YogiCK Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=219141&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Czemu nie odpisałeś na pw w sprawie tego proca?? ;) Jak zrobić taki odwiert, wiertarką czy czym?? :huh: musialem je przeoczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Pożądam. Dajmi dajmi dajmi ktoś taki ładny akcelerator, bym se wyekstrahował zeń cip, hę? [uśmiechnęło się uroczo dziewczę płoche, zatrzepotało przyklejonymi rzęsami, skutkiem czego spadły one między pety i rozlaną wódkę] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 @up Za darmo umarlo. Poszukaj na alledrogo uszkodzonego, jak sie postarasz to za zeta kupisz. No i nie cytuj obrazkow. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Za darmo umarlo.Łeż to, o czym nieraz przekonałem się dowodnie. No i nie cytuj obrazkow. :]Tak tato. Wiem, że nie wolno, zacytowałem z obrazkiem, żeby było wiadomo osochozi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Jonas, może coś takiego?? - http://allegro.pl/item164259670_3dfx_voodo...nshee_16mb.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 nie szkoda marnowac voodoo na brelok? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 a do czego Ci vudu? :] toż to tylko kawałek kryształku z piasku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 'vudu' to historia i perelka i moglbym jeszcze dlugo wymieniac co to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 A ja mam w domu laptopa ktorego nie uzywam, wazy trzy kilo ale co tam. Zrobie odwiert jutro i sobie do kluczy podczepię [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 'vudu' to historia i perelka i moglbym jeszcze dlugo wymieniac co to ;)chcesz moze zanabyć po promocyjnej cenie? :D, jako antyk sprzedam za niewygórowaną cenę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 nie, dzieki, ja akurat nie zbieram, no chyba za masz na PCI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Może ktoś chce chip z rivy tnt2 na breloczek? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 a ma ktoś taki breloczek - chip z G80? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Dzisiaj założony, sempron 3000+ na 939 0608GPMW. Jak go brałem nie miał już nóżek i miał też wywierconą dziurkę. Wybaczcie za jakość, aparat w telefonie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Narazie chyba najwydajniejszy brelok :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Narazie chyba najwydajniejszy brelok icon_biggrin3.gif.Chyba że ktoś da jakieś C2D [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 256kbit na miedzianym druciku tutaj, teraz, jeszcze dzisiejszej nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Pomysl z oblutowaniem dookola REWELACYJNY :D Dzieki Ci za niego, jutro zastosuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @jonas, twoj bryloczek wyglada poprostu pr0 :) inne to takie holm mejdy, gdyby to nie ppc, myslal bym ze kupiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://blog.uosiu.info/post/18-04-2007/breloczki breloczki z prockow i biosow, luty wygladaja jak gluty z nosa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Za mało kalafonii, my young padawan. Obstawiam też za niską temperaturę lutowania. Jak robiłem swój dzyndzel, to cały prawie pływał w topniku, a trzymałem szczypcami, taki był gorący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hmm, uzywalem lutownicy transformatorowej 75W, ktora juz swoje przelatala bo ma dobre 10 lat, grot to byl drut z miedzi ~1.5-2mm a cyne z topikiem kupilem za 3pln w elektronicznym. jakis metr bedzie. a dzyndzle trzymalem miedzy dwoma kombinerkami, lewa lutowalem, prawa podawalem cyne. Jestem leworeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Lutownica transformatorowa nadaje sie srednio (jak nie wcale) do takiego lutowania. A 'cyna z topikiem' ma tego topika pare razy za malo. Kup dodatkowa sama kalafonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 masz moze jakiego linka do instruktazu lutowania na odleglosc? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 I tak nie ma nic bardziej stylowego niż "3Dfx". ;) Dwa lata temu wydziergałem identyczny breloczek, teraz leży spokojnie w szafie bo już breloków nie noszę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 wyslij mi :D albo przekazesz na zlocie PPc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baal'thazar Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Przeczytałem temat, poleciałem do graciarni i wyszperałem dobre S3Trio, sprawnego Durona 1200 i spalony 128 SDRAM. Zobaczymy co z tego będzie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Hmmm ja bym sprawnego S3Trio a juz na pewno sprawnego Durona 1200 nie zamordowal dla gadzetu przy kluczach. Znam dzieciaki dla ktorych Duron 1200 bylby procesorem marzen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 I pokazywał swoje pazurki. Ja dorwałem durona spalonego chyba 900 MHZ coś z niego wymodzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...