmniej jesteś oryginalny :) chyba oryginalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zolty nie jest zly [; Ale i tak wole swoj czerwony. Moze ze wzgledu na rdzawy wozidelka? :wink: Zeby nie bylo - mam zamiar kupic panel z oknem... Kiedys ;] Gdyby jeszcze troche dopiescic lakier budy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 tez mam ta obudowe "żółtą" i sie tego koloru obawialem ale jak ja rozpakowalem to sie okazala bym powiedzial bardziej zielona UV jutro jak bedzie u mnie slonce to zrobie fotki, co do samej budy to jestem pod duuuzym wrazeniem jakosci wykonania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Też się obawiałam tego koloru ,ale całkiem miły ten kolor :) kilka fotek w nocy ;) A oto mój modkomp na ścianie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dziewczyna i takie rzeczy... jestem pełen podziwu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dziewczyna i takie rzeczy... jestem pełen podziwu :blink: Dzięki :) , uwielbiam kompy stąd moja pasja nimi :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Przynajmniej w moim otoczeniu żadna dziewczyna się nie para do kompów... zawsze telefon:) że coś nie działa i trzeba pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 hehe Widzisz , ale też są inne dziewczyny takie jak ja , które uwielbiają kompy i nietylko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hehe :lol2: ale OT zrobiliśmy :) no na szczęście są, ale nie w mojej okolicy (Opole) :angry: ale mnie się podoba potrafię pomóc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Heh A co to znaczy OT ?? Sorki że nie wiem , ale od nie dawna jestem na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) OT - ang. Off Topic :) (czyli po ludzku zeszliśmy na inny temat) Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ktos wie gdzie można dostać kluczyki do obudowy Szefa? ewentualnie od czegoś innego podpasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 OT - ang. Off Topic :) (czyli po ludzku zeszliśmy na inny temat)] Aha , no zeszliśmy na inny temat, ale chyba nam nie dadzą % ?? :blink: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zrobilem zdjecia ale na fotce nie widac za bardzo rozn8icy w kolorach dla kontrastu polozylem na obudowie zolta scierke i postawilem obok zolta teczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ładnie się prezentuje ta obudowa. [OT]Pewnie nie dostaniemy % :) bo to było kilka wyjaśniających postów[/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a tak moje maleństwo się prezentuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 war3 >> Buda fajna ale dyski 2 podłączone pod jedną taśme to porażka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Britfanka a nie miałaś żadnych problemów z sięgnięciem kablem napędów?? Bo widze że nie masz ich zamontowanych w najwyższych pozycjach!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No jakbym dała na najwyższym poziomie to by już kabel nie sięgał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ale też widzę że złącza masz troche niżej na płycie niż ja (mam bliżej ramu) wiec może u mnie sięgnie. Chociaż przy tylu miejscach zadowole się nawet najniższa pozycją :D Oczywiście jak się zdecyduję kupić. Bo jeszcze się wacham nad tym czarnym chiefem ale midi więc napewno wtedy styknie! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ale też widzę że złącza masz troche niżej na płycie niż ja (mam bliżej ramu) wiec może u mnie sięgnie. Chociaż przy tylu miejscach zadowole się nawet najniższa pozycją :D Oczywiście jak się zdecyduję kupić. Bo jeszcze się wacham nad tym czarnym chiefem ale midi więc napewno wtedy styknie! Pozdro! nom zgadzam się :/ niesety, ale powiedz mi jak inaczej je podłączyć ?! w tym tygodniu robię przesiadkę na sata 2, więc tu problem sam się rozwiąze :] :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) costi -> nie wiem czy wiesz ale dysk na jednej tasmie z cdromanem zwalnia do predkosci tego drugiego czyli udma 33 u mnie drgania z dyskow nie przenosza sie na bude Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Hipoll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 costi -> nie wiem czy wiesz ale dysk na jednej tasmie z cdromanem zwalnia do predkosci tego drugiego czyli udma 33 u mnie drgania z dyskow nie przenosza sie na bude Szczerze mowiac pierwsze slysze. Windows pokazywal prawidlowe tryby pracy, transfer pokazywany w Nero na poziomie 45-50 MB/s (mowa o HDD). Oczywiscie kabel 80-zylowy. Aby na pewno? Jesli rzeczywiscie, to moj problem sie w sumie rozwiazal, bo dyski sobie zepne razem i nagrywarke + CD razem. Britfanka & misiek175 - nie przeginajcie prosze, bo w koncu poleca %, i to bynajmniej nie te plynne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 przynajmniej tak mi sie zawsze zdawalo i tak bylo (sprawdzone z autopsji) moze na nowszym sprzecie juz tak nie jest, chociaz nie wydaje mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 COSTI> Zaco polecą nam procenty ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) COSTI> Zaco polecą nam procenty ?? :(a za OT :wink: ale to było raczej ostrzerzenie więc loozik. nie wiem czy wiesz ale dysk na jednej tasmie z cdromanem zwalnia do predkosci tego drugiego czyli udma 33Heh, trza byc lekko chorym żeby podłączyć cd rom i hdd pod jedną taśme :lol2: Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 To i ja pokaze :-P http://www.biniu.top100.org.pl/szef1.jpg http://www.biniu.top100.org.pl/szef2.jpg http://www.biniu.top100.org.pl/szef3.jpg http://www.biniu.top100.org.pl/szef4.jpg http://www.biniu.top100.org.pl/szef5.jpg Sory za jakosc zdjec ale foty robione phonem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a oto szef szefa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...